עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן יש פה מדיות DVD חלקם PLUS וחלקם MINUS, מה ההבדל ? הנה הלינק- http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/cat_fam_sku.asp?PR=%2A&ID=5419&LEVEL=FM&SID=UPN143P50QKT9NJR9HMVTFVAU2D64S4F האם הצורב DVD שלי - NEC 2510A יכול לצרוב על שני הדיסקים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. Started by mikamar2,

צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bagetrek,

תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by 69,

אני מתלבט אילו מדיות ל DVD לרכוש, קראתי מספר אשכולות מלאי מידע בנושא (כל הכבוד למומחי הפורום ), מסקנותי הם (תרגישו יותר מחופשי לתקן / להוסיף / לשלוח צ'קים) : 1. לרכוש R- ולא R+ מכיוון שרוב כונני/נגני ה DVD תומכים ב R- 2. המדיות המומלצות הם של VERBATIM ושל SILVER LINE השאלות הם : 1. קראתי שהמחיר ליחידה (כשקונים מעמד) של VERBATIM היא 8.5 ש"ח, ושל SILVER LINE הוא 6.5 ש"ח, היכן ניתן להשיג את המחירים הללו בחנויות פיזיות (לא ברשת) פרט לאופיס דיפו (שעדיין לא בדקתי) 2. אם אני רוכש כמות של כמה עשרות DVD לצריבה, בטוח שכדאי שכולם יהיה -R ? 3. הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא מידע חשוב ושימושי שפירט integral (אם אינני טועה), הנוגע לקוד ייצור ה DVD, כלומר - שלא מספיק להסתפק בשם VER…

• 113 תגובות
    • 16.6k צפיות
  7. Started by x-dude,

הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה) כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי. אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום לאחרונה רכשתי צורב די וי די ורציתי לדעת כיצד אפשר לצרוב סרטים של divx bin cue.....וכו עם איכות סאונד טובה (ac3) איזה תוכנת צריבה תוכל להביא לי את התוצאות הכי טובות עם הכי מעט כאב ראש???? תודה adi

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי מדיות לא מוכרות וקניתי טוש מרקר ב 2 שקל, המוכר אמר לי שזה טוב לדיסקים וזה גם לא נמחק האם המרקר יכול להרוס את הדיסק?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by yonni,

יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Raul,

אפשר לקבל המלצות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by ER_BOGO,

אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. יש מצב שאני יכול להכניס את ה דרייבר של ה SATA לתוך ההתקנה של ה WinDOWS כדי שאני עושה פורמט הוא לא יבקש ממני את ה SATA יש מצב כזה ? ???

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by yiftahorad,

שלום מה ההבדל בין MBR לבין BOOT RECORD? האם ה-MBR נמחק או רק משתנה כשמוחקים את המחיצות ויוצרים חדשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zeev86,

שלום. יום אחרי שקניתי מחשב חדש, הלך לי הארד של 30 גיגה : < נשארתי עם 10. אשמח אם תמליצו לי על הארד מהיר, טוב ושיחזיק כמה שנים ולא יעשה לי בעיות (כמו שזה של 30 עשה לי. שנה עבד טוב, שנתיים עשה לי בעיות). תקציב: הממ.... עוד מעט משכורת, אז לא משנה לי כל כך

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by HaimTS,

שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by ER_BOGO,

צורב: NEC ND-2500A האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by zvkel,

אני בטוח שהנושא כבר היה אבל איך אני בודק שהדיסקים שלי הם באמת 8 מגה באפר? ומה זה הlba \large \chs שרואים בביוס ? כי יש לי שני דיסקים שניהם אמורים להיות 8 מגה באפר 80 גיגה ואחד מהם מראה lba (ככה זה היה מאז ומתמיד ואני זוכר שגם בדקתי פעם ואמרו לי שזה מה שצריך להיות) והשני מראה chs (החדש יותר ) וגם עושה הצגות של גוסס למרות שהוא בן שבוע בערך

20. Started by gshhar,

שמתי לב שיש בארץ. חבילה של 10 ב-69.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. באחד הפרמוטים היתה לי הפקסת חשמל ואחרי זה כשפרמטתי גליתי שיש 2 מגה סקטורים פגומים, יש מצב שזה היה עוד לפני ההפסקת חשמל אבל זאת פעם ראשונה ששמתי לב. במצב כזה צריך להחליף הרדיסק? האם החברות מחליפות בלי בעיה כשיש סקטורים פגומים?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. אז יש עכשיו בחדשות האתר שמאקסטור שיחררו את סדרת ה DIAMOND MAX 10 בעלי ממשק SATA ו 16(!!) מ"ב באפר! לאחר קריאת הידיעה התעוררו כמה שאלות...: תוך כמה זמן אתם משערים שהוא יגיע לארץ? תוך כמה זמן אתם משערים שמתחרים(SAMSUNG SEAGATE...) יוציאו גם הם כוננים בעלי 16מ"ב באפר ואלה ינחתו בארץ? אתם חושבים שהמחיר יהיה גבוה משמעותית מכוננים בעלי 8מ"ב באפר? או שזה יהיה הבדל זניח כמו בין ATA100/133 ל SATA? וההבדל בביצועים יהיה גדול? זה ימנע או לפחות יפחית באופן משמעותי את אפקט צוואר הבקבוק שנוצר ברוב המחשבים הביתיים כיום? כי בדיוק תכננתי לקנות לי איזה SAMSUNG או SEAGATE חדשים עם 80GB ו 8MB-CACHE ועכשיו אני לא בטוח שזו תהיה קנייה כל כך חכמה... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים