עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם זה נכון שדיסקים קטנים מהירים יותר? אני קונה מחשב חדש ואני אצתרך דיסק גדול לכל השטויות שלי. חשבתי אם יהיה לי רווח משמעותי מקניית דיסק קטן ומהיר מאד למערכת הפעלה + תוכנות בסיסיות, ודיסק נוסף של 500G לכל שאר החיים שלי (התקנות משחקים, הורדות וכו'). מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dimness,

איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. החברה הראשונה שאינה מהווה יצרנית שבבי הבזק מאמצת את טכנולוגיית האחסון הצפופה ביותר בשוק לכתבה

5. היי קניתי היום הארדיסק חדש samsung HD103sj . לא ממש הבנתי מה שכתוב במדריך ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ג'אמפרים או רק לחבר את כבל SATA והחשמל וזהו אני רוצה להחליף את הארדיסקים הישנים שלי בוא ולהתקין עליו מערכת הפעלה והכל ולדעת איך לשנות מחיצות אשמח מאוד אם תעזרו לי ,תודה .

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. יש לי מגבה eGO 2TB (או שזה iomega כתוב עליו את שניהם) ויש לי מגבה wd 500GB 3.5 inch העברתי מהמגבה wd למחשב בשתי נגלות 150 ג׳יגה וזה לקח בערך שעה ורבע כל נגלה אחר כך העברתי מהמחשב למגבה השני את הכל ב2 נגלות וזה גם לקח כל נגלה שעה ורבע בערך ובכללי אני מעביר הרבה פעמים 20 ג׳יגה רצוף כי אני מוריד מלא סרטים בhd זה יכול להרוס את זה? נגיד זה במחשב לפעמים כותב לתאום שיש 200 דקות לסיום ואז זה יורד וזה עושה כמה פעמים בלי שאני נוגע זה אומר משהו רע? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NiMo1771,

התקנתי במחשב כונן חדש Crucial MX500 500GB ויש לי שתי שאלות: 1. בבדיקת TRIM אני מקבל את זה: למה יש גם NTFS וגם ReFS? ולמה כתוב גם 0 (שלפי מה שקראתי אומר שהטרימ מופעל) וגם Disabled? 2. עשיתי clone עם acronis ועכשיו בנוסף לכונן החדש יש גם כונן שמור ע"י המערכת. איך נפטרים מזה? זה סה"כ כונן של 99.9 מגה בייט אבל עדיין נראה לי מיותר.. הכונן הישן היה SSD של 128 ג'יגה בלי מחיצות 3. ב-AS SSD כתוב שהכונן 103424K. בחלק מהמקומות קראתי שזה בסדר ובמקומות אחרים ראיתי שאומרים שיש פגיעה משמעותית בביצועים לעומת 1024K. מה אומרים?

8. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. לפי מה שראיתי, בזמן בחירת אופן עבודה בבקרי הדיסקים על לוח האם ניתן לבחור בן IDE,AHCI ו RAID אך לא ניתן לשלב בן AHCI ו RAID. האם ה AHCI מותקן אוטומטית בזמן התקנת RAID? אם לא, האם כדאי להתקין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ronen062013,

שלום הוא ישמש לגיבוי תכנים חשובים, וייתכן כי מעת לעת הוא ישלח בדואר שליחים 1. USB SanDisk Cruzer Glide http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16069&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות שנתיים 2. Silicon Power Ultima U03 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=19852&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות לכל החיים 3. Transcend JetFlash 530 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15699&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחריות לכל החיים [h=1][/h]מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  11. Started by ranger_z,

אני מתכוון לעשות שדרוג למחשב ישן (פנטיום 4) השדרוג יכלול הוספת זיכרון והחלפת צורב ששבק חיים. המחשב ישן ולכן תומך רק בPATA/IDE אז חשבתי שאם כבר קונים משהו צריך גם לחשוב הלאה מה יהיה אם ירצו לקנות מחשב חדש. אז השאלה היא האם כדאי לקנות צורב SATA וגם מתאם שיאפשר להפעיל אותו במחשב הישן, או לקנות צורב PATA ואז אם בעתיד הרחוק יהיה מחשב חדש, אז מקסימום נוסיף מתאם לצורב, או שאולי הלוח אם יתמוך בשני הממשקים (SATA וPATA) נראה לי שיותר הגיוני, לפחות מבחינה חסכונית, לקנות צורב PATA, אבל השאלה היא האם כדאי להשתמש במתאם מPATA לSATA במחשב חדש, או האם יהיו עדיין לוחות כאלה שתומכים בשני הסוגים בעתיד הרחוק...

12. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500/320GB (לא חשוב 2.5 או 3.5 וחשוב שיהיה מKSP כי משם אני קונה) עם תוכנת גיבוי שאפשר להגדיר שתעשה גיבוי אוטומטי בזמנים קבועים ולקבצים לפי בחירה. תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by DarK_NaF,

כל פעם שאני מפעילה את המחשב - ההארד דיסק שלי (משמחה כנראה) משמיע במשך מס' שניות רעשים נורא מוזרים... אבל כך זה היה מאז ומעולם...אז לא ייחסתי לזה חשיבות... פשוט הפנו את דעתי לנושא... האם זו בעיה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן, קניתי דיסק קשיח פנימי בנפח של 8 טרה בייט של חברת Seagate. לאחר שאני נכנס לניהול דסקים, הוא מראה לי שהכונן התחלק לשניים כאשר רק את החלק של ה2T ניתן להגדיר ואת החלק של ה5T לא ניתן. כל זאת כאשר כלל לא תכננתי לחלק את את המחיצות אלא להשאיר את כל הנפח בתור מחיצה אחת. מה צריך לעשות?

15. אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום איך אני יכול לצרוב דיסק DVD קטן (2.8GB) של מצלמת וידאו DVD שיש לו 2 צדדים לדיסק אחד רגיל גדול 4.7GB? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gspot5566,

שלום אני מתכוון לקנות כונן SSD (כנראה 120 אבל לא קריטי לי לקחת גם 80), תקציב עד 1500 שקל, ואני רואה שיש המון בעיות עם הדור החדש של הSSD וכל בקרי הSF החדשים, במיוחד בOCZ3. לפחות ממה שקראתי בחודשים האחרונים. - האם הבעיה של OCZ3 נפתרה כבר? יש חדש ? - במידה ולא, יש למישהו המלצה על כונן מהדור החדש שמשתלם לקנות? לא אכפת לי שזה יהיה כונן יותר איטי מהOCZ3, אבל כן חשוב לי שהוא יהיה אמין ושיהיה יותר מהיר מהדור הקודם של הכוננים (VERTEX 2 וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by infrequent,

הי, מפרט נוכחי: I7 4790K 4.5GHz 32GB RAM GTX770 GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Antec P280 מערך כוננים כרגע: Samsung EVO 840 120GB SATA - בו הווינדוס וה-pagefile WD 1TB SSD SATA - בו VM-ים\משחקים וכו'. 4 כוננים קשיחים נוספים. המערכת שלי כבר בעייתית לשימושים שלי (פיתוח כבד, VM-ים, קונטיינרים, דפדפן) ואני מוצא את עצמי בבעיות RAM כל הזמן. הגדלה של ה-pagefile על ה-ssd עזרה (ברור שזה לא אידאלי). אני אקנה מערכת חדשה בהמשך, אבל אני מעדיף לחכות כרגע כמה שאפשר - תקופת קורונה, כרטיסים חדשים של nvidia וכו'. (זה חשוב לציין, כי הכונן יצטרך לעבור למערכת החדשה בתור ראשי) אני חושב על השדרוג הבא למערכ…

20. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הסמסונג evo 970 plus אמור להגיע למהירות של 3,500 בקריאה ו-3,200 בכתיבה. מבדיקה באתר הנ"ל נראה כי הוא לא מתקרב למהירויות המוצהרות: https://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/700020/Samsung-SSD-970-EVO-Plus-500GB וכי לא קיים הבדל מהותי בינו לבין Evo 970 למרות שאמור להיות הבדל די גדול ביניהם

22. שלום רב, במחשב הנייד שלי יש חיבור eSATA ובמחשב הנייח USB3 ואני מעוניין לנצל את שניהם. חיפשתי בנרות דיסק קשיח חיצוני שכולל את שני הממשקים הללו ולא מצאתי. אני בטוח שיש איפשהו אפילו מארז ריק (ללא HD) עם שניהם אבל אני לא מוצא ולא מכיר. אני מחפש משהו בגודל של mybook 3.5'', לא איכפת לי שיהיה שנאי חשמל בנוסף. בהתחלה חשבתי על תקציב של 500~ כולל ה-HD, מינימום חצי טרה (אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה ריאלי :-\ ). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guy 12,

זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן , ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון למסגרת דיגיטלית שקניתי לא מזמן בחו"ל (ד"א ממליץ בחום למי שיש תקציב , דבר מדהים). בקיצור המסגרת הינה של קודאק ותומכת בכרטיסים הבאים: - Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), -Picture Card, CompactFlash (CF) & MicroDrive (MD) השאלה היא מה ההבדל בין -Picture Card (שעולה יקר יחסית 110 שקלים ל 1GB) , לעומת נגיד זיכרונות רגילים כמו SD שעולה 1GB 50 שקלים , לבין Multimedia Card שעולה 256MB , 115 שקלים(הגבוה מבין כולם) והאם המהירויות של הזיכרונות קריטית בשבילי בשביל אותה המסגרת (לדוגמה זיכרונות X60 או X80 , יש לציין שזוהיא לא מצלמה ואין שיכתוב תמונות מסיבי במסגרת , המסגרת פועלת על בסיס מצגת כמו פאוורפוינט אשר אתה ק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, לאחר קריאת ההמלצה ללכת על Seagate ולא על WD. התחלתי לבדוק, אבל ראיתי שבארץ מוכרים את הדגם ST305004FDD2E1-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004FDD2E1~7~0.htm בעוד שבאתר של סיגייט הדגם הוא ST305004FDA2E1-RK מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ? עכשיו, ראיתי שיש סדרה נוספת של דיסקים חיצוניים של סיגייט, זה הדגם ST305004EXD101-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004EXD101~7~0.htm מה עדיף ? ה freeagent או השני?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.