אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש כונן 500-600 גיגה הכי מהיר שאפשר במסגרת 500 שקלים ואלו 2 הכוננים שחשבתי עליהם האם הWD6401AALS מגרד מבחינת מהירות את הWD5002ABYS שמוגדר כRE3? למרות שהוא מהסדרה השחורה של westerndigital השימושים הם פוטושופ CS4, תוכנת 3D MAX, גם פתיחת קבצי RAR ענקיים של כמה גיבייטים טובים, וזמני טעינה במשחקים. השקט של הכונן פחות חשוב. אם יש לכם הצעות של חברות אחריות בבקשה תצרפו השוואה/ביקורת בשביל להדגיש את ההבדלים תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי צורב LITE-ON 52X32X52. עומד להגיע אליי בשבוע הזה או הבא צורב DVD NEC 3520A BULK. רציתי לדעת אם כבל ה-IDE של הצורב הישן יתאים לחדש, או שאצטרך לקנות גם חדש? כי אם לא יתאים- שאני אתקשר לחנות להוסיף כבל IDE לקנייה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, לוח האם שלי - Asus p5vd2-mx. כתוב על האריזה שיש לו חיבור SATA 3GB/S. כרגע אין לי צורב (בגלל זה אני רוצה לקנות ) אבל אני לא יודע אם החיבור הזה פנוי או לא. איך אני בודק את זה? עוד משהו, היתרונות והחסרונות של הצורבים לא אומרים לי הרבה... איזה צורב מומלץ לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאם מתקינים את מערכת ההפעלה על כונן SSD אז זה משפר את הביצועים משמעותית,אין לי נסיון בזה ואני מעוניין לרכוש אחד או שניים ולהתקין ווינדוס 8+תוכנות+משחקים(הכל ביחד לא יותר מה120GB) על הSSD ושאר המידע כמו למשל סרטים,תמונות,שירים וכדומה..ישארו על מערך הRAID הקיים כבר. שאלותיי הם: 1.על איזה כונן SSD הייתם ממליצים לי בהנחה שאני רוצה מקסימום ביצועים במינימום הוצאה(אין לי בעיה לרכוש מאיביי או אמזון)? 2.הבנתי שצריך להגדיר AHCI בביוס...יש לי שני כונני 500GB של WD שמוגדרים ככונן RAID אחד אשר מחולק בווינדוס ל2 מחיצות C ו-D.המידע החשוב הוא בD...ואיני רוצה לאבד אותו בשום פנים ואופן..אם אני מגדיר AHCI בביוס אז הRAID מתבטל וכל המידע הלך? מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מעדיף לקנות כונן 3TB, אבל מאחר וראיתי שבפורום ממליצים שהרבה יותר משתלם לקנות את כונני ה2TB, אם אכן עדיין כך המצב אעדיף באמת את ה2TB. בעיקרון, בבעלותי כונן נוסף 1TB של WD, Sata 2 איני זוכר את "צבע" הכונן. לכן איני יודע אם עדיף שהכונן הנוכחי יהיה הכונן המרכזי, והכונן החדש יהיה איחסון, או שאולי בגלל הSata 2 יהיה עדיף לעשות הפוך, ולהפוך את החדש למרכזי. בגדול, ראיתי שמה שממליצים הואseagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 האם אכן זה הכונן המומלץ לי? האם להפוך אותו לכונן המרכזי, או להשתמש בו ככונן איחסון לכונן הWD שרשמתי לעיל.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אתם מכירים את הברזלים האלו? הם בד"כ משמשים להתקנת כונני דיסקטים במדף של 5.25 במארז כאשר ה 3.5 תפוסים כולם ע"י הרדיסקים אז זה המצב אצלי, רק שאני רוצה עוד הרדיסק במקום ;D שאלה טיפשית ,אני יודע, אבל better safe than sorry ומשהו יותר לעניין - בהנחה והתשובה היא כן, זה בסדר שבמדף מעליו יש צורב? או שעדיף להזיז את הסידירום מדף אחד למעלה (מתחת ל DVD) ? אני שואל כי אני יודע שלא טוב במדפים של ה 3.5 שיהיה הרדיסק אחד ישירות מעל השני אבל מצד שני ב 5.25 יש לו יותר מרווח נשימה בגלל שהוא דק יותר מהמדף ??? 10x
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות X8 שקיבלתי ממישהו... את האריזה אין לי ואין לו ככה שאין לי מושג איך אני מברר מה הארץ ייצור שלהם. יש לי את המדיה קוד שהמחשב אומר לי (ומצורף בתמונה). המדיה קוד של ורבטים מהודו שונה מהטייוואני ? או שגם אם הדיסק תוצרת הודו הוא נקרא MCC ? והאם יש דרך לדעת תוצרת איזו מדינה הדיסק הזה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההארד דיסק הזה Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 עכשיו הלוח אם שלי תומך sata1 והכונן הזה הוא sata2 האם בכל זאת ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי ושהוא יעבוד ? הלוח האם שלי asus p4s800d תודה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מערכת המחשב שלי כיום היא לוח אם P7P55D של אסוס, i5 עם 4 ג'יגה זיכרון ומספר דיסקים קשיחים המריצה Win7 64bit. זמן העלייה של המערכת ארוך מאוד (כ 5 דקות) ובזמן עבודה שמתי לב לטחינת דיסק רצינית. אני מניח כי תוספת SSD כדיסק איתחול תשפר ותפתור חלק מהבעיות בהן אני נתקל כרגע אך ישנם מספר דברים אותם איני מבין בשימוש/התקנה. -מהו הגודל הנדרש כדיסק איתחול? האם 128 יוכל להספיק? בדקתי מעט אצלי וה Program Files אצלי (כולל windows והשאר) הם בשטח של כ 40 ג'יגה אבל ה USER תופס 160 ג'יגה (וודאו ואודיאו). -האם ניתן להגדיר את ה Document ב Win7 בנפרד בממערכת ההפעלה? -האם ישנו שימוש כלשהו ב Document שמערכת ההפעלה מבצעת ברקע? (לא הייתי רוצה להציב את ה Document בדיסק קשיח ולגלות כי הביצועים ירדו כ…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני תלבט בין שני סוגי צורבי DVD LG 4163B או NEC 3520A מה עדיף מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שאני מפרט מחשב עד היום נכנסתי לנרו גיביתי חומר של עד 700 - 800 MB אבל יש מצבים שיש לי חומר של גיג'ות למשל 10 - 20 - 30 ואז אני נתקע ! הבנתי שאפשר להעביר חומר מדיסק קשיח למשנהו ... ( זה נקרא גוסט משהו ) .. א. האם זה גוסט ? ב. אם זה גוסט איך עושים את זה ? ( פירוט בבקשה ) . אני חייב לפרמט מחשב והוא עמוס בערך 50 גיג'ה בייט . אני מודה לכם על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי צורב חדש יחסית, של סוני 52x24x52. אני עובד עם תוכנת nero.צרבתי דיסק של 900 מגה אבל לא יצא טוב. אני יודע שיש צורבים שלא מסוגלים. איך צורבים כך שיעבוד? האם צריך לקנפג משהו? תודה A
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב שני כוננים אחד של 40 ואחד של 160 ATA 100 ה 160 משמש לאיחסון וה 40 מחולק לשתי מחיצות של 20 אחד לוינדוס ואחת למוסיקה על מחיצת המוסיקה של התקנת וינדוס ישנה ואני מעוניין לפרמט את כל המחיצה איך אני עושה את זה דרך הוינדוס ? כי כשאני עושה FORMAT הוא כאילו עושה את התהליך ובסוף אומר שלא הצליח להשלים את הפורמט ואכן כלום לא נימחק
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
??? ???מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הבעיה היא חיברתי הכול נכון הגדרתי אותו בביוס אבל שאני מנסה להתקין WINDOWS הוא אומר לי שאין לי HD במחשב מה צריך לעשות כדי שזה יפעל ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש ארד-דיסק של 3TB (אפשר להתפשר על 2 אם יש הבדל מהותי במבנה) הדגש הכי חשוב לי הוא אמינות מאחר והוא הולך להכיל המון מידע חשוב (כמובן שיהיו גיבויים פה ושם). לפי ההמלצה בסטיקי ST3000DM001 נראה לא רע אך יש לי ניסיון רע בעבר איתם, חשבתי על WD מאחר ויש לי ניסיון טוב איתם, כבר כמה שנים שלא נדפק לי אף ארד-דיסק שלהם. בקיצור מה הכי מומלץ? ה ST3000DM001 עדיין בטופ? נ.ב מה ההבדלים בסוגים של ה WD, לפי מה שהבנתי האיכותיים יותר הם ה RED וה BLACK? מה ההבדלים בניהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-