אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הדור הבא של שבבי האחסון מבית הענקית הקוריאנית נראה מרשים מאוד, עם נפח מירבי מרשים ומהירויות שמגיעות עד 850 מגה-בייט בשנייה כשנה אחרי שהייתה היצרנית הראשונה להציע קפיצת מדרגה משמעותית ביכולות נפח האחסון המובנה של הסמארטפונים עם שבבי תקן ה-UFS 2.0 ששולבו ב-Galaxy S6, נראה שבסמסונג מרגישים בשלים לבצע קפיצה נוספת קדימה – עםהכרזה על זכרונות פנימיים ייעודיים לסמארטפונים בנפח ובמהירויות שיא. השבבים החדשים מבית סמסונג מתבססים על ארכיטקטורת V-NAND תלת מימדית פנימית ועל תקן ה-UFS 2.0 עם צמד ערוצי תקשורת, לתמיכה בקצבים תיאורטיים מירביים של 1.2 ג'יגה-בייט בשנייה – מהיר יותר מפי 2 מכונני SSD המבוססים על תקן ה-SATA 3.0, וכל זה בשבב זעיר שנמצא בסמארטפון, כאמור. קטן …
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סמסונג מכריזה על סדרת כונני SSD חדשה תחת השם 850 EVO, אשר מביאה שילוב חדשני בין ארכיטקטורת TLC ושבבים מוערמים תלת מימדית לשוק הביצועים הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-nand-%d7%94%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כתבתי לאלה שרוצים כי במחיר הנוכחי של הכוננים אני מתקשה לראות הצדקה ממשית של רכישת הכונן הזה דווקא. https://www.youtube.com/watch?v=s-BO5p_8wpc אבל, גם אם זה מגיע באיחור, הסדרה הזו מתברגת ללא קושי לצמרת כונני דור 5. אז כאמור, מי שרוצה את הטופ ובעל כיסים עמוקים - שיהנה.
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהשיקה כונן M.2 מתקדם ויקר, מסמך חדש מגלה שהמטרה הבאה של ענקית החומרה היא לספק לנו סדרה חדשה של כונני SSD פשוטים להמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מכינה-כונני-ssd-תקציביים-חדשים/
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית עתידה להמשיך ולהזכיר לכולם מי המלכה הבלתי מעוררת של שוק שבבי ההבזק גם בעתיד לכתבה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הסדרה התקציבית של היצרנית הקוריאנית זוכה לדגם שלישי בנפח משופר של 500GB, לצד הבטחה לזמינות בינלאומית שתוכל להפוך אותה לרלוונטית ומשתלמת הרבה יותר לפני כמה חודשים סיפרנו לכם בהתלהבות יחסית על סדרת ה-750 EVO החדשה מבית סמסונג, אשר הוגדרה בתור יורשת אלטרנטיבית עבור משפחת ה-840 EVO הפופולרית, עם שימוש באותו בקר MGX ייעודי מבית הענקית הקוריאנית עצמה, לצד שבבי TLC מישוריים סטנדרטיים והבטחה לרמת ביצועים נאה, למרות עלויות ונפחים צנועים. הסדרה החדשה יצרה עניין בלתי מבוטל ברשת, כיאה למה שמיועד להיות המוצר הזול ביותר של השחקנית המובילה בתחום ה-SSD, אך לא הצלחנו להיתקל באף מקרה בו הייתה סיבה משמעותית להעדיף אותה על פני סדרת ה-850 EVO הוותיקה יותר, שנמכרה במחירים גבוהים רק ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיווחים העדכניים מצביעים על כך שחברת הענק היא שוב מלכת עולם שבבי ההבזק, וגם מלכת שבבי הזכרון הנדיפים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2148
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך קמור חדש שמאמץ את טכנולוגיית ה-QLED עשוי להוות הצצה קטנה לעתיד בו רוב אמצעי תצוגה יציע חיבור אחד בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
מובילת שוק האחסון מנצלת את דור שבבי ה-V-NAND העדכני שלה בכדי להתחיל בייצור סדרתי של דגמים בנפח אדיר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הגדולה ביותר בתחום ה-SSD מזנקת אל תחום שבבי ה-QLC שמאפשרים לדחוס יותר מידע מאי פעם - עם כונני SSD ביתיים חדשים שנותנים תקווה לנפח 4 טרה-בייט לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ענקית הטכנולוגיה מאשרת כי תשיק דגמים בנפח שיא של 4TB לסדרות ה-850 EVO ו-850 Pro שלה, וכמו כן תביא את משפחת מוצרי ה-750 EVO לשוק המערבי עולם ה-SSD ממשיך לספק לנו חדשות חיוביות בימים אלו. אחרי שנראה כי סוף סוף הגענו באופן רשמי וכמעט קבוע לרמות מחיר