עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sifo Jen,

היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by iem,

ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by shahar1987,

שלום יש לי כונן קשיח של my passport היה איזה לילה אחד שעשיתי עדכון לכונן לא יודע מה שחקתי שם וכנראה שנעלתי אותו המחשב קרס למזלי הרע והכנון כבה באמצע כרגע לא נותן לי להיכנס לכונן וזה לא נותן לי גם לפתוח עפ סיסמא זה כאילו נעול הלכתי לטכנאי מחשבים שניסה בכל דרך ולא הצליח אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות חייב את עזרתם בנושא בבקשה כל החיים שלי שם

6. אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by arkadur,

אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. Started by k22,

שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by aviran_n,

הייתי רוצה לדעת איך הצורב DVD הזה AW - G170A - B2 ומהם החסרונות העיקריים שלו. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by אורבך,

שלום מחפש כונן SSD מהיר ללוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P או האם ניתן לחבר 3 דיסקים 250 GB ב- RAID 0 בחיבורים הלבנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P 1-4

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. האם זה תקין או שיש בעיה?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by HitmanW,

שלום לכולם, שמעו יש לי ד.קשיח 160GB של MAXTOR בחיבור SATA. 160GB כבר לא מספיק לי אז אני שוקל לקנות עוד 160GB או אולי אפילו 250. לפי מה שהבנתי אם מגדירים מערך RAID אז המידע משני הד.הקשיחים נמחק. יש דרך שאני מוסיף עוד ד.קשיח בלי שהמידע ימחק? או נגיד בלי מערך RAID? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  15. הי, מתכוון לרכוש כונן חיצוני שרוב הזמן יהיה מחובר למחשב ופה ושם יהיה נייד. האם חיבור eSATA (שיהיה בנוסף ל- USB 2) עדיף באופן משמעותי על פני USB 2 או שהדיסק מוגבל במהירות מסיבות אחרות וזה בעצם לא משנה ? תודה, shenig

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by GuGuSH,

שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by jeyjey,

מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS? הם יצליחו לעבוד ביחד?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by hagay21,

קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום. בחנות אמרו לי שאני יכול לבחור בין seagate לsamsung כאשר הפרמטרים זהים: שניהם SATA עם 8 MB ושניהם בלי NCQ. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by swetsaar,

שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by nokobik,

יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. פירקתי הארדיסק SATA מהמחשב שלי (יש בו מידע) חיברתי אותו לקופסא חיצונית של COOLER MASTER אחרי שחיברתי קיבלתי בועה למטה שרשום שהחומרה מותקנת כמו שצריך והיא מוכנה לשימוש הבעיה כשאני מכנס ל"מחשב שלי" אני לא רואה את ההארדיסק,במנהל התקנים אני דווקא רואה אותו בצורה תקינה ניסתי לשים את ה USB במקומות שונים גם של המארז וגם של הלוח ניסתי לעשות ריסטים למחשב,אבל בנתיים ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה? תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 21:58:08 תודה הסתדרתי אחרי שעשיתי את זה:

23. קיצר קניתי ההרד דיסק חדש WD2000 זה 200GB כמובן SATA עכשיו יש לי חיבור SATA כמובן והיה לי ההרד דיסק נוסף לפני והיא כאילו בSATA 0 והשני החדש בSATA 1 אני מחבר נכנס למחשב שלי ואין שם שום כונן חדש אה ועוד דבר יש שם את הדבר הזה שקובע אם זה SLAVE וניסתי את כל ה-4 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1027&p_created=1056559256 כנראה אני לא מבין בזה בבקשה עזרה פליזז ההרד דיסק של זה WD 2000JD לוח האם הוא PC PARTNER נ.ב. הרדיסקים אחרים ישר עבדו ככה של חברים שלי וזה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  24. היי רכשתי ממש לפני חצי שעה דיסק קשיח 120 גיגהבייט של WD שאמור להיות עם 8 מגהבייט באפר (ככה נאמר לי בחנות לפחות) חילקתי אותו למחיצות והכל ודווקא הלך חלק.אבל שנכנסתי למשל לתוכנה SISOFT SANDRA לא ראיתי שום זיהוי שאכן זה עם 8 מגהבייט באפר וגם על ההרד דיסק עצמו לא רשום אז נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שם שאם רשום בצורה הזאת על הדיסק: WD1200JB זה הדגם עם 8 מגהבייט באפר וזה מה שרשום אצלי האם באמת יש לי את החוצץ? בתודה גל

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by MoAv,

שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף, לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי שוב את המחשב, הוא לא הצליח להעלות את הווינדוז. התקנתי את הווינדוז מחדש אחרי שפירמטתי את הכונן הדפוק, מתוך ידיעה שהכונן הקשיח עם כל המידע החשוב נמצא בכונן אחר, אבל שאיננו עם מערכת הפעלה. לאחר התקנת הווינדוז ניסיתי לשוב אל הקבצים בכונן שלא נדפק, והם נעלמו באורח מפתיע (פתאום יש כמה ספריות שהן - ACCESS DENIED - לא ברור מדוע). ניסיתי לעשות FIXMBR דרך ה-RECOVERY של התקנת ה-XP, אולם לאחר שהמחשב הודיע כי הוא כתב מחדש את MBR, עדיין לא מצאתי את הקבצים... אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני נואש..כל העבודות הסמינריוניות שלי שם, ביחד עם עוד מלא מלא מלא קבצים שאספתי במשך שנים... אנא עיזרו מואב

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים