אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב רגיל וסידירום אני מתכוון לקנות צורב דיוידי עכשיו אפשר לשים אותו במקום הצורב הרגיל ...?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Hard Drive Inspector מודיע שיש תקלה כבר כמה חודשים וזה קרוב להתרסקות. בכונן של מקסטור 250 ג'יגה בן 7 חודשים אותה תופעה גם לבן שלי בכונן ישן. הוא מודיע על תקלה שתקרה עוד 6 ימים וזה לא קרה. המחשבים שלנו עובדים 24 שעות ביממה ללא הפסקה וללא שום תקלה שמתי לב שהכבל שמחובר למקסטור 250 גיגה הוא SATA 2 ולא הכבל הרגיל, ?האם זאת הסיבה . לבן זה כבל רגיל מה הפתרון לסלק שגיאות מיותרות אלו. מצורף צילום התוצאה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי סרט dvd ואני רוצה להעתיק אותו כדי שיהיה לי גיבוי למקרה שהדיסק המקורי יתקלקל יש לי צורב nec במחשב שלי ותוכנת nero 6 ודיסקים של dvd בנפח 4.7GB. אני מבקש הדרכה כיצד לעשות צריבה נקייה שאפשר לצפות בדיסק הצרוב במכשיר dvd הביתי?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD אבל אין לי מושג מה זה כל ה R+ וה R- וכו' , מישהו יכול אולי להסביר לי, או לקשר אותי למדירך שיגיד לי מה הם אומרים? בעיקרון הצורב הוא רק בשביל לצרוב סרטים ל Pioneer 383 ואולי גם קצת ל PS2, איזה אפשרות חשוב שתהיה לי?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האלו, רציתי לדעת משהו, שלאחרונה נורא הפריע לי, ולא מצאתי חומר ברשת... באופן היפותטי, אם אני לוקח כונן קשיח חדש, ומחלק אותו למחיצות לוגיות, נניח, לשלושה, יש איזשהו הבדל בביצועים מאשר הייתי משאיר את אותו כונן פיזי אחד, ללא מחיצות. זמני גישה, קצב העברה בין המחיצות וכדומה בתודה מראש, אלירן...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך מידע בכול הנוגע לההבדלים שבין מחיצות מערכת מחיצות NTFS לבין FAT32 . בבקשה ... ותודה לכול העוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/262/11
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה כדאי.... חשוב לי שיעבוד עם מדיות לא הכי אכותיות כי אני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על דיסקים איכותיים. חשוב לי עבודה טובה בתור DVD RW ועוד שאלה מה ההבדל בין DVD+ ל DVD-? אני יודע שאלו שני סוגי צריבה אבל נגיד אני רוצה ליקנות דיסקים ריקים איזה עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-