אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קראתי במדריך זה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ויש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי לפני שאתקין את מערכת ההפעלה קניתי SDD samsung 830 ssd 128gb הוא צריך להגיע אלי ביומים האילה השאלות איך אני יודע אם אני צריך לעדכן את הקושחה של הSDD ? כתוב במדריך שצריך לעשות את העדכון לפני ששמים עליו משהו, האם הפירמוט לא מוחק את העידכונים? פעולת ה-TRIM מתאפשרת "ופועלת אוטמטית" אך ורק כאשר הלוח במצב AHCI?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת קניתי היום בבוקר את ה SEAGATE 1TB 32MB . יש כמה דברים מוזרים : -משום מה אני לא מצליח לעשות פורמט כמו שצריך (פורמט מלא) בזמן התקנת וינדאוס XP זה ממש לוקח המון זמן (אחרי שעה הגיע ל 3 אחוז במחיצה של 50 גיגה) -ההרדיסק עושה מן "טיקים" לפעמים כשהוא קורא או כותב מידע ... האם זה תקין לדגם ?! -לא הצלחתי להתקין VISTA על ההרדיסק כנראה בגלל שלא הצלחתי לעשות פורמט כמו שצריך (כנראה עושה בעיות במערכת הפעלה)... בקיצור מה אתם אומרים הבעיה בהרדיסק ספציפי ? או בסדרה כולה? יכול להיות שפורמט כמו שצריך יכול לעזור ?! תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הווינדוס וכל התוכנות אצלי בכונן C (יש עוד כונן E לקבצים גדולים) עכשיו התקנתי כונן חדש SSD קראתי לו H שמה אני רוצה להעביר את הווינדוס וכל התוכנות הנילוות , מכיר רק את הדרך המסורבלת של מחיקה הכל ותקנה הכל מחדש , הבאסה יש לי מלא תוכנות עם סיסמאות וכל מיני קבצים שמורים של עריכות ,להתחיל אחד אחד לגבות זה סיפור.. יש דרך יחסית קלה להעביר כל מש ב C ל H ? ללא פירמוט ותקנה מחדש או שאין מנוס וחייב להתקין הכל מחדש?
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B85-HD3: http://www.tms.co.il/product/12630 וקניתי גם כונן Intel® SSD 525 Series 240GB: http://ark.intel.com/products/71181/Intel-SSD-525-Series-240GB-mSATA-6Gbs-25nm-MLC ומסתבר שבלוח האם אין חיבור mSATA, מה עושים? אולי יש מתאם כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OCZ Agility 2. 120GB צריך להגדיר משהו בביוס? במערכת ההפעלה? (Win 7 32Bit) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אמור להיות לו חיבור USB מפוצל ל2 בשביל תוספת מתח אם צריך לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות צילום כאן אצלנו בעפולה ראיתי Verbatim DVD-R x16 printable 25DVDR- made in taiwan 16X ב 85 שח Nero CD-DVD Speed: Disc Info Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 03RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X - 10 X - 12 X - 14 X - 16 X Blank Capacity : 4.38 GB היה גם חבילה של 50 made in india ב 150 קניתי תחבילה של 25 דיסיקם עכשיו שאני נכנס ללירה אני רואה שם זה עולה 97.00 ¤ וחבילה של 50 עולה 175.00 ¤
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי קניתי את ההרד דיסק(ההרד דיסק צריך להגיע שבוע הבא) עכשיו שמעתי שFDISK לא מחלק טוב כוננים בעלי נפח גדול ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אם איזה תוכנה לבנות את המחיצות תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי ארדיסק 3TB המחשב נותן לבצע אתחול לדיסק 2TB למה זה קורה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? כרגע יש לי משהו איטי כפול 8 בלי הגנה מפני דפיקת דיסק איך הצורב הזה מבחינת אמינות? והאם הקטע של ציור הדיסק זה רק במקום פנוי שנשאר בדיסק או בהכל? והאם לצורב יש יכולת שהוא מגלה לבד מה המהירות המקסימלית שהדיסק יכול להצרב בה? תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לדעת עליו ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתנה ליום הולדתי ה 18... קיבלתי מבני משפחתי דוק נחמד... 256 מגה (מה לעשות, זה שהוא גם נגן MP3 עלה כ 1000 שקלים... הגזמה קלה לכל הדעות ) לאתר שיטוט קל בפורום, ראיתי שמישהו אמר משהו על תוכנה שמחלקת את הדוק לשתי מחיצות... אחת נעולה ואחת לא... האם יש מין האמת בזה? מה עושים? איך מתקינים אותה? קניתי את הדוק באופיס דיפו (סניף פאוור סנטר אם זה משנה) במחיר "סמלי" של 580 שקלים... על הדוק עצמו כתוב fellow (הידעתם? www.fellow.com אומר שהאתר בבניה... האם זו טעות שלי? או שאין למוצר אתר בית ??? ) בקיצור, איזה עוד פרטים מזהים שלו אני יכול לתת... על הקופסא שלו כתוב Mobile Disk (זו קופסאת פלסטיק כזו...) בפנים היה גם כבל (די קצר למען האמת...) של USB והכי מגניבבבבבבבבבבבבבב... הדיסק …
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי מFOXPC מחשב לפני שבוע לחבר ובדקתי אותו אמור להיות 500GB כתוב על הקשיח 500GB ובפועל יש עליו רק 372GB מה ניתן לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קונקי של חברת BLITZWIF חיברתי אוטו למחשב ואני מקבל הודעה אין גישה לF
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-