עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zam,

היי. אני זקוק לאחד חדש. השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15124 ואת זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8562

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני עובר למחשב נייד ומוכר את הנייח שלי. הנייד כולל SSD 256GB וכרגע אני בבעיה קלה כי בנייח יש לי 3 כוננים קשיחים עם המון מידע. אחד מהם SSD והשניים הנותרים HDD. רציתי לעשות דבר כזה: להפוך את הSSD לכונן חיצוני ולקחת אותו איתי, ולהפוך את הHDD לחיצוני ולחבר אותו לנתב בבית בתור זיכרון שכולם יוכלו לגשת אליו. שני הכוננים תומכים ומחוברים למחשב בעזרת SATA 3 אני יודע שמוכרים ב EBAY קייסים שעושים בדיוק את זה, אבל אני לא יודע בדיוק מה לבחור. מישהו לעזור לי לבחור את הדגם שאני צריך? במקרה שיש פתרונות עדיפים אשמח לשמוע. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום, יום ההולדת הגיע ועימו תקציב משולב של כ- 1000 ש"ח. אחרי התלבטויות ודיונים הגעתי למסקנה שמומלץ שאוציא את הכסף על צורב DVD (בידיעה שאולי אצטרך להוסיף קצת כסף). מאחר ואני לא מתכנן לקנות את דגם העל של סוני בגלל מחירו המופרע,חיפוש קליל הביא את הצורב של Optorite. http://www.optorite.com/dd0203.htm הצורב קורץ לי בהחלט כי: - המחיר הוא 1099 ש"ח - הוא תומך בכל שיטות הצריבה של DVD. - יש לו Hd Burn שזה פיצ'ר מוגבל אבל נחמד. - כי מסתבר ש- Optorite היא הבת החורגת, או משהו, של Sanyo ככה שזו לא ממש חברה עלומה. אבל לא איש כמוני יקנה חומרה לפני התייעצות בפורום. חיפוש קצר בפורום העלה את הת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=44508;start=…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  4. שלום, מאמין שהמקרה שלי מתאים לעוד הרבה בפורום ובכלל (לפי חיפוש שערכתי) אז החלטתי לרכז הרבה שאלות שפוזרו בכל מיני הזדמנויות, בתקווה שאולי כולן תענינה במקום אחד. רכשתי לי את SAMSUNG 850 EVO 250GB המהולל והוא ייכנס למחשב מיושן בעל המפרט הבא: י מעבד E5200 ["כפול ליבה"] י 4GB DDR2 [לוח מזהה כרגע 3.25] י לוח ASUS p5kpl-cm כרגע יש WIN XP SP2 32bit , על הSSD יותקן 7 או 8.1 נקיים (חבר עם מחשב דומה המליץ לי על 8.1 מעודכן מבחינת עומס על המחשב, ובכל מקרה אשים כנראה classic shell בממשק XP שאליו אני רגיל, אם יש לכם המלצה על 7/8.1 אשמח לשמוע, על 10 אני כל הזמן שומע דברים מדאיגים... ) טרם בדקתי בBIOS, אבל אחרים שבדקו ברשת ציינו [וכן האתר של הלוח] שכנראה אין לו ת…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. היי יש ברשותי כונן SSD וגם עוד 2 כוננים HDD בני 6 שנים האם שינוי מIDE לAHCI יגרום לכוננים הישנים לא לעבוד? תודה לעונים!

7. שלום, אני צריך לגבות את המחשב שלי ורוצה לדעת האם עדיף להשתמש בגיבוי בענן או בכונן חיצוני. אשמח לתשובות לגבי כל אחד מהם: בגיבוי בענן, כאשר תיקיית הגיבוי מסונכרנת לענן, האם כאשר היא נפגעת מוירוס (כמו הוירוס שחוסם את הקבצים ומבקש כסף) כל הקבצים שנמצאים בענן נהרסים גם כן? אם כן אז מה התועלת בגיבוי בענן? איזה ענן הכי מומלץ ונוח לתפעול יום יומי? אני זקוק לנפח גיבוי של 2T. לגבי גיבוי בכונן חיצוני, מישהו מכיר דגם מומלץ וטוב של נפח של 2T? באופן כללי, האם עדיף ענן או כונן חיצוני? תודה!

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Intel 535 Series SSDSC2BW240H601 240GB SSD Sata III כונן קשיח Intel 540s Series SSDSC2KW240H6X1 240GB SSD Sata III http://ksp.co.il/?list_compare=.27198..31805 אין אף אחד שמכיר מנסיון את כוננים אלה של אינטל ולומר איזה הכי מומלץ מביניהם ? או יכול לבדוק עבורי ? איזה ביניהם הוא חדש ואחרון יותר ? לא מבינה בזה אבל על פניו נראה שהנתונים של 540 טובים יותר, לא? שבבי זכרון שבין היתר גם קובעים את טיבו של SSD : TLC MLC SLC איזה מהשבבים הוא הכי טוב? ברור לי שסמסונג וקרוסיאל מעולים ,ושכולם לוקחים אותם כי משתלמים ביחס של ביצועים מול מחיר . אבל לדעתי אינטל זה הטופ ,ועוד יותר שאפשר לקנות אותם עקב ירידת …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by lion03,

1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by The Rock,

שלום, יש לי כונן של 120 ג'יגה וכונן של 40 ג'יגה, השאלה שלי היא איך כדאי לי לארגן את המחיצות (מבחינת מערכת הפעלה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dor12,

שלום ברשותי Seagate FreeAgent Go 500G , אני לא מצליח לעשות לו אף פעם הוצא בטוחה דרך הוינדוס 7 , תמיד הוא נותן הודעה שיש משהו שמשתמש בו מה עליי לעשות?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by zilbermm,

שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by huber,

http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אין לי יותר מדי צורך באחסון אבל בגלל ההפרשים (67 שקל) אני שוקל ללכת על 500GB במקום 320GB. יש הבדל בין הכוננים? (חוץ מהנפח מן הסתם...) האם אחד מהם יהיה יותר מהיר? יותר שקט? לפי מה שהבנתי כאן בפורום ה-3200 עם פלטה אחת וה-5000 עם שתי פלטות. זה אומר שה-5000 יותר מהיר? (כי הוא מחפש במקביל על שתיהן...) או להיפך? ראיתי עכשיו בסטיקי שהכונן המומלץ ל-500GB הוא בכלל של סיגייט, אז אולי אני צריך בכלל לשנות את ההתלבטות שלי... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עיינתי בPCH וראיתי את זה CD-ROM Cyberdrive x 52 רק 99 ש"ח. הוא טוב אבל חשבתי אולי יש מקום אחר שבערך אותו מכיר רק סידירום יותר טוב תודה לעוזרים. *הוזמן!* למחוק הודעה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני טוב ומהיר שיהיה עם חיבור USB. הדיסק ישמש לגיבויים ולא יודע מה עוד אני אשים עליו. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח. ושיהיה של חברה אמינה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ran B,

אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by K-R0x,

מה ההבדל בין HD103SJ לבין HD103SI? כתוב בסטיקי שHD103SI פחות רועש אבל לא כתוב על הביצועים שלו והאם HD103SJ מאוד רועש? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ilay22,

האם צריך לעדכן או להתקין מחדש את NERO אחרי שהחלפתי צורב? הצורב הוא X18 אבל בצריבה (DVD) הוא כותב שהוא צורב ב X16, למה? יש לו איזשהם פיצ'רס מיחודים שצריך להפעיל?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.