עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by אריה7,

שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של plextor: 716SA 755SA בעקרון 2 הדגמים דומים, רק ש: + ראשון צורב במהירות X16 והשני X18 + לראשון יש פונקציה שצורבת X16 גם במדיות של X8 האם יש עוד דברים? על איזה דגם אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by anisarsor,

נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by x-dude,

אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איזה צורב DVD מהמומלצים קיים ב - SATA2 ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Xilver,

אני חייב לדעת מה הבעיה... הכונן שלי פשוט לא מצליח לצרוב דיסקים DVD, לקרוא אותם ולפעמים הוא אפילו נתקע ומראה כאילו יש בו דיסק שלא נכנס אליו כבר חצי שנה |: מה הבעיה לעזאזל? אתם לא מאמינים כמה דיסקים ביבזתי עליו... NEC DVD_RW ND-3550A

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. אני צורב דיסק DVD, פתאום היה קול כזה והוא האט את הצריבה ואחרי זה חזר למהירות רגילה? ד"א הצורב מחובר slave אני קצת דואג כי זה צורב חדש, והדיסקים זה dual layer

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by King Kong,

התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by golans1,

אני רוצה לקנות HD גדול יותר ממה שיש לי היום איך אני יודע איזה מתאים לי למחשב SATA2 או IDE ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by assaf990,

ישנן את ההגדרות האלה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by roni prince,

שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  13. משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. האם ייתכן ששני הארד דיסקים 200GB כל אחד ישבקו חיים באותו הזמן? ניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים שונים, אחד מהם ניתן לזיהוי, אבל העתקת קבצים ממנו גרמה ל-END TASK ל-EXPLORER, והשני, לא מזדהה בכלל בהפעלת המחשב. האם אפשר להיות אופטימי? או.... תודה. עדכון- 7/1 הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר. כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול. עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. SONY DW-Q120A X16 DVD ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Sony NEC Optiarc AD-7170A Sony NEC Optiarc AD-5170A תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by Justme,

ראיתי כמה HD בNEWEGG חלקם היו RETAIL וחלקם OEM, הOEM היו הרבה יותר זולים, מישהו יודע למה? (האם אלו HD שהחזירו אותם או משהו) ומה הם מייצגים הראשי תיבות של הOEM.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Agepox,

יש לי HD מהמחשב הישן של אח שלי Maxtor D740X-6L מצאתי 2 תמונות : או מה שיש באתר הזה : http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/olh_adp.php?p_faqid=602 עכשיו ניסיתי לשים את הפין כמו בתמונה הראשונה על השני משמאל ... עשיתי ריסטרט ואני לא רואה את הכונן במחשב שלי ... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. 1TB 32 מגה Buffer http://www.storagereview.com/php/cms/cms.php?loc=news_content&id=1027 http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.8027a91c954924ae4bda9f30eac4f0a0 אני עדיין זוכר כשיצא דיסק 1GB הראשון ;D

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by neli4,

שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by King Kong,

שאני עובד עם המחשב או עובר בין אתר לאתר אני שומע את הכונן חושב והדיסק חנוק כאילו מתאמץ ... יש לי IDE של היטאצי 80GB פשוט אני עובר מאתר לאתר לא מרגישים אותו ... בדקתי עם HDD את הדיסק הקשיח יצא פעמיים תקין לא יודע מה הבעיה ...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by Sango,

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים