אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, בכל מקרה... למרות שכל התקני הUSB מופעים כמו שצריך ב device manager כשאני מכניס כל מכשיר שהוא לחריץ הUSB המחשב אינו מזהה אותו אבל אם אני עושה ריסט למחשב שמכשיר הUSB (לדוגמא: blue tooth) נמצא בתוך החריץ אין לי בעיה להפעיל ולהתשתמש בלי כל הפרעה... יש למישהו פתרון לעניין? מערכת ההפעלה שלי היא XP Sp2 ולוח אם של MSI (לא סגור על הדגם) תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה זה RAID מה זה אומר ??אני יודע שזה קשור ל HD אבל מה זה עושה...זה משפר משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהארדיסק בנפח 250GB בחיבור SATA2 עם 16MB באפר עדיף לקנות של MaXtor ולא את הדגם המתחרה של Western Digital עכשיו נתקלחתי ב2 דגמים של MaXtor.. איזה מהם טוב יותר ולמה? ראיתי שהאחריות שמגיעה עם הML3 היא 5 שנים.. לעומת הDM10 שמגיע רק עם 3 שנים סטנדרטיות.. ההפרש במחיר בניהם קטן מאוד.. (משהו כמו 10 שקלים..) אז על מי מהם אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הצורב עושה לי בעיות בזמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הגירסא שלו אני אפילו לא יודע איזה גירסא הfirmware שלו עשיתי חיפוש בפורום בתקווה למצוא איזה מדריך שמסביר אבל לא מצאתי איך להעדכן אותו אפשר עזרה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אין לי שמץ לאן לשייך את זה, לאחסון או ל WINDOWS, נראה לי יותר הגיוני לפתוח בפורום אחסון, אבל אפשר להעביר אם טעיתי. יש לי 4 כוננים קשיחים במחשב 2 SATA 2 IDE היום אני רוצה ליצור RAID0 על 2 כונני ה SATA שלי ולהתקין על המערך הזה את מערכת ההפעלה בינתיים, מערכת ההפעלה הישנה שלי יושבת על אחד מכונני ה IDE שלי הייתי מעוניין, אם זה אפשרי, ליצור תפריט BOOT שיאפשר לי : 1. להעלות את ה XP שמותקן על ה RAID SATA 2. להעלות את ה XP שמותקן על ה IDE וכשלא אצטרך את ה DUAL BOOT הזה יותר, להסיר את התפריט, ושישר תעלה המערכת שעל ה SATA יש אפשרות לעשות כזה דבר ? אם כן - איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
עבר זמן מאז שעודכן הסטיקי של הFAQ. עקב רצון ליעל ולהתיעל, נפתח הת'רד הזה, הוא יהיה סטיקי לזמן מה. פה אתם יכולים לתת הצעות למה חסר בFAQ לפי דעתכם, ותרשמו הסבר קצר אם אפשר, כל תגובה לעניין תתקבל בשמחה. הודעות שאין קשורות ימחקו לאלתר וללא התרעה מוקדמת. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של SATA2 האם אוכל לחבר ארדיסק לא SATA2??
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לזהות מדיה קוד של CD? רכשתי 50 דיסקים של VERBATIM מאופיס דיפו (לא את הפסטל, אבל ארץ יצור יפן) ורציתי לדעת אם הם טובים....
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אחרי שאני צורב דיסק אני לא מצליח לבצע סריקה בCD SPEED אין לי אפשרות ללחוץ על START וזה נראה כאילו הוא מזהה אותו בCD רגיל ולא DVD(תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה, אם אני משתמש בדיסק קשיח SCSI U320 עם בקר של U160, דיסק בודד, צריכה להיות איזו הורדה בביצועים ? כי תאורתית הדיסק לא מגיע ל 160 MB/s שהבקר מגביל. מדובר ספציפית ב Seagate Cheetah 10K.7 תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה CASE יותר טוב ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח יותר טוב ...? 1. WD3200KS Western Digital 320GB Sata II 2. Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS אם מאוד חשוב לי השקט כדאי להתפשר על 250 או שמא אחד מהאפשרויות הנ"ל יכול להתאים לי ...?!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........ אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג...... מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את הצורב הנ"ל ורציתי לדעת האם אני יכול לצרוב על דיסקים בגודל 9 גיגה? ואם כן איך אני עושה את זה?האם צריך דיסקים מיוחדים לכך? ואם לא אז אם מישהו יכול להמליץ לי על צורב טוב שכן עושה את זה אני אשמח...(טוב במחיר עממי...) תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-