אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ל י 2 שאלות: 1.יש לי 3 כוננים קשיחים אבל תמיד שאני מתקין תוכניות D הוא הברירת מחדל שתמיד מתקינים שמה את התוכניות אוטומטית. ובגלל זה אין לי בו כבר מקום(רק כמה MB). איך אני יכול לשנות שהברירת מחדל של ההתקנת תוכניות תהיה כונן אחר? 2. כשאני מנסה לבצע איחוי אז המחשב כותב לי שיש שגיאה באיזשהו קובץ ולכן הוא לא יכול להמשיך לבצע את האיחוי. יש אפשרות לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
צהריים טובים. היום אני אוסף את המחשב החדש שלי שמגיע עם 320 ג'יגה של WD. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה, כך שבחנות הם לא יכולים לפצל לי אותו, הם אומרים רק בעת התקנת המערכת הפעלה ניתן לבצע זאת. אני מבקש את עזרתכם בפיצול הכונן, באיזה שלב אני אמור לעשות את זה בהתקנה? איך אני עושה את זה בדיוק? נ.ב אני רוהצ לפצל אותו ל-3 כוננים. תודה רבה על העזרה.
-
- 41 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם ניתן לפצל את הכונן ? כאילו לחלק ל 2 פרטישינים שאחד מהם הוא FAT והשני NTFS? ניסיתי עם PARTITION MAGIC לא צלח... אשמח לשמוע עוד...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט, יש לי הארד דיסק Seagate 500GB 7200RPM 32MB ויש לי מחיצה אחת ובה מותקנת מערכת ההפעלה. האם אני יכול לפצל את הכונן לשניים, שלושה או ארבעה כוננים נפרדים? אם כן, האם דרושה התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ואיבוד כל הנתונים? (כרגע יש רק 65 ג'יגה בשימוש - מחשב חדש). אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא DFI LanParty DK P45 T2RS Plus ABS. ניסיתי עם פרטישן מג'יק אבל היא לא תומכת בווינדוס ויסטה 64 ביט ובכלל לא תומכת בויסטה. עוד משהו קטן: רשום לי 400GB פנויים מתוך 465GB. זה אומר ש65GB מנוצלים. כשאני נכנס לכונן, מסמן את כל הקבצים (גם המוסתרים), עושה מאפיינים זה רושם לי שזה שוקל 31GB. מה קורה פה? הנה תמונה להמחשה: תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק של 300 גיגה שמפוצל למספר מחיצות... פצלתי עכשיו איזה מחיצה דרך ה COMPUTER MANAGEMENT של וינדוס ואני רואה שנישארה מן מחיצה של כמה מגה בייטים ואני לא יכול להיפתר ממנה... ניסתי לבטל את המחיצות... לקבץ אותם ביחד אבל כלום... אני פשוט רואה מן "חור" של כמה מגה בייטים בין המחיצות שלא מוכנים להתחבר לכלום... מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שתפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
דיסק של 500 ג'יגה, פירמטתי והתקנתי מחדש Windows, שכחתי לפצל את הדיסק לשתע מחיצות, התכוונתי להקצות 30 ג'יגה למערכת ההפעלה, ואת כל השאר להקצות למחיצה אחרת. כעת דרך מנהל הדיסקים לא ניתו לעשות זאת, מכיוון שיש קבצים שאי אפשר (או שמנהל הדיסקים לא מסוגל) להזיזם, הוא מאפשר לי להקטין את המחיצה רק ל 200 ג'יגה במקום ל 30 ג'יגה שאני מעוניין. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיודעת לבצע את העבודה, במידה ולא קיים, אז תוכנה בתשלום (Partition Magic?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
לפני רבע שעה בערך הכנסתי דיסק לצורב 2014 חדש שקניתי לפני כחודש (ראיתי שהוא מהמומלצים בפורום). פתאום אני שומע את הדיסק מסתובב במהירות לא רגילה ולאחר כ-5 שניות פיצוץ אדיר מתוך המחשב.... הצורב פולט את הדיסק החוצה ואני לא מאמין.... אלפי חתיכות קטנות של מה שהיה לפני כמה שניות דיסק הם כרגע אבקה סגולה :s05: פשוט אין לי מילים. צילמתי והעלתי. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 1TB אני רוצה לשים אותו בתוך המחשב כרגע. אם אני מפרק אותו מהמארז שלו אני יכול לשמור את המארז והפלאג ולחבר להם אח"כ הארדדיסק אחר?
-
- 56 תגובות
- 12k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי עכשיו מאמזון דיסק חיצוני 8TB. אין לי צורך בניוד הדיסק ואני שוקל לפרק אותו ולחבר אותו במחשב. האם בתוך המחשב בחיבור SATA3 הוא יאפשר מהירויות כתיבה וקריאה גבוהות יותר מ SUB3. ממה שקראתי ברשת הבנתי שיש לו סביב 180-190MBPS בחיבור דרך USB3. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני פחות מחצי שנה קניתי הארדיסק חיצוני Western Digital 500GB USB 3.0. במהלך התקופה הזאת אחסנתי בו מלא מידע חשוב שאני לא יכול לוותר כמעט על כולו. סך הכל ~450GB. לאחרונה ההארדיסק התחיל לעשות בעיות והגיע למצב שכאשר הוא מחובר הוא לא מוצג ב- My Computer. פירקתי את המכסה של ההארדיסק במטרה לחבר אותו למחשב ישירות דרך ה-SATA (עבד לי בעבר), אבל מסתבר שיש לו USB מובנה בלי SATA ובנוסף יש רק עוד כמה פינים שאני מאמין שהם לג'אמפרים. אני לא אספר לכם את כל הסיפור וכל הניסיונות שעשיתי במטרה לגרום לו לעבוד או לפחות לשחזר את המידע, אבל אני בטוח שניסיתי הכל כולל שימוש בלמעלה מ-10 תוכנות שונות לשחזור. חשוב לציין שההארדיסק מעולם לא נפל לי ולא עושה שום רעשים. בסוף החלטתי לקחת אותו לחברה ש…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כזה קורא כרטיסי זיכרון ב USB2.0 הוא פועל בלי דריברים או תוכנות מיוחדות פשוט שאני מחבר מופיעים לי כוננים במחשב שלי ואז אני נכנס משם אבל ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת כפתור ימני על הכונן ופרומט הופיע פירמוט כמו של הדיסקטים.. וזה עשה ואז בסוף הוא רשם שווינדוס לא יכול לפרמט את זה... מדיה לא מוכרה... איך אני מפרמט את הכרטיס??
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי DOK של 512MG של חברת M-SYSTEMS שבטעות נפל ובהתחלה הוא עבד מאוד לאט ורק הראה את הקבצים עצמם, ואחר כך הודיע כי הדיסק לא מפורמט. לא נראה כי הדיסק נשבר פיזית אך משהו התקלקל בו. ניסיתי לפרמט דרך הWINDOWS אך הוא לא מצליח האם יש תוכנות אחרות שיכולות לפרמט את הדיסק מחדש ? דרך אגב תוכנת Zero Assumption Digital Image Recovery הצליחה להוציא מה DOK את התמונות שהיו בו כך שאני מאמין שהוא עדיין תקין. תודה .
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-