של מתחת ל-0.25 דולר לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון (כלומר כשקל לכל ג'יגה-בייט), מגיעה הצהרה של היצרנית המובילה בקטגוריה, סמסונג, שמצהירה כי בקרוב אנו צפויים לקבל גם כוננים זולים יותר ממנה, וגם כוננים בנפחים גבוהים יותר עבור המשתמשים הביתיים. בחברה אישרו כי ישיקו דגמי 4 טרה-בייט חדשים לסדרות כונני ה-850 EVO וה-850 Pro הפופולריות שלהם, במהלך הרבעון השני והשלישי של שנת 2016 בהתאמה. צמד הכוננים ישמרו על מימדים זהים לדגמים הקימ…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום (טוב אתמול >.>) צרבתי את דיסק ה-DL הראשון שלי (המחיר! ), וקיבלתי את זה בבדיקת האיכות: הטקסט שקיבלתי היה: אני יודע שאני אמור להתעלם מספייקים, אבל הקוץ הזה הרבה יותר גדול מכל מה שראיתי אי פעם... האם הדיסק יפעל כהלכה, או שעלי לזרוק אותו ולצרוב על עוד דיסק DL (יקר מפז) שוב?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כונן HDD שהוצאתי ממחשב. קניתי לו מתאם (עם קופסא) לUSB. המתאם לא מגיע עם ספק כוח. (Ebay) מה התפקיד של הספק כוח? האם הוא הכרחי? האם השימוש הוא אחר ללא ספק כוח (למשל- הוצאת חומרה באופן בטוח..) הצלחתי להפעיל אותו כמה פעמים ככונן חיצוני, כולל להפעיל ממנו מערכת הפעלה, אבל כרגע כשאני מחבר אותו למחשב הוא מסתובב, ומפסיק אחרי חצי דקה, והמחשב לא מזהה אותו. גם הBIOS לא מזהה אותו. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כח חיצוני לדיסק כזה כמו שמוכרים עם כבל מתאם USB2IDE אבל רק את הספק מישהו יודע איפ אפשר למצוא כזה?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז כמו שזה נשמע. לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב. אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב! אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם בדיסק הקשיח שלי יש סקטורים פגומים? בגלל שהיתה לי בעייה בקבצי המערכת של חלונות הרצתי chkdsk /p ו- chkdsk /r וזה מצא שגיאות ותיקן אותם. למרות שזה לא פתר את הבעייה. (הייתי צריך לשחזר ידנית את הקבצים) ב-http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php זה כותב לי: NOTE: not all warnings are reflected on fitness and performance overall values as relevancy is based upon the settings from the hard disk manufacturer who is the best entity deputed to define such relationships. NOTE : your hard disk has 5 pending sectors. Those are sectors that couldn't be properly read and that the hard disk logic is waiting for a write operation to try to remap to a spare sector (i…
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כבר יותר חודש סקטורים פגומים בדיסק הקשיח אבל הוא עובד מצויין. גיביתי את רוב החומר על דיוידי. הבנתי שכשישנם סקטורים פגומים הדיסק עומד למות. יכול להיות שהדיסק תקין והסקטורים הפגומים הם טעות? אין לי כוח לחכות שבוע (או יותר) עד שיחליפו לי את הדיסק. הדיסק הוא חדש עם אחריות לשלוש שנים ככה שהאחריות לא תעלם לי. בדיסק יש רק מחיצה אחת, והיא רק חלק מהדיסק (את שאר השטח לא הקצתי). אני יכול להתקין חלנות על השטח שלא הוקצה ואז לפרמט פירמוט מלא לשטח שעכשיו אני משתמש בו. האם ככה הסקטורים הפגומים יעלמו (בהנחה שהם זיהוי שגוי)?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, בדיסק קשיח שלי יש סקטורים פגומים. ראיתי את זה גם שביצעתי בדיקה עם תוכנה וגם קיבלתי על זה שגיאות ה event log. הדיסק עדיין פעיל ועובד, אך אני חושש שיקרוס או שמספר הסקטורים הפגומים ילך ויגדל. יש לי עדיין אחריות על הדיסק. האם אני יכול להחליף אותו? או שיש מינימום סקטורים פגומים או משהו כזה לפני החלפה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה לאיתור סקטורים פגומימם ( לא לא זו של ה XP שנקראת SCANDISK ) ו/או תוכנה שמתקנת אותם ( אם הם לא פיזיים ) זה עניין דחוף !!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-