עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם רכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA II כאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל.. הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו.. יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות... עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזר אולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS? מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+.. תודה לעונים..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chris_u16,

אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jetman,

היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות hd חדש בנפח 60 Gb, איזה hd כדאי לי ? חשבתי על Seagate Baracuda 60GB 7200RPM או על WD 60GB 7200 8M Buffer כשה wd עולה 80 שקל יותר, האם הוא שווה את ההפרש? איזה מבין הדיסקים הנ"ל נחשב אמין יותר? והאם יש לכם הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש SATA 2 לוח אם neo4 platinum v3 איך אני מחבר את הארד דיסק הישן שלי למחשב החדש כי החיבורים לא אותם חיבורים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by wrecker,

נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate disc ורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk pack אני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי חיבור SATA וחיבור של POWER (שני חיבורים אחד ליד השני בכונן) החיבור POWER מתפצל מהארד דיסק הראשון שמחובר יחד בפיצול לכונן DVD,עכשיו החיבור SATA הקטן של הארד דיסק הראשון מחובר לSATA 1 הDVD מחובר לSATA 2,עכשיו שמתי את החדש בSATA 5 או 6 אם אני לא טועה (משום מה אין לי 3 או 4). עכשיו שאני מדליק זה נתקע לי לפני שזה מעלה את כל הכוננים וספירת הזכרון וכדומה,אני יכול ללחוץ על DEL (זה מראה לי שיש לי את האופציה) אבל זה לא עולה. ההארד דיסק החדש שומעים אותו שהוא מתחיל לעבדו ואז לאחר כמה שניות הוא עושה שני רעשים ומפסיק ואז חוזר על עצמו עוד פעם אחת. מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by omers1,

איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

התקני WIN7 וההגדרתי שתי מחיצות של 180GB ו-750GB, ובטעות התקנתי את ה-WIN על ה-750. נכנסתי לניהול דיסק: ניסיתי לשנות אותם אבל זה לא הולך, הצלחתי להקטין את ה-750 ל-370 אבל זה לא מספיק ואי אפשר יותר. ואת ה-180 אי אפשר להגדיל. איך אני יכול לחלק ל-180 ו-750 ושהחלונות יהיו על ה-750? זה הפיך? בבקשה זה דחוף. GParted יצליח? אם לא יש דרך למחוק את כל המחיצות?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by NI4NI,

שלום לכולם יש לי במחשב כונן SSD בנפח 120 גיגה שמחולק לשניים, חלק למערכת ההפעלה וחלק ל-caching בעזרת Intel rapid storage. הכל עבד יפה מאד עד שעשיתי את הטעות וביצעתי לכונן הזה defrag. מאותו רגע כמעט ולא רואים הבדל בביצועים בין הכונן הזה לכונן מכאני רגיל. המערכת עולה לאט והכל מבאס. מאוחר מדי, קראתי בכל מיני מקומות שלא אמורים לעשות לכונני SSD דיפראג. השאלה שלי היא, אחרי שהנזק כבר נעשה, האם יש דרך לתקן את זה מבלי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום. התחדשתי בצורב חדש של PIONEER (רק אחרי שפתחתי את האשכול של הצורבים וקניתי ראיתי שיש סטיקי של צורבים מומלצים חח) נכנסתי לאתר לירה כדי לקנות דיסקים וראיתי שיש מלא סוגים, +R, -R +- ושאר ירקות.. מה הפורמט המומלץ לצריבת אימג'ים? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TPack,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. ברצוני לגבות את המערך רייד 0 שלי של שני כוננים לכונן SATA נפרד; שיש לי כשל בכוננים או בסקטורים בכונן אני רוצה שיהיה אפשר להעביר מהגיבוי למערך בלי בעיות. איזה דרך הכי טובה? חשבתי על כמה תוכנות: NORTON - http://www.symantec.com/norton/ghost CLONZILLA - http://www.clonezilla.org HHD REG - http://www.dposoft.net/#b_hddhid תמליצו על הדרך\תוכנה הכי טובה! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום זה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים.. יש לי 3 כוננים פיזיים במחשב: C + D - כונן WD250GB שמחולק ל 2 מחיצות ש C זה מע' ההפעלה. E - כונן WD250GB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. F - כונן SEAGATE1500TB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. (שנקנה לפני חודש לא מהסידרה הנגועה בבעיות בדוק תקין) שמשמש לגיבוי ומתוך 1500 ג'יגה נשאר כ 130 ג'יגה בלבד. כולם SATA כולם היו על XP ללא שום בעיות זיהוי תקין ומוחלט גם ב BIOS וגם בWINDOWS . הבעיה היא כזאת: קנית VISTA ULTIMATE והתקנתי וכבר בהתחלה בזמן ההתקנה ששואלת באיזה כונן להתקין ראיתי סימן ראשון לבעיה הדיסק של ה SEGATE שמשמש לגיבוי מראה שמתוך 1400 ומשהו ג'יגה יש פנוי 1400 ומשהו ג'יגה כלומר הוא ריק!! אמרתי לעצמי אולי טעות..סיימתי את ההתקנה שלקחה יו…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by ymss69,

טוב אז יש לי X201 של לנובו כבר קרוב לשנתיים. המחשב סך הכל רץ די טוב אבל יש לא מעט תקיעות שאני מריץ כמה אתרי אינטרנט במקביל. המפרט כולל I5 560, ו4 גיגה זכרון, אני חושב שהדיסק קשיח מהווה את המגבלה הגדולה יש במחשב 160 5400RPM. חשבתי לשדרג לSSD, בניגוד לדגם החדש הX220, אצלי נכנס גם 9 מילימטר כלומר אני לא מוגבל מחינת דיסקים קשיחים. אני מחפש 120-128, לא צריך יותר, מערכת הפעלה מספר תוכנות וכמה סרטים, המחשב לא מריץ שום משחק. בעקרון חשוב זמן הדלקה מהיר והרצת מספר אתרי אינטרנט במקביל, לא יותר מידי. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי על אינטל 330 או על קרוסייל M4. אם יש עוד המלצות אשמח.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Jack_g,

יש באפשרותי לקנות את דני הסוגים הנ"ל DVD+R X16 עם קוד YUDEN000-T03-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-004-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-003-00 מה יותר איכותי? יש לי צורב POINEER 212 תודה.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by aviv00,

שלום יש לי wd green 1.5tb הבעייתים האלו בזמן האחרון המחשב עולה באיטיות דקה במקום 10 שניות [ SSD ] חשבתי שיש בעייה ב SSD עשיתי INTEL TOOLKIT לא עזר CHKDSK עשיתי לכולם הינה תמונה מ CRYSTYLEDISK INFO

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shaymor26,

במסגרת התקציב של סביבות ה500 ש"ח איזה SSD בנפח 120GB ישתלם לי יותר לרכוש ? g.skill phoenixhttp://ksp.co.il/?uin=16723 או אינטל 330 http://ksp.co.il/?uin=15533

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by hackermeir,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  24. Started by avr132,

שלום לכולם מישהו שמע-מכיר את החברה simmtronics של הארדיסקים אשמח לקבל חוות דעת או מה יותר כדי סיגייט או סימטרוניקס 1 מהשניים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by The Bobcat,

יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.