עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי חבר קנה הארד דיסק חדש של 160 ג'יגה של WD, פירמט אותו והתקין עליו וינדווס קיים אצלו הארד דיסק ישן של Maxtor של 80 ג'יגה(יש לציין שהוא לא מחק את הוינדווס שהיה מותקן על ה-80) לפני כן ההארדיסק לא עשה שום בעיות והכל היה טוב שני ההארדיסקים הם SATA (החדש סאטה 2 עם ג'מפר לסאטה 1 כי הלוח לא תומך) אחרי ההתקנה של הוינדווס על החדש התחילו הבעיות האלה: ב-80 ג'יגה שמנסים לגשת לרוב הקבצים ו/או התיקיות זה מציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/3928/errorssy4.png ובנוסף אפשר להיכנס רק לתיקיה הראשית אבל הכל איטי נורא.. ומציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/1792/erro2rwa6.jpg ה-80 ג'יגה מחולק ל-3 פרטישנים ואם זה לא היה ברור שתי הבעיות הם בו. רעיונות מ…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. אני בודק כמה דגמים, אבל אשמח לקבל כאן המלצות נוספות\אחרות\דעות בבקשה. יש את הדגם הזה של חברת LG: LG GSA-4165B - לפי הביקורות הוא נראה לי בסדר גמור. צורב טוב, אמין, עמיד, מהירות צריבה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לשמוע את דעתכם על הצורב הזה, ואם יש לכם צורב אחר שאתם מכירים\יודעים עליו, שיותר טוב\ברמה הזאת - אשמח לשמוע. התקציב הוא עד 400 שקל. *חשוב שיכלול: את כל הפורמטים של היום. כולל DL. צורב אמין,עמיד וטוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by talisman,

יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  6. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by or0126,

מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by KingAlpaca,

ברשותכם, עוד כמה שאלות להדיוטים: 1.האם ניתן לאחד/לפצל/לשנות וכו' פרטישנים כאשר יש בהם מידע? 2.מה זה "רייד" ואיך עושים את זה? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by wooper,

הי אנ וצה לקנות זכרון usb נייד האם יש המלצות לחברה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  11. יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

היי רציתי לשאול אם אפשר לחבר הארד דיסק SATA ו-IDE באותו מחשב אם לא אז נסתדר אם כן יש בעיה שהוינדווס לא מזהה את ההארד דיסק SATA: בביוס הוא מזוהה וגם ישר שחיברתי אותו הוא העלה אפשרות לרייד שבד"כ הוא לא מעלה בוינדווס לא בדיווייס מנג'ר לא במחשב שלי ולא בשום מקום רואים את ההארד דיסק.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Jesper,

הארד דיסק שלי התחיל לעשות בעיות בערך לפני 3 שבועות. זה התחיל כשהמחשב היה מציג הודעת שגיאה על כשל בקריאה מהדיסק במהלך העבודה, היה עושה RESTART, וכשהמחשב היה עולה ה-HD לא זוהה ב-BIOS. אחרי כמה זמן (כמה דקות אפילו) הייתי מפעיל מחדש את המחשב, והוא היה מזהה את ה-HD, ועובד עד שהייתה מופיעה ההודעה, ואז שוב - RESTART, ביוס לא מזהה HD, מחכים כמה זמן, BIOS כן מזהה את ה-HD וחוזר חלילה. מההתחלה הבנתי שצריך לקנות HD חדש, אבל אני חייל :'(, ואין לי זמן, ורק עכשיו ברגילה היה לי זמן ללכת לקנות HD. בינתיים משכתי כשה-HD מקרטע, כי הייתי צריך מחשב. יש לציין שה-HD היה קורס בהתחלה אחרי כמה עשרות דקות, ובהמשך אחרי דקות בודדות. וד דבר חשוב - כשהדיסק היה קורס שמעו את זה, זה נשמע כאילו המנוע שלו מפ…

14. Started by HiperPsY,

מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by solo53,

יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. האם אפשר לשלב דיסק IDE 7.2K ודיסק SATA2 7.2K על לוח NF4 אולטרה של DFI? והאם זה כדאי בכלל? יש לי עכשיו דיסק של 40 IDE ואני קונה עכשיו דיסק של 320 SATA2 אם אפשר לשלב אז חשבתי לשים ב40 IDE את הווינדוס וכל התוכנות ובשני את ההורדות סרטים וכו'... אם אי אפשר אני יעשה מחיצה בדיסק של ה320 בשביל הווינדוס לא מזיז לי ה40GB הנוספים האלה פשוט כדי לנצל את השני ולא לזרוק אותו בארון תודה מראש טל

18. Started by The SONY Man,

שלום ואהלן יש לי שני דיסקים קשיחים של WD S-ATA אחד 200 ג"יגה ואחד 250 ג"יגה. והטמפ' שהם מציגים לא יאמנו פשוט. אחד 70 אחד 60 ומשהו שמעתי שבסדרת דגמים אלו החיישן נדפק וכל זה זה נכון? ואיך זה אחרי שהצבתי מאוורר זה ירד ל50 ו54. אבל אם החיישנים דפוקים אז בטח זה היה 50 וירד ל30? הנה הדגם והסדרה של כל אחד מהם. WDC WD2500KS-00MJB0 WDC WD2000JS-98MHB0

19. Started by stone cold,

אני רוצה לדעת 1-עד איזה נפח איכסון הם מגיעים? 2-אם הם מהירים כמו כרטיסי DS רגילים? 3-מה המחירים של כרטיסים של חברות איכותיות בארץ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות צורב איכותי שצורב גם דיסקים וגם DVD. התקציב הוא בערך עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו באמת ששווה ת'כסף אז אני יהיה מוכן להשקיע יותר. חשוב לי שהצורב יהיה איכותי מאוד כי אני אשתמש בו הרבה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by dor700,

יש לי צורב LG GSA-H10N יש לו עידכון ? דרך "לשפץ" אותו? יש כזה?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by bd,

יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by em28,

רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים