עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YohaiM,

המבצע ברשת "אופיס דיפו". הנחה של 50% על מוצר שני מבית Verbatim(הזול מביניהם). נשמע לי שווה ביותר! בברכה, יוחאי.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  3. קניתי MAXTOR 80 GB- 8 MB BUFER ואני רוצה לדעת במדויק מה תפקיד ה באפר ובמה הוא מעויל ??? ואל תגידו לי לעשות חיפוש !! כי עשיתי וחוץ מבלבולי שכל לא הבנתי כלום !! אז בבקשה אם משהו מוכן שיסביר את זה כאן !! תודה....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by danielM,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח (פנימי) חדש למחשב הישן שלי. לוח האם שיש לי נקרא "p4s533 DDR". אני רוצה לוודא שהלוח אם הזה יתמוך בדיסק הקשיח שאני יקנה. ברור לי שאני יקנה חיבור IDE, אבל לא ברור לי אם יש מגבלה כלשהיא על הקיבולת המקסימלית של הארדדיסק שה-p4s533 ידע לתמוך בה. חיפשתי בחוברת המקורית של לוח האם, אבל לא מצאתי התייחסות למגבלה כזאת. האם הלוח-אם מגביל את הקיבולת המקסימלית לכונן קשיח IDE? אם כן, איזה נתונים אני צריך לחפש כדי למצוא את המגבלה? דרך אגב, אני מתכנן ללכת על הדגם Western Digital WD3200JB כאן: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128955 תודה!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי התלבטות בין 2 זכרונות ניידים שאני מעונין לקנות, והם USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB אשר נראה כך: לבין USB SanDisk Cruzer Contour 8GB אשר נראה כך: המיקרו הרגיל עולה 199 שקל ואילו האחר עולה 279 שקל. בהתחלה רציתי לקנות את הזול(ורציתי להשתמש בחצי מהזכרון בשביל הוויסטה בוסט) אבל אחרי זה אחי (אשר יודע בפורום בכינוי "אור כהן") אומר לי שזה עובד רק בדגם Contour המעוצב והיקר. האם מה שהוא אמר זה נכון ובאמת זה עובד רק בדגם המעוצב? כמו כן האם יש נתונים יותר טובים (חוץ מהמראה) למשל מהירות תעבורה יותר גבוהה וכו'? בברכה Play

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Danits1,

כמה נתונים ראשוניים : 1.מבצע גיבוי בעזרת 2 שיטות : א. בענן באמצעות ONEDRIVE ב. ובאמצעות דיסק קשיח חיצוני של 500GB *בסוף התהליך הקבצים/תמונות מגובים בדיסק קשיח ובענן והסמארטפון מנוכה לגמרי מקבצים . **יש לציין, שיש לי חשבונות גם בדרופבוקס ובפליקר...אך הגיבוי העיקרי לתמונות בשלב זה הינו לonedrive 2. יש לי גיבוי אוטומטי מהסמארטפון בעזרת אפליקציית ONEDRIVE - משיכה אוטומטית של כל תמונה שאני מצלם ישירות לענן אז מה הבעיה ? הבעיה נוצרת אחת לתקופה כשאני רוצה לעשות סדר בתמונות דבר ראשון – מגבה בהעברה לדיסק הקשיח החיצוני את התמונות מהסמארטפון (תוך כדי מיון/מחיקה/ סדר בין התמונות השונות.. יש לציין כי חלקם כבר מוינו תוך כדי השימוש השוטף בסמארטפון וכבר בנקודה זו תמונת הראי בין ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by krispelj,

היי חברה, אני מחפש כונן קשיח לשימוש בHTPC עם יכולות 24\7 טובות. גודל בסביבות ה2TB+ ושתהיה אחריות טובה. שמעתי שסדרת הRED של WD היא לא רעה, אבל שמעתי זה לא ממישהו ספציפי. כמובן כמה שיותר זול יהיה יותר טוב, אבל אני מבין שעל חומרה איכותית צריך לשלם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by guy_pr,

שלום . יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום וליראות אותו ב dvd איך אני עושה את זה ? גיא .

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by iakovl,

אני כנראה עושה שדרוג למערכת אחסון שלי ועובר לזוג קשיחי 8TB של סיגייט במקום האוסף קשיחים שיש לי כרגע השאלה אם יש אנשים פה עם ניסיון איתם

12. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. אני מתלבט בין 2 מארזים חיצוניים (חשוב לציין שהמארז יעבוד הרבה שעות ואין לי ניסיון עם צריך מאוורר במארז או לא) : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=360SU2&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=247 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12952&catid=73 ניסיתי למצוא מארזים של TT מישהו יודע עם משהו מחזיק אותם בארץ ? לגבי ה-HD אמרו לי ש- WD הוא טוב כי הוא פחות מתחמם , זה נכון ? ואם לא מה לקחת ? (אני מחפש רק SATA ונפח של 250 )

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by denzel12,

שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.

16. אני לא מבין הוא לא מזהה לי דיסקים של דיוידי שצרבתי,מזמן וגם לא לפני הרבה זמן.הוא נמצא אצלי כבר חצי שנה והוא תמיד זיהה לי הכל. אני לא יודע מה קרה.הוא מזהה לי רק דיסקים רגילים.לא של דיוידי. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by [NOS],

אהלן חברה, שמתי לב שיש לי בהארד דיסק ג'אמפר שמגביל אותו ל 1.5G ויש לי כמה שאלות 1. מזה אומר בכלל ההגבלה הזאת והאם יש הבדל עם ובלי ההגבלה ... ? 2. אין אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך ב 3.0G ? אם אתם עדיין לא מבינים על מה אני מדבר אז הנה תמונה http://img135.imageshack.us/img135/2720/dsc00560xk3.jpg תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  18. שלום לכולם, תוכלו לראות את המפרט שלי ב"מפרט שלי" כאן באתר. השימושים שלי הם מעט מעל המשתמש הממוצע. תמיד עובדים כמה דברים ברקע, ותמיד מותקנות עשרות תוכנות על המחשב. בין הפעולות ברקע אפשר למצוא הקלטת סרטים מהטלויזיה בגדלים של 1 גיגה לשעת סרט, כלומר קבצים גדולים. עכשיו, למרות שאני מחליף מחשב פעם בשנה, אני עדיין אף פעם לא מסופק מתחושת המהירות של עבודה שוטפת עימו. אני תמיד עם כונן 7200RPM, ואין לי ספק ששם מצויה הבעיה. הייתי רוצה המלצה לכונן מסוג אחר (SSD אולי) אשר יתן לי חוויית שימוש זריזה יותר. אני לא רוצה להשתולל בהוצאה, ומדובר רק בכונן למערכת ההפעלה (כלומר, 40GB SSD גם יספיקו). שאלתי או תהייתי היא האמנם ההבדל בביצועים יביא להבדל מורגש בעבודה השוטפת (פתיחת תוכנות, העדר תקיע…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

היי רציתי לשאול אם אפשר לחבר הארד דיסק SATA ו-IDE באותו מחשב אם לא אז נסתדר אם כן יש בעיה שהוינדווס לא מזהה את ההארד דיסק SATA: בביוס הוא מזוהה וגם ישר שחיברתי אותו הוא העלה אפשרות לרייד שבד"כ הוא לא מעלה בוינדווס לא בדיווייס מנג'ר לא במחשב שלי ולא בשום מקום רואים את ההארד דיסק.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by guy_intel,

היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?

21. Started by אופיר,

האם אפשר ליצור RAID 0+1, כלומר stripping+mirroring בעזרת תוכנה ב - XP SP2? ראיתי מאמר על RAID5 אבל שם נחוצים לדעתי יותר משני כוננים. ברצוני ליצור את ה - RAID על 2 כוננים (IDE) שאהפוך אותם לדינמיים. מערכת ההפעלה תשב על כונן בייסיק (SATA) מחוץ ל - RAID. ושאלה אחרונה - האם לשים את הדיסקים על אותו channel ב - IDE?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by IME3,

למישהו יש להמליץ על כונן בלוריי למחשב? לא מוצא יותר מידי דגמים ראיתי אחד ב 370 של סמסונג מה שאני מחפש זה יכולת לעשות RIP לסרטי BLURAY בצורה חוקית לסרטים שקניתי בעצמי להעביר אותם לקובץ דיגיטלי שאני אוכל להעביר את הסרט להארד דיסק בסלון ולראות על ה LCD החדש הייתי שמח למידע על כוננים מומלצים שיעשו את העבודה וגם על תוכנות RIP שאשכרה עובדות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת. זה כונן גיבוי שהוא לא מחובר תמיד,העמסתי עליו כמה שיכולתי והשארתי מקום פנוי בכוונה 5GB,יש לציין שהוא לא תמיד מחובר ואני משתמש בו אלא רק לגיבויים,אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. ניסיתי כמה קוראי כרטיסים וניסיתי גם בפלאפון, המחשב לא מזהה אותו בכלל. הוא גם לא מופיע בניהול הדיסקים. יש מה לעשות? תודה!

25. Started by geigera,

שלום יש לי רדיו דיסק באוטו שקורא mp3. צרבתי קבצי mp3 על דיסק דרך media player של win 7. לא הצלחתי לשמוע אותם באוטו. קיבלתי הודעת שגיאה. מה הבעיה? תודה ארי

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.