אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת CD to CD, MP3 CD ,MP3 to Audio CD ... - Audio CD מה דעתכם על הצורבים: 1. LG GCE-8240B(x24)/GCE-8320(x32 (מחיר כ-400/460 שח) מבחינת רעשים,קפיצות בצריבת Audio כמו כן, באיזה מוד הוא עובד(pio,udma) ומה ההבדל ביניהם? 2. Philips PCRW2412K (מחיר כ-480 שח) אשמח להמלצותיכם גם לדגמים נוספים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם מומלץ לעדכן קושחה? קשיח חדש ריק st3000dm001-9yn166 קושחה שיש עכשיו: CC4C
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הארד דיסק בנפח של 40GB. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לחבר אותו כ-SLAVE או כ-MASTER? ואחרי שאי מחבר מאיפה אני מוריד FIRMWARE? ואיך אני מתקין את זה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?! הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?! תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם חדש שמנצל את יכולות ה-PCI-Express 5.0 גורם לנו לתהות מדוע כונני האחסון של העידן החדש עדיין לא מציפים את החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני לאקפליקצייה של אחסון וגבוי. אני צריך שיתמוך ב-USB 2.0, יהיה שקט (ישמש בין השאר כמאגר מדיה ל-HTPC) ואמין (משמע, 3 שנות אחריות?), מאשר שיהיה מהיר ועם זמן גישה נמוך. האם לדעתכם התקציב המדובר ראוי לצרכים - מה שמאפשר לי לרכוש דיסק של 2 טרה-בייט - או שמומלץ לטפס עוד קצת למעלה כדי להשיג יחס ג'יגה\שקל טוב יותר? האם הירידה מ-3.5 אינץ' ל-2.5 אינץ' משתלמת? מצד אחד אני רוצה דיסק קטן, קומפקטי וקל משקל, אבל מצד שני אני חייב להודות שהוא לא יהיה מנויד ממקום למקום כך שאולי נבון יותר לא להתעקש על מאפיין זה.. יש לי נסיון טוב עם Seagate ונסיון רע עם WD. שמתי לב ששני אלו נותרו לבד במערכה. מה הקטע עם טראנסנד? הבנתי שהדיסק לא מיוצר על ידם אבל המעטפת כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה
-
תקציב שלי הוא 250-300 שקל - לא יכול לחרוג מהתקציב הזה. לא מתחת ל-80 ג'יגה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רציני לשאול מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? זכרון נייד תוצרת Ceon דגם Unit Drive נפח 16GB ראיתי את זה באיבורי.. אני חושב לקנות אותו .. ואם יש עצה יותר טובה תגידו אבל עד 150 בערך התקציב שיש לי לזיכרון ניייד .. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום הזמתי את הצורב מנועה קומפ וקיבלתי דגם אחר נכנסתי אפילו לחשבון שלי שלוודא ואכן בהזמנה רשום 2014blt ..מה ההבדלים ביניהם???
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי קניתי 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היה לי צורב נייד NEC ND 2500 8X 4.7 +-RW נדמה לי שככה הדגם לא קניתי אותו ..ועכשיו החזרתי אותו למי שזה היה שייך לו..... רציתי לדעת איזה צורב נייד הכי כדאי לקנות ומה הטווח מחירים של צורב כזה ?.. נייד מהיר ואיכותי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי samsung pro 850 256gb חברתי אותו כמובן על SATA 3 וכל זה התקנתי אליו תמערכת והתקנתי ביחד איתו תתוכנה של סמסונג עשיתי כמה tweaks (ראיתי מישהו שפתח נושא ועשיתי כמו שהוא עשה) performance optimizatin os optimization over provisioning ו RAPID mode עכשיו זאת התוצאה שקיבלתי : http://i.imgur.com/AE3ncHB.jpgזה טוב? זה נראה לי לא כלכך הגיוני.. ועוד דבר כרגע לא מצאתי מסילות כדי לשים תSSD כמו הארדיסק.. אז שמתי אותו במארז והוא יושב טוב השאלה עם זה בסדר לבנתיים עד שאני יקנה תמסילות..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חיברתי דיסק 160 למחשב, ג'ימפרתי כ"סלייב", וחיברתי ללוח ולספק (לספק דרך כמה מאווררים). כשהדלקתי את המחשב הוא נעצר על המסך השחור של xp (נעצר, לא נתקע. הסרגל הכחול רץ כרגיל) ואז הרחתי ריח שרוף. כיביתי מיד את המחשב, ניתקתי את ההרדיסק, וכשנגעתי בו הוא היה חם מאוד. מה עשיתי לא נכון? {הכי בעסה בסיפור הזה זה שזה לא הרדיסק שלי, של שכן שנתן לי לגבות אותו }
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שניהם הציעו לי באותו מחיר אז מה עדיף SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ או WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-