עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מישהוא יודע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. פחות ממה שאמרתם ("1000 ש"ח לפחות").

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. Started by השופט,

יש לי סידירום, שפשוט מסרב לקרוא דיסקים שרוטים, שכשהיה חדש - קרא גם קרא. ניסיתי לנקות אותו : ע"י נשיפה לתוכו ע"י דיסק ניקוי האם יש עוד שיטות ניקוי ? האם יכולה להיות סיבה אחרת ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by vner@,

שבוע טוב היום מת לי הדיסק הקשיח - IBM 7200, 60 GB. אני צריך חדש, וחשבתי על 80 ג'יגה (בטוח), עכשיו המתמודדים: מקסטור 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 550 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 560 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 8 מגה קאש. 615 ש"ח עדיף כמה שיותר זול, אבל אני רוצה משהו שיחזיק מעמד.... אני יודע שכולכם תמליצו על ה 8 מגה ( הוא במבצע - 615 במקום 800 ש"ח), אבל בכל זאת, האם זה עד כדי כך משנה אם מצאתם משהו יותר טוב משלושת המתמודדים הנ"ל, אפשרי, אבל בפנדה כי הם מסדרים לי הנחות ..... תודה רבה מראש, שבוע טוב, אבנר

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by massinvallus,

???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by l_aviram,

אז ככה , אני חדש בפורום הזה, ורק רציתי לשתף אתכם על מה קרה לי עם ההארד דיסק הזה. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ובחרתי תהארד דיסק שרשמתי בכותרת. אוקי הכל טוב ויפה הוא מהיר הייתי מבסוט עד הגג ממנו עד שהוא הגיע לגיל חודששים (לפני 3 חודשים) ופתאום באמצע עבודה בוינדוס - לא במאמץ מי יודע מה אני שומע רשרוש של מתכת - לצערי ההארד החדש והנפלא נשרף. למזלי יש 3 שנות אחריות וקיבלתי חדש רק מה התבאסתי שהלכו לי חמישים גיגה של סרטים, מסמכים חשובים, וכו'. היום אני כבר 4 חודשים כמעט , עם אותו הארד דיסק חדש שקיבלתי חדש (מהאחריות), ואני מרוצה מאוד. אני מאמין שזה כבר לא יישרף וההארד דיסק שנשרף היה בו פגם כל שהוא. אגב המחשב מ p4.24 256 ddr 400mhz לוח של אינטל. marvile זהו אז שאתם ממליצים על מח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by HumanFly,

מה קורה ?, אז ככה אני רוצה לקנות צורב איכותי ומהיר משהו שיצרוב ככה בדקה דיסק של 700 אפילו פחות, שיהיה לו buffer איכותי ושיעמוד בסטנדרטים של הסכום. אין לי מושג באיזה טכנולוגיות חדשות יש לשימור איכות הדיסק , הבאפפר והמהירויות אז בבקשה תנו לי מפרט של הצורב, התלבטתי בנתיים וחשבתי לקנות צורב של lite-on, הצורב איכותי ? שווה לשים עליו כסף ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. באופן כללי - מה צריכה להיות מהירות הארדיסק כדי שיהיה מהיר כמו זיכרון ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by Talt16,

רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור IDE וחיבור SCSI (האיכות שלהם....)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by VolTAge,

אני קניתי מחשב חדש עם WD 80GB 8MB, ואני צריך עצות בנוגע למחיצות שאני יחלק אותו. מה היא לדעתכם האפשרות הנוחה ביותר ? בעקרון, אני חשבתי על כיוון של 2 מחיצות, אחת של 70GB, ששם אני יתקין את מערכת ההפעלה הראשית, ואני יאחסן שם את כל המשחקים/סרטים/תוכנות שלי, ובמחיצה השנייה של ה 10GB, אני יתקין מערכת הפעלה משנית, שתתפקד במקרה שמערכת ההפעלה הראשית לא תעבוד מסיבה כלשהי, אני גם יתקין שם כמה תוכנות בסיסיות, ובמידה שאני ירצה לפרמט את המחיצה של ה 70GB, אני יוכל להעביר למחיצה הזאת את הדברים שאני ירצה לשמור, משום שאין לי צורב. מה דעתכם על התכנון הזה ? אם יש לכם הצעות אחרות אז בבקשה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by MDK,

כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. כפי שיודעים, למשל שקונים דיסק קשיח 40 G , הוא בא כ 37 ! למה? כי שפרמטו אותו בשביל להתקין OS, הפירמוט לקח כמה ג'יגות. (גם ה-OS) אם אני אפרמט שוב, זה יקח לי עוד מקום מהכונן ???? ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by matan_18,

לשמחתי הרבה קיבלתי היום משחק חדש. אני רץ למחשב כדיי להתקין אותו...פותח את הכונן והוא לא רוצה להיפתח בעייה שיש לי כבר חצי שנה כמעט...כמה נסיונות והוא נפתח לבסוף כמו תמיד....אני מכניס את הדיסק ומתחיל את תהליך ההתקנה. אני יושב ומסתכל...זה לוקח זמן אז אני יורד למטבח כדיי לשתות.פתאום אני שומע חתיכת פיצוץ שבא מהחדר שלי....אני רץ ומתפלל שלא קרה כלום למחשב כי אין לי כסף עכשיו.ושאני מגיע אני רואה את הכונן סי די שלי לא מגיב....פותח אותו והוא כמובן מסרב....אחריי כמה נסיונות הוא נפתח ואני רואה את הדיסק שבור לחתיכות!!!!!!(לא נורא דיסק צרוב) כמובן שהכונן מת לגמריי ואני צריך לקנות חדש! הכונן המדובר הוא כונן:LG X52 יש למשיהו המלצה מה לקנות עכשיו?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. את מי עדיף לסנג'ר ? ה DVD הוא של אסוס, הצורב של ליטאון.

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  17. הדיסקים האלה ממש מעולים 39.99 שקל על 25 דיסקים מהירות 40 (רק על האריזה, על הדיסקים לא רשומה המהירות) צרבתי בינתיים 2 דיסקים הראשון קטן 30% דיסק אבל השני ענק ותפס 99.70% שניהם עברו בהצלחה מלאה. השני הגיע למהירות נדירה של 52 למרות שהצורב שלי בכלל 48 (נרכש במקור כ 40 אבל עשיתי לו החלפת ביוס ל 48) עוד לא בדקתי מוזיקה מומלץ למי שיש לייטאון.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Blade2k,

איך הצורב של בן קיו הנ"ל הוא טוב ,יש איתו בעיות? והאם ישנן המלצות על צורב באותו סדרי גודל מבחינת מחיר אך הייתי מעוניין בכמה שיותר פרטים על הצורב הנ"ל אם זה אפשרי. ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by edoson,

מישהו יודע להעריך? שווה לקנות את כונני ה8 M של היום או לחכות לS.ATA? חוץ מזה מישהו יודע כמה מהירים הם הולכים להיות?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני זקוק למידע אודות היכן ניתן להחליף דיסק 40 GB 7200 RPM של WD ? הדיסק עדיין באחריות אבל החנות ממנה קניתי כבר לא ממש נותנת אחריות... ליתר דיוק - אין עם מי לדבר - כולם הלכו הביתה... מה עושים ? יש לאן לפנות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה: היום יש לי הארדיסק של Excelstor או Jupiter או משהו כזה אין לי מושג , מן הסתם לא משהו מוכר... אין לי בעיות איתו (יש לי בעיות אחרות עם המחשב, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו)... מציעים לי להחליף אותו בחינם לHD של WD נראה לי... 7200Rpm כמובן... האם שווה את הטרחה? היום יש לי זיכרון 256Mb 333Mhz גם של חברה לא מוכרת (קברית?) - אותו לקחתי - בלי ידיעת אחי - מהמחשב שלו... לא שזה ישנה לילד בן 9 שמשחק פיפא 2001 . בעיקרון אמור להיות לי זיכרון 266MHZ, גם של חברה לא מוכרת. אותו מציעים לי להחליף לזיכרון 256Mb 266Mhz של Buffalo... אני לא מתכנן אוברקלוקינג! האם כדאי לי להחליף זיכרון? האם השינוי לחברה יותר מוכרת (?) ישפיע ויעזור יותר מאשר זיכרון של מהירות יותר גבוהה (266MHZ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דיסק קשיח של WD. איך אני יודע אם הוא מהיר? רשום עליו LBA עם מספר ...... האם הוא 7200rpm או פחות ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  24. צורב על הפנים, לא יכול לצרוב ב-24X כי זה עושה כמה מאות Buffer underrun ולוקח לדיסק יותר זמן להצרב מאשר במהירות 16 לפעמים יש דיסקים שלא פועלים "redundancy check error" עדכון Firmware לא עזר והצורב סך הכל דיי איטי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Chevy,

SCSI Controller - Symbios 20810 SCSI-II Kit 10MB PCI ??? מצאתי בגוגל: http://www.fakie.ch/oshop/g10g138g.htm וזהו, שזה יוצא - 78$ (US Dollar). תודה לעונים, אין ברצוני לבצע פה מכירה כלשהי של המוצר הנ"ל, אני רק מבקש הצעת מחיר !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים