עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתכוון ספציפית לסדרת WD ELEMENTS DESKTOP, שבעבר הייתה מיועדת להשכבה, אך היום הדגמים החדשים מיועדים לעמידה. האם זה אפשרי ובטוח?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by iveco,

קיבלתי שתי תוצאות שונות לגמרי למי להאמין ? הטוב : הרע : למה ההבדל כל כך גדול ?

4. טוב אז ליפני כחודש קניתי מחשב כימעט חדש כלומר הכול חוץ מ כ.קול והארד-דיסק וכבר המחשב מתחיל לעשות בעיות כמו תקיעות לאגים איטיות רעשים שבאים מהארד דיסק ודברים שלא צריכים להיות עם מחשב כמו כזה (p-4 2000 + gforce 4 ti 4200 128 ) אז זה יכול להיות שזה עומס של תוכנות על המערכת וכו אבל בכל זאת הבעיה ניראת לי זה בארד-דיסק זה ארד-דיסק של 30ג'יגה ברקודה 2 וחי בערך שנתיים אני רוצה להוסיף גם שאני מוציא אותו רבות ולא פעם נידפק לי הארד-דיסק (בערך 5-6 פעמים ;D) אז אם למישהו יש איזה שהיא דרך לבדוק אם הבעיה היא בארד-דיסק או לא ... ליפני שאני ילך לחנות נ.ב יש לי XP תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by gigi,

אהלן.. יש לי שני יציאות usb בדלת של המחשב ועוד 4 מאוחרה עכשיו חבר שלי שיחק לי במנהל ההתקנים אני חושב וזה נראה לי גרם לביטול ה-usb זאת אומרת שהם לא מזהים כלום שאני מחבר כבל פשוט כלום כאילו הם לא עובדים.. אין אפילו את הרעש של החיבור.. איך אני מחזיר אותם שהם יעבדו לי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by GaLmgnT,

שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by shapin,

למה הכונן שלי חושב שהוא פלא טכנולוגי?

8. הדגם הוא WD200AB של WESTERN DIGITAL

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  9. Started by zilbermm,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אז.. שמעתי על כבל USB לפלינק, רק אניא רוצה להיות בטוחש אני מבין איך זה עובד. ממה שאני הבנתי זה עובד ככה שכשאתה מחבר שני מחשבים אז במחשב אחד כשנכנסים דרך my computer ישנו כונן חדש בדיוק כמו שקורה כאשר מחברים DOK.. הבנתי נכון? וכבלים כאלה אפשר למצוא גם בבאג?או KSP? האם משנה באמת החברה של כבל כזה? ועכשיו מקרה אחר: נניח אני מוציא תדיסק קשיח מהמחשב הישן ומנסה להרכיב אותו על המחשב החדש לראות אם הוא מתאים, האם אמור להימחק המידע שמה אוטומטית מהניתוק מהמחשב הישן? חוץ מזה שמן הסתם יהיה צורך להתקין מחדש תווינדואוס.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by enter,

בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by RON,

ה cd-rom הישן שלי נפח נשמתו, אני צריך המלצה על cd-rom טוב (יעודו העיקרי יהיה השמעת מוסיקה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. על המחשב שלי כבר יש וינדוס שמותקן בכונן ישן, היום קניתי הרדיסק חדש חיברתי אותו למחשב הוינדוס זיהה אותו וגם הביוס אבל הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי". איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by bora8,

חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, יש ברשותי 2 כוננים קשיחים: 1. WD 2000JS - 200GB 2. WD 2500YS - 250GB (הזמנתי מטרוניקס דגם AAKS, אבל לא יודע למה הם שלחו לי אותו, מכיוון שלקח למשלוח כשבועיים+, אז כבר לא היה אכפת לי). ולוח אם Gigabyte K8N Pro SLI שתומך ב-RAID של: 0,1,0+1. הכונן הראשון והישן יותר, מפוצל ל-2: C: (וינדאוס ותוכנות), D: (הורדות, ביטורנט, וקבצים חשובים). הכונן השני, אשר נקנה לפני חודש וחצי בערך, לא מפוצל, E: (סרטים, קליפים, מוזיקה וקבצי התקנות). אני מוריד המון תכני וידיאו HD (קבצים בגודל כ-5GB, 8GB), חשבתי שהכונן החדש יספק אותי אך במהרה נגמר המקום הפנוי. חשבתי לקנות עוד כונן של WD2500YS ולעשות RAID 0 בין שני הכוננים, מה אתם אומרים? אני פשוט מעדיף את כל התכנים בכונן יחיד. ועוד שאלה, אם אני …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by kobi_af,

זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. איך אפשר לשחזר מידע מדיסק קשיח שלא פועל??, מישהו אמר לי שאם אני מעביר את הדיסק הפנימי שבתוך הקופסא לתוך קופסא של דיסק אחר בעל אותה המהירות ואותה הנפח הוא יפעל רגיל כאילו הוא בקופסא המקורית שלו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by arkadur,

WIN7 מכיל בתוכו את הדרייברים להתקנת RAID ? ערכת שבבים X48, אני מקווה שאין לי שוב צורך להכניס את הדרייבר בפלופי כמו שעשיתי לפני שנתיים.. אני מאמין שיש אפשרות לDOK, במקרה והדיסק לא מכיל בתוכו את הדרייבר.. דעתכם? כמו כן, כונן בודד של אינטל 80GB SSD יתן שיפור משמעותי לRAID0 של צמד ראפטורים? סה"כ המערכת לא איטית, ואני די מתלבט. תודה רבה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by shab669,

אהלן יש לי צורב ישן יחסית של philips דגם cdd 3610 (מישהו מכיר ? ? ) xp מזהה אותו .... אבל לצרוב אני לא מצליח, נראה לי שיש בעיית תאימות של הצורב עם xp.... אודה לחוות דעת או איפה אני יכול להוריד עידכוני דרייבר או firmware לצורב הזה ניסיתי באתר של philips אבל הוא נראה כמו הצורה שלי.....

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. מה ההמלצות נכון לעכשיו לדיסקים כאלה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ayal45,

היי אני רוצה לשדרג את כונן ה OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ל OCZ Vertex 3 SATA III 240gb הייתה לי עוד אופצייה Intel SSD 520.240.gb במחיר של בערך 1800 + אבל היות והחנות שאני קונה מימנה אמר לי שמהכן שהוא מביא יש רק Intel SSD 520.120.gb אבל עדיין אין להם את Intel SSD 520.240.gb לי אין בעייה לקנות מ כל הרשתות הגדולות או מחנות אחרת אבל אני לא כל כך בטוח שכל הרשתות הגדולות מביאות את Intel SSD 520.240.gb ביבוא אמין שיתן אחריות טובה של ה5 שנים כוונתי שהם קונים את זה "מיבואן פרללי" ואני אישית לא רוצה אחרי זה לרדוף אחרהם במידה ויש בעייה לכן אני שואל אתכם האם OCZ Vertex 3 SATA III 240gb עובד טוב ואמין ומהיר ואמין ואשמח אם יש למישהו להציע לי כוננים חלופיים להציע לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מכיוון שדי ירדתי מאופציית ה RAID רציתי לדעת מה הסיכונים שלוקחים אם עושים מערך של RAID 0? והאם רוב הלוחות היום תומכים? (בעיקר ASUS)? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by adidas1,

היום אני אוסף אתה samsung evo 850 מהדואר. לפני שאני מתקין אותו בלפטופ ומתקין מערכת הפעלה, קראתי קצת לגבי SSD's ואיך לשמור עליהם, ראיתי כמה דברים שאמרו שכדאי לעשות, למשל: 1. ביטול דיפרגמנטציה של הדיסק 2. העברת כתיבת קבצים זמניים של הדפדפנים (למשל פיירפוקס) ל HDD אחר כדי למנוע כתיבה מיותרת ל SSD 3. ביטול SWAP FILE 4. ביטול שירות האינדוקס לחיפוש מהיר יותר 5. ביטול Write Caching 6. העברת קבצי ה TEMP של מערכת ההפעלה ל HDD אחר 7. ביטול Superfetch / Prefetch האם באמת יש צורך בכל השינויים האלו? האם זה יאריך את זמן החיים או פרפורמנס של הדיסק בצורה משמעותית?

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.