אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לוח של ג'יגהבייט ויש לו רק בקר IDE אחד, אז הייתי חייב להתקין בקר IDE PCI. יש לי בקר של MAXTOR ATA 133 שמבוסס על צ'יפ של PROMISE ובעל שניי יציאות IDE זאת אומרת אני יכול לחבר אליו 4 התקנים. הבעיה אצלי היא שחיברתי אליו את הצורב NEC שלי וכשאני צורב ה BUFFER כל הזמן קופץ ואני לא עובר את המהירות X2. אמרו לי שבשביל שצורב יצרוב טוב ויהיה מחובר לבקר PCI חייבים לקנות בקר ממש יקר שרק בקרים אלו יכולים לעבוד עם התקנים אופטיים בצורה תקינה, האם זה נכון? בכל מקרה אם כן רציתי לדעת אם אני יחבר כוננים קשיחים לבקר MAXTOR הזה האם אני יקבל מהירות וביצועים מקסימליים מהכוננים הקשיחים ? (הכונן שיחובר לחבקר הוא WD 200GB 8MB BUFFER).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוכרים היום HD פחות מ80 ג'יגה? אני צריך 40 ג'יגה לא יותר
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי פעם שאפשר לצרוב דיסק כך שהצורב יצייר תמונה עליו במקום לשים מידע קראתי שאפשר לעשות זאת ב AD-7170A מישהו יכול להגיד איך
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב נגן DVD של LG מדגם LG GWA 4161B השאלה שלי היא אם יש לו איזשהו עדכון קושחה חיוני שחשוב להתקין? ואם כן, איפה אני מוצאת אותו? תודה מראש, אושר.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי את Pioneer DVR-111, ראיתי באתר כי הוא ההמלצה הראשונה. אתמול הורדתי מספר קודקים-כדוגמת DIVX, K-LITE, ALL IN ONE, Codecs Pack-קודקים בסיסיים. לפתע כונן הDVD הפסיק לקרוא דיסקים-כל דיסק. לאחר שהגעתי למעבדת המחשבים, הטכנאי אמר כי הקודקים משבשים אותו, ויש להשתמש ב "POWER DVD". הקודקים הורסים את היכולת של הכונן לקרוא דיסקים?! ???
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון ממש פתאום המחשב העלה מסך כחול ולאחר ריסט לא הראה סימן חיים,לאחר בדיקה התגלה שהארדיסק לא תקין ולאחר קניית הארדיסק חדש, המחשב חזר לחיים, קצת מוזר לי שהארדיסק ההוא הלך, הוא בסך הכל היה בן שנה...לא אשכח גם כן שעל השבוע הראשון שהמחשב נקנה הארדיסק הלך ומכיוון שזה היה באחריות החברה[גלקסי מחשבים] החליפו לי בחינם. עכשיו ברצוני לשאול כמה זמן אחריות מגיע על ההארדיסק, ואם החברה[במקרה שלי גלקסי] לא רוצה להחליף, למי אני יכול לפנות, כי כפי שידוע לי על הארדיסק האחריות אמורה להיות 3 שנים.... כמו כן אשמח לדעת, איך אני יכול לשחזר את החומר שבהארדיסק הקודם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יצאה כתבה בחלון הראשי על הצורב LG GSA-H10N שממליצים לעדכן אותו השאלה האם האוברקלוק הוא להפוך אותו ל LG GSA-H12N פשוט שם נאמר שהצורב משתמש בפחות משאבים מהמעבד שזה ממש מומלץ האם כדי לעדכן את הדבר גם על הצורב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן יש לוח MSI 865PE Neo2-PS M ואני רוצה להביא H.D חדש כי הישן נדפק לי היה לי 120GB ואני מחפס משהו קצת יותר גדול במסגרת התקציב שיהיה אמין ולא ירעיש בתודה מראש M1SH
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקנות את הברקודה 10 של סיגייט. 320 ג'יגה, ו16MB באפר. סאטה 3gb/sec. כרגע במחשב שלי פועל הרד דיסק יחיד של היטאצ'י, בעל 8 מגה באפר וקיבולת של 160GB. גם הוא סאטה 3gb/sec. אין ספק שהסיגייט יציג ביצועים עדיפים(אך לדעתי מדובר בהבדל שולי למדי). אני מתלבט אם להפוך אותו לכונן הראשי(זה שמחזיק את הwindows), או להשאיר את ההיטאצ'י כראשי. מבחינתי, האפשרות השנייה נוחה יותר בגלל שאני עובד לא מעט עם עריכות סרטים, התופסים נפח רב. 'לזרוק' את כולם לתוך כונן אחד ופנוי בקיבולת כזאת גדולה תהווה את הפתרון העדיף מבחינתי. כפי הנראה זה המסלול שאני בוחר בו, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בבקשה לבחירת צורב DVD רק דבר אחד הוא שהמאאז שלי בצבע שחור אז אבקש צורב טוב בצבע שחור.. הכי טוב נכון להיום..כמובן השקעה עד 300 שח' נראה לי מספיק.תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש בערך קניתי מ-טופטכנולוגיות נגן MP3 של 2GB. עד כה לא ניזקקתי לכל הנפח והשתמשתי רק באיזה 800MB , אולם עכשיו אני כן נזקק לכל הנפח. להפתעתי גיליתי, כי ניתן להעביר לנגן רק כמחצית מהנפח שנאמר שניתן (כלומר 1GB). רציתי לדעת, אם זאת בעיה מוכרת שיש לה פתרון שקשור בוינדוס או בהגדרות מסויימות (יש לי WIN XP SP2)? או שאולי ואני מקווה שלא, הנגן דפוק . אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-