עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש על המחיצה הקיימת ווינדוס ותכנים. אני רוצה ליצור מחיצה נוספת כדי להעתיק עליה את כל מה שאני כגיבוי, לפרמט את המחיצה עם הווינדוס ולהתקין ווינדוס חדש. האם זה ניתן לעשייה? כלומר, אם אני אחצה ע"י FDISK את המחיצה הקיימת, התוכן שבה יהרס, או לא? תודה רבה, שי.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by yair71,

במשך זמן רב אמרתי לכם שהמדיות שלי טיאק והיה לי ויכוח עם כמה, על האיכות. היום ניסיתי לגבות עם תוכנת ארקוניס ונאמר לי שהמדיה מסוג נחות כאשר הכנסתי את המדיה של LG התוכנה החלה לגבות. מהיום אני מפסיק לקנות טיאק, רק חבל שיש לי 100 DVD ו-100 CDR של טיאק אי לכך ובהתאם לזאת אני מתנצל בפני כולם שהתווכחנו לריק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני צריך דיסקים של DL וכמה דיסקים של די וי די רגילים, מאחר ולא מצאתי בארץ כאלו, אני מחפש אתר אמריקאי ששולח לארץ, שאני אוכל להזמין. מישהוא מכיר?? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי במחשב שלי שזה רשום. ראיתי עוד מישהו בחו"ל שדיווח על זה, אבל ללא פיתרון. עובד עם firmware 2.16. ניסיתי מתישהו דיסק של סילברליין X8 והוא לא נתן מעל 4. תודה. עריכה: עידכנתי ל2.19, ועכשיו הכל סבבה (אני חושב). הכונן מזהה את הדיסק X8, ונותן לצרוב במהירות של 2,4,6,8 עליו (כאשר קודם הוא נתן רק 4)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. כמה עולה דיסק לצריבה מסוג DVD R??? ומאיזה חברה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by cool_boy-PP,

טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

יש לי צורב CDRW של LG, בן שנתיים בערך (לא זוכר מתי מכרו את ה X42). כל מקרה, בחודש האחרון הוא פשוט לא קורא לי דיסקים עם סרטים אם אני מפעיל את זה ישירות מה CD, הוא פועל קצת ומפסיק את הקריאה. אם אני מעתיק את הקובץ למחשב ומריץ משם, הקובץ מלא פאקים (מריחות בעיקר). מה הבעיה? המדיות? הכונן עצמו? והכי חשוב, מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש. (חשבתי על דיסק לניקוי העינית, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עוזר \ אם העינית באמת הבעיה וזה מה שיסדר אותה). רב תודות.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by lipa,

http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לי צורב של פלקסטור פרימיום שאף פעם לא עשה לי בעיות....מאז שהחלפתי מחשב (כרטיס מסך מעבד ולוח אם...) הוא לא צורב לי אוברבורן... למרות שההגדרות של הנרו מוגדרות....והוא עשה לי אובר בורן כשהעתקתי דיסק.אבל כשאני מנסה לצרוב משהו מהמחשב הוא לא צורב לי באוברבורן (900MB) הדרייברים מעודכנים...ואני לא יודע מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by yair71,

יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט . האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי. תודה לכל המיקצוענים

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by composite,

שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אני מחפש צורב dvd טוב ואני רוצה המלצה על חברה ודגם תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום יש לי MAXTOR 40G 7200RPM IDE מזה 4 שנים. האם יש איזו תוכנה שיכולה לתת לי אינדיקציה אם הדיסק נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים? תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  16. HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. מה המצב כולם? אני חדש פה! אוקי הנה הבעייה שלי - יש לי צורב דיוידי חדש של LG... הוא עושה הכל! קורא דיוידי, קורא דיסקים, צורב על דיסקם רגילים אבל הוא לא מזהה דיסקים של צריבת דיוידי! ניסיתי לשים דיסקים אחרים וגם אותם הוא לא מזהה! הוא כאילו אומר שאין דיסק! מה לעשות?? בקשה תעזרו אם מישהו מכיר את הבעייה אז בבקשה תעזרו לי! וכתוב שהוא קורא גם + וגם - ! והבעייה היא לא בצורב כי החלפתי אותו לאחד חדש כי הקודם עשה את אותם הבעיות! בבקשה תעזרו! תודה מראש! יש מצב שהבעייה היא בגלל שהצורב הוא 16X והדיסקים הם 8X או 4X או שזה אמור לעבוד??

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by b555,

האם אפשר לחבר את הקונקטור הרגיל של החשמל כמו בIDE

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by icebreak,

החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by roma4k,

יש ברשותי במחשב הישן הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל בגודל 20GB. משום מה אני מוצא את עצמי מתמודד עם בעיות כאלו או אחרות עם המחשב. לדעתי הבעיות ניגרמות מההארד דיסק ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה מסויימת שניתן בעזרתה לבדוק את ההארדיסק? אשמח אם תציאו לי דרכים לבדוק את תקינותו של ההארד דיסק. לילה טוב ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by shuy,

http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. כנ"ל.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים