עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by integral,

עכשיו זה רשמי. סוני ו NEC ביחד, כמו טושיבה וסמסונג, אל.גי. והיטאצי, בנקיו ופיליפס. למה "קנו"? 55% אחוז לסוני, 45% ל NEC. מי בעל הבית? http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2006/02/27/afx2554631.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחשב THINKCENTER של IBM, הUSB עובד כמו שצריך עם דברים אחרים, אבל כל דיסק-און-קי או הארדיסק נייד שאני מחבר, מזוהה כ-mass storage device, וזהו. לא מוסיף לו אות כונן ולא נותן לי גישה אליו. עריכה: מתברר שאם מוגדר כונן רשת ככונן הבא ברשימת האותיות הפנויות, הusb mass storgae device מנסה לדרוס אותו במקום לדלג עליו, וזה לא עובד לו - כך שהוא לא מקבל אות כונן. קצת אדיוטי...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום לקחתי היום 2 סרט מהבלוק בלסטר וכשאני מכניס את אחד הסרטים אז הוא רואה אותו בלי סוף וככה גם עם השני עכשיו כשאני מכניס דיסק של משחק מקורי בפורמט DVD אז הוא רואה אותו ואחרי שהכנסתי אותו הכנסתי את אחד הסרטים ואז הוא עבד עם השני זה לא עבד. אצל אח שלי זה עובד טוב גם בלי להכניס דיסק אחר מה יכולה להיות הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום חברים, ברצוני לצרוב דיסק של מוסיקה רגיל (לא MP3) באיזו תוכנה עליי להשתמש בכדי שהדיסק ייצא הכי טוב שאפשר? אם איזו תוכנה אני יכול לבטל את ה-2 שניות הפסקה בין שיר לשיר? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by Esparco,

Maxtor ‏80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9‎ או Sata II Hitachi ‏Deskstar 80GB‎

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by salmonela,

הי, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה hard disk לקנות איתו. כרגע נראה לי שזה - W.D 160 GB 7200 SATA. האם maxtor יותר טוב? או שיש משהו אחר שיותר ממולץ משניהם?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by IG,

אני בד"כ צורב על sillver line, אבל הבנתי שהם לא משו... על איזה דיסקים אתם ממליצים? תודה

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by integral,

http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום יש לי בדיסק קשיח 3 מחיצות המחיצה C בעלת 19 ג'יגה שבקוי מותקן עליה משהו כל הזמן מאבדת מקום בלי שאני עושה משהו בכלל כלומר לפני שבוע היה לי 1 ג'יגה פנוי(שזה גם בלי סיבה) והיום יש לי בקושי 180 מגה מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסיק וכדי להחזיר את מה ש"נעלם" תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/2006/02/14/labelflash_vs_lightscribe_dvd/ HF

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by davis5,

מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by elena_ash,

שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shloosh,

קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by rk666,

מישהו מכיר את הדיסקים הנ"ל של HP תחת הקוד שמצורף בתמונה. ויודע אם הם שווים משהו? כי לפי מה שאני זוכר מפעם, CMC היו לתקופה דיי ארוכה למיץ של הזבל(חוץ מההתחלה שאז הם נחשבו סבירים).

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום. אני מחפש HD לאיכסון נתונים (בערך 100GB) ברשת משרדית של 3 מחשבים. יש למישהו רעיון?? :s05: האם כדאי להשקיע בHD רשת או HD שיתחבר למחשב מסויים וימשוך נתונים מכל המחשבים. יש שם ראוטר שמחובר לאינטרנט ומחבר את כל המחשבים ביחד. בנוסף, האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לגבות את הנתונים פעם אחת בכל יום, אבל אני מחפש תוכנה שתגבה בכל פעם את הדלתא בלבד (כלומר: רק את השינויים שנעשו בקבצים ואת הקבצים החדשים). תודה...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wooper,

האם dvdrw אמין לגיבוי זמני? הכונה שלי לגיבויים של שנה למשל

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by siin,

מן הסתם זו שאלה שחוזרת על עצמה, אך מכיוון וזה שייך להיסטוריה החלטתי לשאול שוב כי התשובה נשכחה מזכרוני. השאלה היא כזאת: שני חיבורי IDE Primary Secondary כרגע מחוברים שני דיסקים קשיחים על הראשי צורב (ראשי) + DVD על המשני (כשהדיוידי הוא SLAVE) מצד אחד אני רוצה שהעתקת קבצים (גדולים) תרוץ במהירות בין שני הדיסקים הקשיחים ומצד שני שזרימת הנתונים לצורב בזמן הצריבה יהיו מהירים וללא בעיות. האם להשאיר כך או לשנות ל: דיסק קשיח ראשי (מערכת הפעלה) וה-DVD משני צורב ראשי ודיסק קשיח (הנוסף) משני. או צירוף אחר? אבקש תשובה ברורה ומוחלטת (עובדתית) שדעת מומחי כל אינם חלוקים עליה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/article/257/1

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by integral,

אני מחפש דיסק קשיח לנייד, 1.8 אינטש, עדיף של טושיבה. חוץ מפאנדאס (יש שם היטאצ'י) וירדן (שיש באתר היטאצי אבל לא מחזיקים), מישהו מוצא בעוד מקום?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by DXter,

הי המחשב שלי חזר מתיקון ויש לי בעיה...הוא לא מזהה תזיכרון הנייד שלי...זה פשוט זיכרון נייד מהקטנים האלה ששומרים עליהם עבודות בית ספר... כנרהא זה בגלל הדרייבר אבל אני לא מוצא אחד... האם אפשר לקבל לינק להורדת דרייבר? הזיכרון הוא של LEXAR אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by coldplay,

אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by avivlevy,

אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים