עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ilstockman,

מה כדי 2 דיסקים Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3160812AS שיעבדו בRAID או 1 Seagate Barracuda 320GB 7200 SATA II 16MB ST3320620AS למרות שיוצא אותו גודל ארדיסק (320) 2 דיסקים עולים כ - 200 שקל יותר... מה יותר טוב... רוב המחשב לסרטים משחקים וכו' יש להוסיף שמחשב עובד 24/7 ומוריד מהאינטרנט בסביבות 100 גיגה בחודש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by benma,

האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  4. צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום לכן אני רוצה לחבר כונן קשיח של מחשב נייד למחשב האישי שלי. הבעיה שהכבל IDE של המחשב הרגיל אינו תואם לפינים של הדיסק הנייד. ה-PITCH של פינים שונה. מישהו מכיר היכן אפשר לקנות מתאם או משהו? תודה חברים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ankond,

מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by eranir,

מחפש המלצה לצורב DVD חיצוני, עד 500 שקל. בשתי חנויות בעיקר הופתעו מהבקשה המוזרה, או לפחות כך פירשתי את זה כשהמוכרים לא זכרו אף דגם בעל-פה, משהו בסגנון של "בגדול LG, בוא נראה... (2 דקות המתנה) ... בד"כ אנחנו ממליצים על ה..." למישהו כאן יצא לעבוד עם העוף המוזר הזה שנקרא צורב חיצוני? מיועד לצרוב משהו כמו 5-10 דיסקים בשבוע, לעיתים רחוקות אצטרך לשכפל גם כמה עשרות דיסקים ברצף. חשבתי על ה-LG e10L, אבל רק בגלל ה-LightScribe, בלי הרבה ידע בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by kw,

איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kw,

יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP) והוא זיהה שמשהו התחבר אבל הוא לא מזהה מה זה. למישהו יש דרך שהוא יזהה את הMP3? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by x-dude,

נושא מעניין, פעם הוא עניין אותי יותר היום פחות. לדעתי מלחמות הפורמטים פשוט הרסו את כל הכיף שבדבר, ומה שגם "מעט מדי מאוחר מדי" ואני אפרט. הייתי מעריץ נלהב של ה Bluray שהוכרז ממש בתחילה, 25GB לשכבה אחת ו 50GB לשכבה כפולה!! ואוו נדהמתי ואז גיליתי שה Bluray ישתמש בפורמט mpeg-2 לא מקומפרס לעומת ה HD-DVD שמשתמש בקומפרסור (VC-1 אם זה מעניין מישהו), ככה שבסך הכל בכל מה שנוגע לסרטים, לא יהיה הבדל בין השניים חוץ מזה ש HD-DVD יהיה הרבה יותר זול לייצר (15GB לעומת 25GB)... כל מי שחשב פעם "ואאוו! יהיה אפשר להכניס איזה 5 עונות של סידרה על גבי דיסק אחד של Bluray", הדבר פשוט לא נכון, הסרטים יקודדו ברזולוציות מטורפות שפשוט יתפסו הרבה מאוד מקום על הדיסק, ככה שבמוצר הסופי יהיה אולי קצת יותר …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nadavbu,

השאלה פשוטה: את פיוניר יש ב-225 ש"ח, ואת הסמסונג יש ב-230 ש"ח. איזה מהם עדיף? איזה מהם יותר טוב לשימוש סטנדרטי במחשב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  18. לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by burekas,

שלום, קניתי היום כונן קשיח שתומך בחיבור SATA. חיברתי את החיבור ללוח אם, וסיפקתי לו מתח. אך שהדקתי את המחשב, ב-BIOS הכונן לא הופיע בכלל ולא זיהה אותו. ניסיתי להתקין את כל העדכונים של הלוח אם שמתאימים אבל זה לא עזר. הלוח אם שלי הוא של MSI: PM8M-V הכונן שקניתי הוא של Western Digital WD800JD ואמרו לי שהייתי אמור לקבל מהחנות דיסקטים כדי לפתוח את החיבור של ה-SATA זה קשור לזה? ואם כן איך אמורים להשתמש? דבר שני מה לגבי עניין הג'אמפרים אולי זה קשור לזה כי לא הבנתי בדיוק. תודה מראש, עדי

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by burekas,

שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by magadi,

שלום לכולם יש לי בעיה בצורב DVD הצורב לא רוצה לצרוב לי על דיסקים של DVD.. אני צורב משהו ושאני מכניס את הדיסק לאחר הצריבה למחשב הוא מזהה אותו כדיסק חדש אם בכלל הוא עולה.. הצורב עצמו הוא בן שנה ובקושי צרבתי אליו גג 15 צריבות לדעתי הרבה פחות האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הצורב עובד כמו שצריך? מה אני יכול לעשות? ככונן רגיל הוא עובד מצוין וגם כצורב מדיות רגילות(אני צורב בעזרת נרו) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by Keman,

שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או NFORCE 3 ULTRA RAID ?????????? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Keman,

הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים