עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 האם ניתן להחליף דיסק קשיח במחשב פנטיום 3 מהדגם: WD300AB שהוא עם 2מגה באפר 30גיגה ו5400 סיבובים בדקה בדגם WD800JB שהוא עם 8מגה באפר 80גיגה ו7200 סיבובים בדקה? תודה רבה לעוזרים, חן

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום חברים, רציתי בבקשה לדעת על איזה הרד דיסק 250GB SATA 1 אתם ממליצים לרכוש? תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by בטיטi,

יש לי סרט DVD שאני מעוניין לצרוב, כשצופים בסרט בנגן ה DVD בסלון, יש מעט קפיצות/קפיאות בתחילת הסרט, אך לאחר מכן רואים היטב ללא בעיות. אני מניח בשל התקלות הנ"ל, יש לי בעיות בצריבת DVD, נרו אומר שיש בעיה בקריאת הנתונים. גם כאשר אני מנסה להעתיק את הקבצים שיש עליו, לדיסק הקשיח, חלונות מתחיל להעתיק, ואז מפסיק מכוון שלא מצליח לקרוא. אנסה אולי לצרוב על מהירות הנמוכה ביותר, אולי יעזור. אם לא, האם יש לכם עיצה כיצד בכל זאת אני יכול לשכפל את הסרט ? (הרי בסופו של דבר, נגן ה DVD בסלון מציג אותו...) תודה !

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. איזה כרטיס מתאם מומלץ בשביל לחבר דיסק SATA לBoard עם UATA133/100

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה נקודות בסיסיות: יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT Ultra-D מידע עליו נמצא פה: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US עכשיו כמה עובדות: כיום יש לי הרד דיסק של WD הדגם הזה: 250GB 7200RPM 16MB SATAII<---WD2500KS ואני לא מתלונן יש לי אותו שנה וקצת.... *יש לי מחשב די חזק (מפרט בצד) והוא קיים לעבודות אדיו כבדות ותוכנות מוזיקה (CUBASE) עכשיו מומלץ וכדאי בעבודה עם אדיו לעבוד אם 2 הרד דיסקים אחד למערכת ההפעלה+תוכנות, השניה לקבצי מדיה(סאמפלים וכו...) אני רוצה לקנות הרד דיסק בנפח של לפחות 250G שיהיה אמין ושייתן לי ביצועים מיירביים עכשיו שאלות : 1. משהו שמטריד אותי עכשיו ... יש לי דיסקט שקבלתי …

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by nec5e,

קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by ggg123,

שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by Vickel,

שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by Check_Point,

שלום קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן. משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט). יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם …

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by kfir_dnd,

ראיתי את הכתבה על הכונן הקשיח החדש שאמור לצאת בקרוב של חברת seagate (http://hwzone.co.il/news/1166142046/19451/( ולא הבנתי למה צריך לחכות עד שהכונן הזה יצא כאשר אפשר לרכוש כונן של 2.5TB מalienware (כנסו לקישור הזה: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_7500/area-51_overview.aspx?SysCode=PC-AREA51-7500-R4&SubCode=SKU-DEFAULT אחר כך לתפריט preformance ומשם בחרו בhard drive storage)

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by King Kong,

קניתי צורב ASUS יש איתו בעיה שהאור לד תמיד דולק לא רק שיש CD שעובד בפנים ... אור ירוק .. למה ? האור אמור להיות רק בעבודה זה קבוע . נ.ב. הצורב עובד תקין / BOX קופסא מקורית .

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by udist,

בצער ההארד דיסק שלי עושה סימני מוות... החלטתי לנצל את האחריות אבל בכל מקרה להוסיף עוד HD חדש. אני מתלבט בין הדיסקים הנ"ל: 1. ?Deskstar 160GB SATA II? של hitachi 2. WD1600JS של WD שניהם מתומחרים באותו מחיר, מי מהם עדיף? קחו בחשבון שאני גם מעדיף HD שקט, אם אפשר כמו הסמסונג שיש לי... תודה!

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. טוב חברים...אני מחקתי את האנטיוירוס קספרסקי והתקנתי במקומו את נוד32 ושעשיתי ריסט המחשב כבר לא חזר...קיבלתי את השגיאה של NDTLDR is missing ועשיתי בוט עם דיסק של וידנוס...יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD 200GB 2 MAXTOR 250GB שניהם SATA (ביטלתי את ה RAID) את שניהם חילקתי ל2 מחיצות אחת קטנה ואחת גדולה... אחרי שהתקנתי מחדש את הוינדוס על אותה מחיצה וכאשר נכנסתי לוינדוס ראיתי שמחיצה אחת בWD מראה את הגודל והכמות הזיכרון הפנוי...אבל לא רואים שום דבר בכונן...ומחיצה הגדולה של המקסטור ... רשום RAW והוא בעצם לא מוגדר... מתי שעשיתי ריסט זה עשה CHDSK בדוס ובמחיצה של WD הוא חזר על הפעולה Inserting an index entry into index $0 of file 25 זה חזר על הפעולה הזאת עשרות אלפי פעמים ולבסוף התייאשתי…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by haimvrt,

אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. רפטור אחד 10K rpm (זמנים: גישה 3 קריאה 4.6 כתיבה 5.2) או שני ברקודה 7200rpm (זמנים: 4.2/8.5/10)? עריכה: הברקודה יחוברו ב-RAID0

• 4 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים