עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by guy_intel,

היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?

2. השאלה בכותרת. זה כונן גיבוי שהוא לא מחובר תמיד,העמסתי עליו כמה שיכולתי והשארתי מקום פנוי בכוונה 5GB,יש לציין שהוא לא תמיד מחובר ואני משתמש בו אלא רק לגיבויים,אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by miim17,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין את כונן ה SATA החדש שלי (סיגייט 250 GB ) במנהל ההתקנים אני רואה שהא מוגדר על 3GB SATA2 ואילו ב HDTUNE אני רואה שהוא מוגדר כ ULTRA DMA MODE6 133 בעוד שבעיקרון הוא יכול להגיע ל MODE 7 512 כיצד (אם בכלל אני משנה את ההגדרה הזו? (ובאופן כללי אני מקבל במבחן של HDTUNE בסביבות ה 80 מגהביט לשניה. תקין ? ) ועוד שאלה: הטמפרטורה של כל ההארדיסקים שלי היא בסביבות ה51 מעלות. כיצד מומלץ לקרר ? אין לי כלכך איך לרווח אותם (מארז יחסית קטן) במידה ואני מתקין מאוור לידם - אני מתקין אותו שיוציא אוויר מהמארז או שיכניס ? ובאותו עניין - מישהוא מכיר חנות שמוכרת כנפיים/מתאמים/או איך שלא קרואים לזה שמאפשרת להקין הארדיסק 3.5" בתוך בי של 5" ? (מפרצים של הסידירומים )

4. המחיר אותו מחיר, 8TB ~ 250$ Seagate ironwolf vs HGST - WD שימוש בייתי (עריכת וידאו) מה אתם חושבים ? ח.

5. אני מעוניין שהבמדיה יעבוד כל הזמן. שיוריד מוזיקה חוקית\רדיו\כונן רשת\יראה סרטים\ישמיע מוזיקה והמחשב שלי היה סגור שלא צריך.. שאלתי עם לתת למידה סנטר את ה HD הישן(בן שלוש) וכך לשמור על ה חיים של 1GB? או שזה לא משנה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by efee123,

איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ran B,

היי חברים. אני מעוניין לקנות דיסק-און-קי USB רגיל, אך בעל גישה(מוצפן) באמצעות וידוי ביומטרי (טביעת אצבע). הנפח פחות קריטי. בין 1GB או 2GB יהיו מעולים. ראיתי בזאפ שלושה כאלה, החברות לא ממש מוכרות. האם קיים מגוון רחב יותר בשוק? מה ההצעות? מה המחירים? מהיכן ניתן עוד להשיג? האם יש למישהו המלצות..? תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  8. שלום, חשוב שהכונן יגיע עם שלט , בסכום של כ 400 שקל. הכונן ישמש לגיבוי חומר מהמחשב האישי ובעיקר לצפייה בסרטים,סדרות על ידי חיבור ישיר לטלויזיה. לכן חשוב שיגיע עם חיבור איכותי לטלויזיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. רציתי להוסיף למחשב שלי דיסק נוסף, אשר ישמש כדיסק הראשי, בנפח של 1TB. לפי מה שראיתי בזאפ, הGB Deskstar 7k1000 750GB וה- Samsung GB HD103UJ מופיעים במחיר הנמוך מ 500 ש"ח. לפי מה שקראתי פה עדיף כרגע לא להסתבך עם ה-Seagate Barracuda ושאר הדיסקים כבר יקרים הרבה יותר. 1. האם אני מבצע את הבחירה הנכונה מבין שניהם או שעדיף דיסק אחר? 2. איזה משניהם עדיף? חשובה לי בעיקר המהירות, מכוון שהדיסק ישמש כדיסק הראשי שיריץ את מערכת ההפעלה. רעש וחום פחות חשובים (המארז שלי הוא Anteck P182 בעל יכולות קרור והשתקה גבוהות)

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by sh.yoav,

שלום מחפש המלצה למארז לדיסק פנימי wd caviar כיון שהנפח גדול צריך שיהיה חיבור לחשמל והמרה בין השאר מSATA לUSB עדיף עם מאורר

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by moshiko69,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. Started by olegr,

האם אפשר לקבל הסבר מקיף ומפורט על RAID מה זה, למה זה טוב,ואיך בדיוק עושים זאת (לי יש ויסטה64). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by rank,

מתי ssd vortex 3 pro אמור לצאת ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by goodspeed,

בוקר טוב מתלבט בין שני דיסקים קשיחים WD SCORPIO 500GB האחד 5400RPM SCORPIO BLUE והשני 7200RPM SCORPIO BLACK איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים , צריכת חשמל , פליטת חום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amit.w1986,

אהלן, יש ברשותי את הכונן הנ"ל כ 3 שבועות לערך. התחלתי לשים לב מקודם שהוא כול איזה חצי דקה, דקה, משמיע קליק מהיר כזה ונעלם. אני מכיר את זה מהארדיסקים ישנים ובלויים. יש סיבה לדאגה? איך אפשר למנוע? מה אפשר לבדוק ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אולי זה לא מההארד דיסק בכלל... אני כבר מבולבל... זה מין רעש אלקטרוני מוזר מאוד. המערכת שלי I7 4770K gigabyte z87 d3hp sytche mugen 3 gigabyte gtx 760 seasonic 520M SII fractel r4 intel ssd 520 240 seagate barracuda 7200 2 TB יש מצב שזה מגיע ממקור אחר ולא מההארד דיסק ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. שלום נראה לי שיש יותר מידי מחיצות בדיסק של מערכת ווינדוס תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sooki,

היי, שני הארדיסקים ישנים שלי לא מזוהים יותר במערכת בחיבור פנימי, או מזוהים חלקית בחיבור usb (מזהה חומרה בשם USB MASS STORAGE DEVICE אבל לא מופיע במנהל הדיסקים). לדעתי הם נפגמו מהפעות וכיבויים דכופים, היה לי הרבה כיבויים והדלקות כפויים ויכול להיות שזה מה דפק אותם. יש לי הרבה מידע שאני רוצה על שני הארד דיסקים האלו, יש דרך לנסות לתקן אותם? אולי מעבדה שמתחמחה בזה (אפילו שלפי מה שהבנתי זה יעלה סכום רציני). אני מקווה שרק האלקטרוניקה בארדיסקים נפגמו, כי הם לא עברו איזה טלטלה מיוחדת, אבל אי אפשר לדעת אני משער. תודה רבה לעוזרים, אופיר.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. Started by Garbil,

שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by rotem20,

שלום,יש לי הארדדיסק חדש 250GB SATA 2 חיברתי אותו ללוח פלוס חשמל הביוס מזהה אותו וגם הווינדוס בהפעלה הראשונה אבל אני לא מצליח לראות אותו במחשב שלי . הווינדוס עצמו מזהה אותו כחומרה שמחוברת במנהל התקנים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. היי האם יש עדיפות לכונן SSD בקישור M-SATA מול כונן SSD בעל חיבור SATA III הסטנדרטי של היום. אני מבקש לדעת לגבי 1.מהירויות עבודה, 2.איכות/אמינות המוצר. תודה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NI4NI,

קצת מצחיק שכתבה כזאת מופיעה רק עכשיו. היא הייתה מתאימה יותר לפני שלוש שנים. היום הבעיה הזאת כמעת שלא קורית, בחלקה בגלל כל הטכנולוגיות כמו JUSTLINK שמונעות את הבעיה, אבל גם בצורבים עתיקים בלי שום הגנה זה כבר לא קורה כי המחשבים כבר מספיק מהירים כדי למלא את ה BUFFER לפני שתהיה בעיה. בקיצור, מעניין אבל קצת איחרתם.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. Started by SoftMaker,

ישנה בעיה מוזרה מאוד בגירסא הזאת של אל ג'י *12 כאשר קניתי אותו היה לי פנטיום 2 333 עכשיו לא יכלתי לצרוב על 12 תמיד זה היה נדפק עכשיו בדקתי אצל הרבה אנשים ובאמת הם יכלו לצרוב רק על 8 כי 12 היה דופק! עכשיו עברתי לפנטיום 4 ואני יכול לצרוב על 12! מבלי שידפוק עכשיו מה שמוזר כאשר קניתי את הצורב לא היה קיים עוד פנטיום 4 אז איך זה יכול להיות? ואם יש אפשרות לסדר את זה אשמח לשמוע למה בן דוד שלי לא יכול לצרוב על 12 ויש לו סלרון 667!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. Started by הנווד,

יש לי דיסק חיצוני של סיגייט 1T. לפני כמה ימים הוא עשה כמה רעשים, ניתקתי וחיברתי שוב לחשמל ומאז הוא הפסיק להיות מזוהה במערכת. הפעלתי תוכנה שתסרוק ותשחזר את כל הקבצים, ולמזלי הכל שוחזר במלואו, אך אין לי כרגע דיסק באותו נפח להעביר אליו את כל החומר. כלומר הדיסק תקין מכנית, ואפילו כנראה לוגית (יחסית), השאלה היא האם ניתן לשחזר את ה- mbr שלו. לצערי אין לי גיבוי של ה- mbr המקורי. שחזור כזה פשוט יסיים את כל העניין תוך דקה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.