עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. שלום, אני מחפש להחליף את מערך ה RAID המתיישן שלי שמכיל שלושה הארדיסקים מסוג samsung HD103SJ https://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-3-5-Inch-Internal-HD103SJ/dp/B002MQC0P8 הדיסקים כבר מיושנים ומתחילים להראות סימני עייפות. אני מחפש המלצה לדיסקים חדשים וגם השאלה האם לקנות שני דיסקים נפרדים של 2TB ולחברם במערך RAID0 לשיפור הביצועים או עדיף לקנות כבר דיסק אחד של 4/6 TB ? המחשב הוא די ישן מכיל I7 860 עם 16GB RAM לוח אם Gigabyte P55A-UD5 תודה מראש

3. יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אם התקלקל לכם הארדיסק ואין לכם מה לעשות איתו כמובן לא כל הארדיסק אלא רק הדגם שלמעלה אז בבקשה לפנות אלי אני מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by Ran B,

טוב.., חבר שלי ביקש לשאול אותם איזה הרד דיסקים טובים של 80GB אתה ממליצים אני המלצתי לו או מקסטור או WD שלפי דעתי אלה החברות המוחברות ביותר היום..אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בחברות ובאיכות.. פתחתי את הדיון..כמובן הוא לא רוצה כל כך יקר.. אם תוכלו לעזור לי לחפש משהו טוב אבל seagate או משהו כי הוא אמר לי שלא איכפת לו כל כך האיכות העיקר שזה זול וזה 80GB ככה שאתם לא צרכים להתמגד על מקסטור ועל WD אפשר גם חברות מאפנות..משהו בתקציב ה-300 שקל או קצת יותר..(ואני בספק שיש..).. תודה רבה לכל העוזרים!, רן!

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

הדגם : NEC ND-3550A

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by stingeR-,

מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  9. אני מחפש לקנות DISK ON KEY 16 GB עד מחיר של 300 ש"ח הדרישות זה שיהיה קטן.. (בגודל הסטנדרטי) שיעבוד תמיד טוב בלי בעיות... עדיף בלי ראש מכסה..(כי זה אובד די מהר..) שיהיה מהיר כמה שאפשר....(כתיבה וקריאה..) ושל חברה שיחסית איכותית.. (לא משהו סיני וכאלה..) כרגע הכי נראה לי המיקרו של SANDISK... פשוט זול.. אונמם לא הכי מהיא.. אבל הסתדרתי עם ה4 GB שלו.. אז לא נראה לי שיהיה לי בעיות אם ה 16 GB... מעניין אותי לדעת על חברות כמו PQI, OZC, UNIT DRIVE וגם מזה DUAK CHANEL בDOK.. שמעתי על זה כמה פעמים ואין לי מושג מה זה בכלל... עוד שאלה זה.. תוך כמה זמן להארכתכם יקח לDOK לרדת במחירו לאיזור ה150-200..??? שכן רגע הוא על 200 -300...

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by As-21,

רציתי לקנות DOK מהיר מאוד להרצת תוכנות PORTABLE בלבד אז מספיק לי 1GB איחסון. תקציב עד 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. היי, מחפש לקנות HDD חיצוני בגודל 2.5" ושיעבוד על חשמל חיבור USB3. הכונן בשביל גיבוי קבצי חומר גלם לסרטונים. בבקשה תמליצו על דגמים הכי מומלצים מכל חברה... תודה,

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by hackermeir,

אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינטצ' שיהיה 250-320 ג'יגה. הכי חשוב שיהיה מהיר במיוחד בהעברה של קבצים גדולים מהמחשב לכונן כלומר שמהירות הכתיבה תהיה גבוהה. מה בערך תהיה מהירות הכתיבה של הכונן ? התקציב הוא כ-300 ש"ח אם אפשר בפחות אז פחות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Salwaby,

הכותרת די מרכזת את כל המידע, מחפש כונן SSD פנימי בנפח 120/128GB שייתמוך בטכנולוגית Trim, תקציב עד 500 ש"ח. בגדול שימושים ביתיים, גג משחקים. תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אהלן, הHDD הישן שלי כנראה הלך (או בתהליכי גסיסה מתקדמים מאד) וכרגע אני מתבלט בין לקנות מחשב חדש ללקנות SSD וHDD חדש ולחכות עם המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: i7 920 לוח אם: ga-ex58-ud4p וכן 6 גיגה RAM (הi7 הזה הוא triple channel...) מה דעתכם? SSD וHDD ולחכות עם המחשב החדש? הרי הלוח אם לא תומך SATA 3... בכל מקרה אשמח להמלצה לSSD (250 גיגה) וHDD (חשבתי לכיוון של 2 כוננים, כל אחד של 1tb, אחד green והשני black - מה דעתכם?) במידה והחליט לקנות רק אותם כרגע ולהמתין עם המחשב (קחו בחשבון שבטווח של חצי שנה - שנה בטוח אקנה מחשב חדש אם לא עכשיו..) תודה רבה על העזרה

15. אהלן חבר'ה, לפני מספר חודשים פרסמתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/546475-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%28250-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94%29-%D7%95HDD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%282-TB%29#.VPmdUeFD1-w לצערי בעקבות עניינים לא צפויים לא קניתי את הSSD והHDD.. אבל עכשיו אני רוצה לקנות. המפרט: מעבד: i7 920 לוח אם: ga-ex58-ud4p וכן 6 גיגה RAM (הi7 הזה הוא triple channel...) קיבלתי את ההמלצות הבאות: 1. ssd crucial ct256MX100SSD 2.hdd - seagate st2000dm001 רציתי לשאול אם ההמלצות האלו עדיין רלוונטיות או שיש משהו אחר שכדאי? אשמח גם המלצה של חברת HDD אחרת (שאינה SEAGATE), הבנתי שהסדרות האחרונות שלהם קצת בעייתיות…

16. היי, השאלה בכותרת. התקציב הוא בין 300 ל 500 שקל תודה!

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  17. Started by boss,

אז לקנות דיסק קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 2TB WD2003FZEX עולה 677 שקל מעולה? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=WD2003FZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he חנות אמינות? בשביל משחקים כבדים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם קראתי פה בפורום על הודעות אחרונות שהתפרסמו אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 320 GB SATA 2 אמין ואיכותי היה לי דיסק קשיח של WD 160 GB עבד במשך שנה וחצי החליט שהוא עושה רעשים במסגרת האחריות הוחלף והשאלה שלי היא: איזו חברה מייצרת דיסקים איכותיים עם מעט תקלות האם המקרה שלי עם דיסק קשיח שהתקלקל אחרי שנה וחצי זה מקרה חד פעמי והחברה עצמה מייצרת דיסקים אמינים או שכדאי להחליף לחברה אחרת ולא חזרות חברות שמייצרות דיסקים תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן כולם. החלטתי שאני רוצה הארד דיסק חיצוני, נשבר לי לעשות רונדלים בין המחשב שלי לשל אמא שלי עם דיסק און קי של 4 ג'יגה.. או כל פעם שאני רוצה מחבר או להעביר למישו אחר לצרוב דיסקים, אני רוצה הארד דיסק. עכשיו העניין הוא שנשבר לי גם מusb2, כל סרט HD או משחק לוקח לו שעות להעביר וזה מחרפן אותי. ולכן החלטתי שכיום כשכבר כמעט בכל לוח אם (אני חושב) יש את החיבור eSata שהוא הרבה הרבה יותר מהיר (העברה 1.5gbps) אני רוצה כונן שתומך בזה. אני לא צריך כונן ענק, במסגרת התקציב שלי אין לי בעיה גם עם 160gb (כמובן עם העדפה ל320gb במידה וזה ייכנס במסגרת התקציב שלי) אבל חייב חייב eSata. התקציב שלי נע באיזור ה-300-400 ש"ח. מבקש לא לחרוג מה-400 אלא אם זה סכום מינימלי.. הדבר היחיד שמצאתי כרגע שעונה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מחפש לקנות דיסק קשיח לצורך גיבוי נטו (מסמכים,שירים,סרטים) אני מתלבט בין חיצוני לבין רגיל. איזה עדיף? חשבתי יותר לכיוון חיצוני, כי זה דיסק לצורך גיבוי נטו ולא לעבודה שוטפת. אם חיצוני אז איזה? ראיתי את אלו : Seagate Expansion External Drive ST310005EXD101-RK 365 ש"ח בKSP. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK 380 ש"ח בKSP. אם זה פנימי אז איזה? ראיתי את אלו: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 355 ש"ח בKSP ‏Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ 360 ש"ח בKSP

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by lioreh,

מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. טוב הכותרת די ברורה ... אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני כזה בעיקר השימוש הוא לגיבוי חומרים ככה שחשוב לי שלא יהיה מצב שפתאום ההארד דיסק יעלים את הקבצים או משהו רוב השימוש שלי איתו יהיה בeSATA. אין כרגע תקציב ... כמה שיעלה זה מה יהיה (כמובן שעדיף כמה שיותר זול ;D) תודה מראש, איתמר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yousux,

שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, יש לי WD AAKS 500GB SATA2 16MB, ואני כבר על הסף לסיים את כל ה500 ג'יגה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של לפחות 500-1000 ג'יגה ולחבר אותו שישמש בעיקר לאיכסון, לא מתוכנן להתקין עליו ווינדוס או תוכנות, אלא שוב-רק לאיחסון וגיבוי. אז הנה לשאלה, בשביל להוסיף עוד הארד דיסק אני חייב את המערכות RAID וכו'? הלוח אם שלי לא תומך בהן ואני פשוט רוצה לשים את ההארד דיסק, לחבר אותו ללוח אם ולצאת בראש שקט. וחייבים לשים הארד דיסק נוסף מאותה חברה וסדרה? שלא תיהיה התנגשות ביניהן. התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר לחרוג עד 600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת, של איזה חברה הכי כדאי? אני צריך הארדיסק שיהיה אמין כי נדפק לי אתמול הארדיסק של Western Digital משהו בסביבות ה700 -/+ יהיה בסדר

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים