עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RS4,

אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by boaz_aha,

שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by ofir_16,

אני מקווה שזה פה.....אני מעוניין לרכוש Disc on key בגודל של 2G. מכיוון שאין לי מושג איזו חברה מומלץ ןמה פחות או יותר המחירים הסבירים אז אשמח מאד להמלצות מכם מה מומלץ לקנות ובאיזה מחיר וחברה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם הזמנתי את ה H10A שאמור להגיע אלי בימים הקרובים ואני מתלבט האם לנסות לשים לו את ה firmware שהוצע כאן כדי להפוך אותו ל H10N. השאלה שלי היא האם מישהו כאן ניסה לעשות את זה והצליח? מישהו נתקל בבעיות? האם ניתן להחזיר את ה firmware הישן ללא נזק? אני פשוט חושש להרוס צורב חדש ולא בטוח שכדאי לי לנסות. תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by rino,

מה ההבדל בין H10N לH10A ? מי מהם עדיף ? יש לי NEC 3520 ואני מוסיף עוד אחד למערכת שלי

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by roes,

1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by RS4,

אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?

8. Started by חן וייסמן,

חוץ מהחיבור כמובן, האם אפשר ממש להרגיש הבדל במהירות??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש (E6400 + PQI 670) וRARים נפתחים לי בשליש מהירות מהמחשב הישן - P4 2.6 HT מה קורה פה? הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שעשיתי RAID 5 ל3 הרד-דיסקים של 320 G עם 16 מגה BUFFER - SATA 2

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nehmia,

פשוט להוציא את הקודם לשים את החדש ולחבר את כל החיבורים?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by lompy,

האם לחלק למחיצות ואם כן לאיזה גודל מומלץ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by parker8,

טוב השאלה שלי כך. הורי קנו לי באופיס דיפו חבילת דיסקים של DVD של חברת TEAC ועל האריזה היה רשום "דיסקים הניתנים להדפסה" והצד שבו ניתן לכתוב היה לבן וריק. אמממ... מה זה אומר? האם זה צורב מיוחד שחוסך את הכתיבה עם העטים המיוחדים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by fuck off,

ראתי מזמן באינטרנט מדריך איך לצייר על דיסק תמונה בצד של הDATA. אני חושב שכולכם שמתם לב להבדל בין החלק הכתוב ללא כתוב בצד הDATA. אז השאלה היא אם מישהו יודע איך עושים את זה או יש למישהו קישור למדריך? למה אני חרשתי את התוצאות של גוגל עד לעמוד 5.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  19. הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. היי,קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחבר את ה DVD-ROM שלי אני לא רוצה לבזבז כסף על תואני פוחד שאני אשרוף משהו :-[ אז אם מישהו יודע? :s05:

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by moshiko69,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key + MP3 רציתי לדעת איך אפשר שלהיות בטוח או איך אני יודע ע"פ המפרט שניתן לשמוע גם MP3 וגם לאחסן קבצי מידע (כגון WORD, EXCEL וכו).

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by aeea,

על איזה דיסקים לצריגה אתם ממליצים בשביל סרטי DVD? אני מתכוון גם לדיסקים DVD וגם רגילים.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. Started by nehmia,

חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. Started by cold fire,

ישנן שני דגמים של WD שאני ממש לא מבין את ההבדל ביניהם: 1) WD2500KS Western Digital 2) WD2500YD Western Digital במפרט לא ראיתי שום שוני (אותם הרד דיסקים) אבל השוני הוא במחירים מי מהם יותר עדיף, לשניהם יש sata2 16mb 250GB 7200RPM מה עוד יכול להיות שונה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by D-Bang,

הזמנתי את הצורב של LG, בגרסת H10A כשקיבלתי אותו שמתי לב שעל המדבקה רשום H10N מישהו יודע מה ההבדל בין הגרסאות? גרסת הN נחשבת חדשה יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים