עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ariel007,

יש לי לוח אם H87M של אסרוק שבעדכון ביוס האחרון הוסיפו לו תמיכה ב M2 וב NVME . כיום יש לי כונן של סמסונג - 840 איבו שעובד אצלי כבר ארבע וחצי שנים. המחשב לא משמש לגיימינג אלא בעיקר לאינטרנט אופיס ומוסיקה. בקרוב אני מתכנן לקנות SSD חדש ואני מתלבט בין ה-860 איבו לבין כונן NVME . הכונן יעבור למחשב הבא כשאני אחליף מחשב. בשביל ה NVME אני אצטרך מתאם מ-M2 ל-PCI וההתקנה תהיה נראה לי קצת יותר מסובכת. השאלה האם שווה להתעסק עם ה NVME ? והאם תקן ה SATA יהיה פחות רלוונטי כמו שהיה עם תקן ה IDE שיצא בכלל משימוש? תודה לעוזרים

2. Started by pr0zaq,

אהלן חברים יש לי כונן SSD שעליו מותקן מערכת ההפעלה וקיובייס (המחשב מיועד לעריכת אודיו ) ועל Seagate Backup Plus 3TB כל הסמפלים פלאגינים וכל התוכנות שלא קשורות למערכת ההפעלה , אני מקבל מהירויות ממש איטיות (העברת קבצים עד 18 מגה לשניה וגם פחות לא משנה אם זה מחובר בUSB3 או 2) ומלא תקיעות בעבודה עם סמפלים או כל מה שיושב על הכונן ! ניסיתי לבצע בדיקה ב HD TUNE וזה לא נותן לי ... וגם מזהה לי את הכונן בתור כונן של 375 ג'יגה . יש לי מחשב סבבה לגמרי : i5 3570 3.4GHZ 16GB DDR3 1600HZ ga-b75m-d3h חייב לתקן את הבעיה ! תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. לפני 10 ימים קיבלתי 200 מדיות של פוג'י בפורמט מינוס שהיבואן הולך להכניס לשוק והנה מימצאיי: המדיות מגיעות בקייק של 25. קוד יצרן : ProdiscF01 המדיות נצרבו ב-3 צורבים ובשלושתם הן זוהו כמדיות במהירות שמונה והנה זמני הצריבה לצריבה של 4488MB (השארתי מגה אחד פנוי): PIONEER DVR-107D - מהירות 8 - 8:34 דקות NEC 3540 - מהירות 8 - 8:56 דקות PIONEER DVR-110D - מהירות 8 - 8:16 דקות הערות : למרות שהיצרן הוא פרודיסק, משטח הצריבה נותר באותו צבע סגול חזק (נוטה לבורדו) שמאפיין את הדיסקים המעולים של פוג'י (קוד יצרן FUJIFILM03). צרבתי 80 דיסקים מתוך ה-200 ואף לא אחד נדפק. ערכתי סריקה לכ-20 דיסקים עם רמת PI/PO כמעט מושלמת (צריבה ללא שגיאות). כל ה-80 דיסקים שנצרבו עובדים בצורה חלקה על מכשירי ה…

• 53 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. שלום. האם ישנה אופציה לחבר את ההרדיסק לUSB אם מתאם מסוים?.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. 440 שקל.. ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by magnom,

יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by L1ron,

http://img850.imageshack.us/img850/8611/unledjc.jpg הארד דיסק חדש נקנה לפני חודשיים , (כל המחשב חדש ..)

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. שלום ככל הנראה מדובר במחיקה שקרתה בעקבות ניתוק לא נכון של הדיסק הקשיח. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אחר אבל הוא מבקש אתחול. כמובן שלא עשיתי חיברתי אותו ע"י USB חיצוני מדובר בדיסק IDE 40GB תקין. שישי בבוקר עבד, אחר הצהריים כלום איזה תוכנה ממולצת לשחזור. ניסיתי עם כמה מה HIREN אבל לא זיהה אותו. אולי בגלל ה USB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. לא מצליח לקרוא USB 1 ? ואם כן יש דרך להתמודד עם זה , ( להתקין תוכנה או משהו כזה )

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. מתו לי בחודש האחרון שני כונני 500GB של WD מסידרת ה-KS. שניהם נקנו מארה"ב בדצמבר 2006. הם היו מחוברים עכשיו במערכת HTPC שלי שאפשר לראות במפרט שלי. ספק כח אמין של אנרמקס.. איבדתי הרבה מידע יקר ערך.. :-\ דיי סיפור בשבילי לבצע RMA כרגע (למדתי לקח לא להזמין מדיה מכנית מחו"ל יותר). המערכת היתה באוברקלוק, אבל מאז שמת הכונן הראשון חזרתי להרצה רגילה. המארז היה פתוח כל הזמן ויחסית מאוורר (ועוד ישר מתחת למזגן). יש לי כונן 500GB נוסף דגם AAKS שקניתי בארץ, בינתיים נראה שהכל תקין איתו. מישהו שמע על איזה תקלה חמורה עם הסידרה הזו או משהו? אגב לא ניסיתי לפרק את הכוננים ולחבר במחשב אחר עדיין, כל עוד הם מחוברים לחשמל המחשב נתקע בשלב ה-BIOS והם עושים את החירחורי מוות שלהם אז אני דיי בטוח שהם…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by Keman,

הנה זה בא - גרסה שנייה לכושחה של הכונן. פותרת את בעית ה"פריזים" (אין לי מושג מאיפה הם לקחו שיש כאלה ) הנה הלינק: Crucial.com Product Downloads - Firmware Updates איך עושים. הדבר פשוט: 1. מורידים את הקובץ ומחלצים ממנו קובץ ISO 2. צורבים את קובץ ה-ISO ל-CD-ROM, מומלץ לבצע בדיקה לאחר הצריבה. 3. מגבים את תכולת הכונן. 4. מפעילים את המחשב ונכנסים לביוס. 5. משנים את הגדרות הבקר מ-AHCI ל-IDE או Compatible , שומרים ויוצאים מביוס. 6. מפעילים את המחשב מכונן ה-CD-ROM 7. כאשר מתבקשים - כותבים yes ולוחצים אינטר. 8. ממתינים עד הסיום (יהיה כתוב, כי התהליך הסתיים וגרסה חדשה היא 0002) 9. מאתחלים את המחשב מחדש (אפשר עם Ctrl+Alt+Del) 10. נכנסים לביוס ומשנים את הפר…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by rbox,

של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by bomsa400,

היי יש באתרי קניות כמו ווינט שופס, ואללה שופס וכל מיני כאלה מחירים טובים של דיסקים במסגרת מכירות קבוצתיות, מרכזים וכל מיני. בדר"כ אני קונה מאייבורי או KSP כי כבר קרה שקניתי דיסק שהסתבר כתקול והחליפו לי. השאלה שלי אם באתרים האלה כמו שציינתי גם יש דרך לקבל אחריות כזאת של החלפה או החזר כספי במקרה שהדיסק תקול ?

15. Started by Ypaul123,

היי, איפה ניתן, אם בכלל, לרכוש פאקינג ברגים לכונני M.2 בכדי לחברם ללוח אם ? תודה מראש, .

16. Started by chap123,

קראתי את המאמר על הכוננים החיצוניים כאן בפורום. בעיקרון אין הרבה צרכים מיוחדים לכונן החיצוני. בעיקר אחסנה של קבצים כדי לא להעמיס על ההארדיסק במחשב ועוד שימוש חשוב (אם זה אפשרי) יש לי LCD Sumsung 40" b - 530 full HD ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר הארד דיסק חיצוני לטלוויזיה בעיקר בשביל סרטים. יש לי windows 7 ככה שחשוב שהוא יתמוך במערכת הפעלה זו.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by abarbotel,

מה זה כונן ssd ומה זה dok

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  19. בעקבות דיון בפורום צרכנות, פלונטר יצאו במבצע על כונן SSD בנפח 120GB של קינגסטון ב-392 שקלים. האם זה שווה את הכסף, לאדם שרק רוצה לשפר את הביצועים של מחשב העבודה שלו? (לא למשחקים - לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית)

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by 3liran,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה מחשב חדש עם כונן קשיח גדול ומהיר: 160 GB SATA2 8 מ"ב Cache ויש לי כונן קשיח נוסף קצת יותר ישן מהמחשב הקודם: 40 GB IDE 2 מ"ב Cache האם שווה לחבר אותו בנוסף לכונן החדש ולהגדיר שקובץ ההחלפה של הווינדווס יישב עליו? זה ייתן שיפור בביצועים או שלהפך, כי הכונן הישן עובד על חיבור יותר איטי ועם פחות Cache? מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רציתי לשאול אם יש הבדלים בביצועים של משחקים ותוכנות אם הם על כונני ssd או כונן כמו wd black ביחס לכוננים במהירות רגילה.. וגם לשאול אם החיבור sata 3 מהיר יותר בהקשר הזה של הביצועים, כמובן שלוח האם תואם.. תודה רבה!

23. Started by mci10mat,

ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. שמתי דיסק X16 לצורב שלי : LG H10A והוא צרב X16... איך? הוא יכול לפי הנתונים רק X12... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(

• 6 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.