אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות קשיח חדש הגודל היה 160 SATA איזה חברה את ממלצים מה הכי טוב והכי מהיר ודבר נוסף האם כדי לפצל את הקשיח ?? זה יעבוד יותר מהר אם מפצלים?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVD-R ל- DVD+R ? ובכלל אני אשמח אם תוכלו לעלות את כל סוגי הדיסקים שלא יהיו שאלות בנושא הזה להבאה...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב.. בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC? ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעקבות הפרסומים וההמלצות על הכונן 250gb של Samsung קניתי אותו (הדגם SP2504C) והתאכזבתי קשות: הביצועים שלו לא טובים באופן מורגש מהכונן הקודם שהיה לי של WD שנחשב כונן ממוצע כמו כן הוא כונן רועש !!! זה מורגש בעיקר בגלל שכל הקירורים שלי במחשב הם שקטים ואז שומעים אותו בצורה חדה והוא ממש טרקטור בהשוואה למה שאומרים עליו!! בנוסף הוא מגיע לקרוב ל-50 מעלות בעת מאמץ. בקיצור - אכזבה קשה!!!
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היום התחיל מבצע חדש על הוורבטים. היום הייתי באופיס דיפו ובדיוק נכנס המפיץ וסדר את המדפים למבצע 2+1 חינם . מה שכן, מלא MADE IN INDIA על המדפים. אבל לפחות בסניף שאני קונה יש -RX16 PRINTABLE תוצרת טאיוואן והצלחתי לקחת -RX16 ו +R X16 תוצרת טיוואן שאינם PRINTABLE(אני חושב שהאחרונים).
-
- 82 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
סוף סוף רכשתי לעצמי דיסק קשיח הגון. WD RE 250GB Hard Drive - WD2500YS 5 שנים אחריות יבואן. 8) בהחלט משהו שישמור היטב על התמונות והמסמכים שלי. הנה תוצאות הבדיקות לכל המעוניין. שימו לב שהכונן מחובר ללוח אם בעל SATA I ולא SATA II. מפרט המחשב עצמו בצד. אם ישנן בדיקות נוספות שתרצו שאעשה - shoot. HDTune Benchmark HDTach - Quick Bench
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט צורב DVDRW LG H10A וקיבלתי דגם אחר מימה שהזמנתי GSA-H10N האם מישהו יכול לומר לי איזה דגם עדיף יותר? והאם יש הבדל משמעותי בין שתי הדגמים הללו? האם המושג DULE LAYER מדבר על צריבה על דיסק בנפח של 8.5 ג'יגה? האם בצורב שאינו תומך בפורמט הזה אינני יכול לצרוב על דיסק בנפח כזה? כיצד עושים בדיקה (טסט) ליפני צריבה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם על כל דיסק אני יכול לצרוב בשיכבה כפולה? וכיצד אני עושה זאת? כיצד אני יכול לעשות בדיקה לפני צריבה בכדי למנוע שגיעות?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשפתחתי את המחשב שלי ראיתי שיש מן כבל דק כזה שיוצא מכרטיס הקול (דגם די מיושן.. משהו של Aureal) ומחובר ישירות אל הצורב.. לעומת זאת לכונן הדיסקים לא היה מובר כבל כזה. השאלה היא מה התפקיד של הכבל הזה? למה רק הצורב מחובר אליו? האם יכול לקרות משהו אם אני אנתק אותו? ולמה כונן הדיסקים הרגיל לא מחובר לכרטיס הקול בכבל כזה (גם לו יש חיבור מתאים לכבל כזה מאחור)? יום טוב
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות האחרונים החלטתי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב שלי. יש לי פנטיום 4 2.8, לוח אם MSI PT880 Neo-LSR ודיסק קשיח 80 ג'יגה של של סמסונג (CACHE 8MB). משום מה, אחרי שאני מחבר את הדיסק החדש שקניתי (WD800 JD 80GB) המערכת לא מזהה אותו ואני לא מצליח לעלות את ווינדוס כדי לפרמט אותו ולחלק אותו למחיצות. יש לציין כי מכיוון שהמחשב שלי לא זיהה את ההארד דיסק החדש חשבתי שקיבלתי דיסק מקולקל ולכן החלפתי אותו, אבל הבעייה פשוט חוזרת על עצמה. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו, אני מגיע למצב בו הווינדוז (XP) טוען ואז מפעיל את המחשב מחדש לפני שהוא מסיים לעלות. אשמח מאוד לעזרה. יש לי בקר RAID על המחשב וזה אומר שאני איכשהו צריך להתאים את ההגדרות לפני (השאלה היא איך) ומערכת קבצי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דיסק קשיח האחדWD Caviar SE16 250 GB SATA= WD2500KS ו השניWD RE 250 GB SATA = WD2500KS אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא צריך אותו למחשב חדש שיהיה תחת עומס וצריך לעבוד מהר אלה הדיסקים בתקציב שלי 460 שח
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב הצורב שלי מת והגיע הזמן לחדש... אז אני צריך המלצה לאיזה צורב לקנות? (קראתי את הסטיקי אבל אני עדיין לא בטוח באיזה צורב ליבחור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-