עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אבד לי הג'אמפר של ההארד דיסק ויש לי שניים אני כרגע אז פועל רק עם הארד דיסק אחד (אין לי אפשרות לשניהם כי בראשון לא היה לי ג'אמפר) איפה אני יכול להשיג ג'אמפרים בלבד? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by camera,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם Asus B85m, מותקנים כבר על הלוח כונן קשיח רגיל 1TB, SSD 128GB, ואני רוצה להוסיף עוד (SSD 240 GB (kingston. האם יש מספיק חיבורים בלוח אם? אין ברשותי כרגע קבל sata ואני לא יקנה אם אין מקום, וכן אני חושש לנתק משהו אחר כדי לבדוק אם מתאים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, יש לי 2 הארד-דיסקים במחשב. אחד של טרה ואחד של חצי טרה. בקצרה, המקום בהארד-דיסק של הטרה עליו אני מאחסן רק תוכן (לא מותקן עליו כלום) עומד להיגמר... אני יודע שלפחות בנוגע להארד-דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לא רצוי להגיע למצב שהמקום נגמר. האם זה נכון גם לגבי הארד-דיסק שלא מותקן עליו כלום? אני שואל מבחינת איטיות של המחשב, "ביצועים". מדובר על שני הארד-דיסקים מכניים, ולא SSD. אשמח לתשובה בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. המקום פשוט הולך ואוזל מתוך 833 GB זה הולך ומתרוקן כאילו המקום נתפס על ידי משהו ואני לא מוריד כלום !!! לאט לאט נעלמים כמה MB ואז גי'גות זה כבר כמה זמן והתחלתי למחוק טורנטים כי חשבתי שזה קשור אבל לא גם שהיוטורנט פועל כל שעה הולך לי איזה GB בערך זה הגיוני? בדקתי את התיקייה של ההורדות והיא אותו דבר !!! נשאר לי 4 GB בלחץ זה ממש לא הגיוני ! מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ron1999,

על הלפטופ שלי יש כונן של 11 גיגה, כשאני בודק מקום פנוי עליו בעזרת לחצן ימני ומאפיינים - בווינדואוז הוא כותב לי שיש 4 גי'גה פנויים. אם אני בודק כמה שטח תופסים הקבצים על כל הכונן [sELECT ALL ובוחר PROPERTIES] הוא כותב שהם תופסים, כולל חבויים ונסתרים ומערכת - 3 ג'יגה. לאן נעלם לי שאר המקום הפנוי שכביכול אמור להיות? רון.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מקום מיותר.. ר…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NatiBeks,

שלום , יש לי כרטיס מיקרו sd שתוכנו תמונות חשבות אך אני לא מצליח לזהות אותו בשום מכשיר ( כאילו הוא לא קיים ) . ניסיתי לפחות 8 תוכנות לשחזור ואף אחד לא זיהה את הכרטיס גם כן. הגעתי למסקנה שהדרך היחידה זה מעבדה מתאימה וטובה שתעשה עבורי את העבודה. האם מישהו התנסה במקרה כזה או מכיר מקום אמין וטוב שיודע לעשות את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by Chevy,

שלום לכולם, כן כן, את/ה... אתמול החלטתי לאחר כמה חודשים טובים לחפש את מקור הרעש העיקרי במארז ולצערי הופתעתי כאשר גיליתי שהדיסק קשיח הכי מרעיש. כל המאווררים משומנים ושקטים מאד, הרעש של הסיבוב של הדיסק קשיח פשוט בלתי נסבל. שומעים אפילו ממרחק של 4 מטר ! מן סילון כזה ואי אפשר לישון גם עם הרעש הזה כי הוא חופר לך בראש הדיסק קשיח הינו WD 80GB 8MB שנרכש לפני שנה (בערך, קצת פחות : ), יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא 40GB ישן יותר והוא הרבה יותר שקט (!!! הרבה יותר ). בדקתי שגיאות עם התוכנה של WD ולא נמצא דבר. חשבתי לעשות ScanDisk אבל זה פול זמן לבקש מהחנות להחליף? העניין שהדיסק קשיח מלא במסמכים/תמונות(10 ג'יגה, אולי יותר אפילו !), קצת סרטים, תוכנות וכל מה שהמחשב מכיל בעיק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. (אני יודע שזה לא הכי קשור ל"אמצעי איחסון, אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים) שמתי לב שלקבצי DVD יש המון סוגים של מקורות. למשל: DVD9 R1\2.. DVDSCR NTSC\PAL (יש הבדל באיכות?) DVDR 6-Pass CCE \ CCE@4190 6 passes . . . איפה אפשר למצא מדריך שמסביר מה כל דבר אומר? בעיקרון אם אני רוצה צריבה שהיא 1:1 לסרט קנוי מה אני מחפש?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bneli,

קניתי DOK מאייבי 32 ג'יגה מאייבי מהמוכר הזה http://www.ebay.com/itm/Corsair-Voyager-Small-32GB-USB-Flash-Pen-Memory-Stick-CMFUSBMINI-32GB-/120902580899?pt=UK_Computing_FlashDrives_SM&hash=item1c265afaa3 והוא הגיע אתמול ורציתי לדעת איך אני יודע שהוא באמת מקורי? (דיברתי עם המוכר והוא טען בפירוש שהוא מקורי) ושמחברים אותו באמת מופיע המנהל התקנים (voyager mini ) ולא איזה משהו מוזר אבל מה שמוזר לי זה הרגליים של הUSB פה הם ניראים ככה אבל מחיפוש בגוגל ראיתי שיש כאלה עם רגליים כמו אצלי ויש כאלו עם רגליים כמו בתמונה הראשונה (אגב מה ההבדל) וזאת תמונה אצלי (את השרשרת הזאת אני הוספתי לו..) הודה לכם אם תוכלו לעזור לי איך להיות בטוח בתודה אלי .

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות דיסק סיריאלי גדול של 160 שיתחבר לבקר Silicon Image 3112 שמשולב בלוח אם שלי מישהו יודע אם הדיסק יזוהה במלואו ע"י הביוס או שתהיה מגבלה של 137 ג"ב למחיצה (פעם שמעתי שיש כזו מגבלה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by approx,

קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. היצרנית הטאיוואנית הופכת לאחת מהראשונות בשוק אשר מציעה נפח אחסון גדול במיוחד בהתבסס על ממשק החיבור העדכני אין ספק שתקן ה-M.2 הוא העתיד של עולם האחסון מבוסס שבבי ההבזק, עם תמיכה ישירה בממשק ה-PCI-Express לקבלת מהירויות וביצועים גבוהים במיוחד, תאימות לתקן ה-NVMe וגם מימדים קומפקטיים במיוחד למוצרים המתבססים עליו, שהופכים אותם למתאימים בהחלט הן למחשבים נייחים והן לניידים וטאבלטים כמעט מכל סוג. כעת, נראה שגם אחד מהחסרונות המשמעותיים ביותר שעוד נותרו לכונני ה-M.2, שהוא מגבלת נפח מירבי לעומת כונני ה-2.5 אינץ' הוותיקים אשר קשורה ישירות לגודל המינימלי שלהם, מתחילה להצטמצם – תודות ליצרנית Transcend ולקו כונני ה-MTS800 שלה. ב-Transcend השיקו עתה דגם חדש של כונן …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. חברת Team Group משיקה כונן SSD חדש שכל כולו מלא בנורות לד צבעוניות – והוא מצטרף אל כונן ה-NVMe בעל הקירור הנוזלי הייחודי שלה לכתבה

16. יצרנית הזכרונות הקוריאנית מטילה את הטכנולוגיה החדשה שלה אל תחום ה-NVMe - והביקורות הראשונות מציירות תמונה חיובית בהחלט לאלו שמחפשים ביצועים מירביים בצריכת הספק צנועה לכתבה

17. האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה

18. Started by fux,

איזה חברות יש להציל מידע מדיסק קשיח מת? או שאני יכול לעשות את זה לבד ;D :'( :'( :'( תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by OgANDi_BoY,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by shayh,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זיכרון micro sd hc בנפח 8GB (של סאן דיסק) כשנתיים. עד היום בבוקר הוא עבד באופן מושלם, אבל היום כשניסיתי להיכנס לשירים ששמורים עליו, הטלפון הסלולארי שלי העלה הודעה שהקובץ לא קיים, אחרי כמה ניסיונות הוא העלה הודעה שהכרטיס אינו תקין. כשהעברתי אותו למכשיר אחר, המכשיר בכלל לא זיהה אותו. עכשיו כשחיברתי אותו למחשב עם מתאם, בהתחלה המחשב העלה הודעה שהכרטיס לא מפורמט ואחר כך זה פשוט תקע את המחשב. הבנתי שהכרטיס כנראה סיים את חייו, רציתי לדעת אם יש דרך להוציא ממנו את מה שהיה עליו..? מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון? ומה יכול להיות הגורם לזה? הדבר היחיד שהשתנה בשבוע האחרון זה שהחלפתי את הטלפון הסלולארי שבו הוא היה למכשיר מדגם אחר. אבל הוא עבד בו יומיים - ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jackal,

חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חברת Sabrent ממשיכה לבצע ניסויים מעניינים עם כונני ה-SSD שלה - ומשיקה כונן Thunderbolt 3 חיצוני קומפקטי שיודע לשמור על הרבה מאוד מידע וגם להעבירו ממקום למקום בקצב מרשיםלכתבה

24. ברשותי צורב של PIONEER 104 - ששירת אותי נאמנה מספר שנים. אני עוסק הרבה ביצירת סרטי DVD. לאחרונה שמתי לב - שככל שאני מוסיף עוד רכיבים על קו ה 12 VOLT - הצורב מסרב להגיב לסוגי מדיה שונים - אשר היה מגיב אליהם בעבר. אני משתמש ב PSU של ANTEC 550 TP - ומאז ומתמיד קו ה - 12 VOLT היה מעט נמוך (אך יציב על 11.80) - בקריאה ב MBM. הקש ששבר את גב הצורב היה הוספת כרטיס מסך 6800 ULTRA - יש קריאה של מדיות מידע אבל לא סרטים ולא מדיות עם AUTORUN עליהם. :-\ כנראה הגיע הזמן לשדרג את הצורב. אני מעוניין בביטסטינג - לצורך צריבה על מדיות + שיקראו בנגן ה DVD הבייתי. אוברספידינג ו DVD RAM פחות מעניינים אותי. לאחר קריאת תרדים שונים בפורום עדיין לא הבנתי לאיזה צורב יש תמיכה הכי רבה בביטסטינג…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  25. משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים