אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום החלטתי להתקין את כונן הHDD 1TB שרכשתי לאחרונה. הכונן הוא מדגם WD10EZEX. תחילה כאשר חיברתי אותו הוא זוהה בביוס וגם כאשר עלה הוינדוס ונכנסתי לDISK MANAGEMENT הכונן הופיע כUNALLOCATED. לאחר שפרמטתי אותו בהצלחה הוא הופיע ככונן שמיש בניהול דיסקים, אך לא הופיע במחשב שלי כאשר רציתי להתחיל להשתמש בו. לכן עשיתי RESTART למחשב כדי לראות האם זו הבעיה שהוא לא מופיע עדיין. המחשב החל לעלות אך בצורה איטית מאוד וכאשר הגיע לסמל של WINDOWS 7 פשוט נתקע. ניתקתי את הכונן ובדקתי בלעדיו, עלייה תקינה של המערכת. יש לי עוד שני SSD מלבדו שניסיתי להחליף ביניהם (כבלים שונים וחיבורי SATA שונים), כמו כן להריץ רק את הכונן החדש בלבד אך התוצאה זהה. כשבדקתי בשנית ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם הפעם אני אתיעץ איתכם בקשר לדסיק קשיח שאני שוקל לרכוש הנפח הרצוי הוא 320 גיגה, חשבתי ללכת על Western. אני רוצה להשאיר אופציה לRAID בעתיד, ולא נדיר שהמחשב שלי פועל 24 שעות ביממה, עם תוכנות שיתוף פתוחות. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: WD3200KS WD3200SD כאשר ההבדלים הינם שהראשון הוא SATA2, ובא עם באפר של 16 מגה והשני הוא SATA מהדורת RAID. בהתחלה חיפשתי מהדורת RAID עם באפר של 16 אבל הבנתי שכיום זה לא קיים (אולי ייצרו כאלה פעם והפסיקו) אז... על מה אתם ממליצים? לינקים: KS -> http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4812 SD -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281 תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הוצאתי מהמחשב DOK באופן חפוז בלי שהקדמתי להוצאה מעבר להוצאה "במצב בטוח". כתוצאה מכך ניפגעה במקצת מערכת הקבצים ב- DOK . מכיוון שה DOK הזה משמש לי בעיקר לגיבוי של קבצים חשובים, החלטתי לגבות אל תוך הדיסק הקשיח כל מה שהיה על ה DOK , אחר כך לפרמט את ה DOK , לבסוף להחזיר ל DOK את כל מה שגיביתי אל תוך הדיסק הקשיח. סיימתי היום את הגיבוי של הקבצים מ ה DOK אל תוך הדיסק הקשיח (לקח לי כשעה וחצי כי בדקתי טוב כל קובץ וקובץ לאחר הגיבוי). עכשיו אני בשלב של לפני פירמוט ה- DOK . מכיוון שמעולם לא פירמטתי DOK אני רוצה לשאול לפני הביצוע של הפירמוט אם צפויות אילו שהן "הפתעות" בזמן הפירמוט של ה DOK . נידמה לי שאין בעיה מיוחדת בפירמוט מהסוג שניקרא FAT32 האם אני צודק ? הערה: כאשר קניתי…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול קניתי כונן DVD של LG דגם GH22NP21 חיבור IDE מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6051&CatCode=402 עכשיו, שמעתי שיש מיליון תלונות על אייבורי, אני צריך לדעתכם לדאוג על שקניתי דווקא מהם את הכונן הזה? למשל יש לי חנויות שאין להם אתר אינטרנט מתחת לבית, לדעתכם הייתי צריך לקנות משם מאשר מאייבורי? כי אני פוחד שאולי הכונן משומש או שהוא דפוק (בינתיים לא מצאתי שום פאק איתו, אבל אין לי מושג מה יקרה בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של הארד דיסק חדש של MAXTOR ורציתי לדעת האם כדאי לשקול לקנות גם מגירסה נוספת, את זו של ENERMAX שיש בזיגזג עם המאוורים וכו'. אני מעוניין שהארד דיסק יהיה נייד אבל אני לא מתכוון להוציא אותו כל יום... אבל לפחות כמה פעמיים בחודש... האם זה כדאי או להשאיר אותו קבוע בתוך המחשב ? רציתי לדעת האם יש בארץ גם את המגירה שמוצגת בעמוד החדשות הראשי של Vantec ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי שני דיסקים Western Digital 80GB 8MB וחיברתי אותם לשרת שלי.... שני הם עובדים ב RAID 0 ע"ג Windows 2000 Server -SBS2000 - עובדים דיי נחמד יחסית לצורה שבה הם עובדים. אבל ה RAID 0 מאיט אותם בצורה דיי רצינית...... :
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ב 2006 צופים גידול נוסף. לא מפליא כלל. U&S claimed that DVD-Ram currently maintains a 55 per cent share of the DVD recorder deck market in the US, Japan and western Europe, holding roughly twice the share of the next most popular format. "DVD-Ram recorders continue to outstrip other formats in sales," said David Millar, principal consultant at U&S, in a statement. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11080
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה ממש דחוף עד מחר בבוקר. הזמנתי כבר מחשב אבל התברר שניגמא לחנות במלאי את הHD המקורי שרציתי לקנות שהוא WD 3200aaks של 320GB וכחלופה אני יכול לקחת אחד משני אלה: 1. בדיוק אותו WD רק של 250GB 2. Samsung 16mb HD403LJ שניהם עולים 70 ש"ח פחות. מה אתם ממליצים לעשות להישאר על הWD רק ב70GB פחות ? או לקחת את הSamsung שהוא באותו נפח רק 70 ש"ח פחות ? כעיקרון קראתי על הSamsung תגובות והן ממש בסדר, מהיר ושקט אבל מה אתם אומרים ??? תודה רבה רבה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , מחפש מן מוצר אחסון אלחוטי שאני יוכל לגבות אליו קבצים מהפלאפון . כמו המוצר הזה: http://www.amazon.com/dp/B00DR8LAE2?tag=price301-20&m=ATVPDKIKX0DER האם יש תחליפים אליו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי קשיח של Seagate Barracuda 1TB. המחשב מאוד מהיר ואני מרוצה, אבל חברים ממליצים לי על SSD בכל זאת.. מהי עמדתכם בעניין? המחירים בשמיים.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מהיר ושקט ובעל נפח של 2gb ומעלה. כמה חשוב והכרחי סוג החיבור? ( FW / USB2 / USB 3 \ ethernet ) הייתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה למשיבים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני מכניס דיסק ריק לדיוידי שלי [במחשב] זה קורא,קורא..ואז מפסיק לקרוא את הדיסק ואז זה כותב לי כשאני מנסה להכנס לכונן:"אין גישה אל D:\.פונקציה שגויה" מה אני אמור לעשות?וזה לא בעיה בדיסק כי בדקתי כבר 10 דיסקים רקים,חדשים ושונים וכל פעם אותה הבעיה! תעזרו לי בבקשה,מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, בשנים האחרונות כל איזה חודשיים שלושה אני מגלה שנגמר לי המקום וקונה עוד HD גיבוי, לפעמים חיצוני ולפעמים פנימי. זהו, נשבר לי ואני רוצה שיהיה לי מספיק מקום לשנה הקרובה. לצורך זה אני מחפש HD חיצוני או מערך איחסון עם חיבור רשת (עדיף של ג'יגה) שיחובר לנתב ולא יהיה תלוי במחשב ספציפי. התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח הדרישה העיקרית שלי היא מהירות קריאה מהאחסון, הוא ישמש בעיקר לאחסון סרטים וסדרות באיכות HD ואני רוצה צפיה חלקה בלי בעיות. (ולפני שתקפצו, כן כל התוכן חוקי!!) עד עכשיו הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא ה WD-ShareSpace : WDA4NC40000 (שנותן לי בונוס של Raid5 קצת הגנה לא הרגה אף אחד) אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות על המהירויות שלו. אם יש מישהו שהתנסה עם הדגם הזה או שיש לו …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני רוכש ב-TMS האופציות מוגבלות לשתי אלה בלבד: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black על מה כדאי ללכת ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד של Maxtor OneTouch 4 Mini 250GB, בהתחלה הוא עבד הכל טוב ויפה, יום אחד הוא פשוט לא עבד יותר שאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל, אבל הוא לא עולה לי במחשב שלי ככה שאין לי גישה אליו, בכונן עצמו מגיע גם תוכנה שלו, אח שלי אמר שהוא שם בעבר קוד מסויים לכונן ויכול להיות שבגלל זה אי אפשר להעלות אותו, השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר להשיג באיזשהי דרך את התוכנה של הכונן? (ניסיתי באתר של החברה אבל לא מצאתי) או האם ניתן לעשות לו ריסט או משהו? נ.ב ניסיתי להעלות אותו גם במחשב של אחי וגם בעוד 2 מחשבים של חבר ללא הצלחה, שנוגעים בכונן מרגישים שהוא מסתובב ככה שלא נראה לי שיש בעיה בכונן, תודה [br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 03:39:44 עידכון:הצלחתי להור…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הוא לא עבד לי יעני לא היה מקוון אז התקשרתי לTMS ועזרו לי לקוון אותו הוא עבד לי בסדר עד שעשיתי רסטרט ומאז אין כלום הכונן G לא מופיע אין אפילו טמפ שלו וקודם כן היה מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SSD כדיסק מערכת הפעלה\התקנות ראשי, וזה רק לאכסון. קונה באנגליה, מחפש דיסק כמה שיותר גדול. חשבתי לקנות SSD גם בשביל זה, אבל לא מצאתי נפחים גדולים כמובן... אין בעיה לקנות דיסק יקר כי יש לי תקציב מהקולג' תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בכונן dvd אוו במחשב אני כבר לא יודע מה זה. אז ככה יש לי בבית שתי סוגים של סרטים : 1. צרובים, 2. לא צרובים אלא שקניתי אותם בחנות. הבעייה היא כזאת: שאני מכניס סרט ל- dvd צרוב אז אני שומע את הסרט מצויין. אבל שאני מכניס סרט שקניתי בחוץ ואני מכניס אותו אני שומע את כל המנגינות ומה שמדברים מקוטע, לא שומע טוב בכלל. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לMAXTOR יש 2 סדרות : MAXLINE, ן- DIAMONDMAX. אילו מהסדרות תומכות NCQ ?? האם כל הדיסקים שייכים לאחת מהסדרות הנ"ל ??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD שהכנסתי במעטפת לכונן, ויש לי כונן HDD חיצוני רגיל. כאשר אני מעתיק לכונן HDD חיצוני שמחובר USB3 הוא מעתיק ב 105MB/s (מהמחשב לכונן) כאשר אני מעתיק לכונן SSD חיצוני שמחובר USB3 הוא מעתיק ב 70MB/s. (מהמחשב לכונן) בדקתי את הכונן SSD בתוכנה AS SSD והוא מראה מהירויות של 150MB/s כתיבה ו 170MB/s קריאה, אז למה זה לא מעתיק במהירות כזאת? לשם הבהרה, הכונן שממנו אני מעתיק הוא כונן SSD (שנמצא במחשב) של 550MB/s קריאה\כתיבה אז לא זה מה שמאט .. אשמח לעזרה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-