עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by freshfisher212,

רכשתי דיסק קשיח חדש 750 GB של ווסטרן גרסא בלאק,ההארד דיסק הקודם ווסטרן 320 היה מחולק ל3 מחיצות C D וH,לאחר שקניתי את הדיסק הנוסף רציתי לחבר בין מחיצה H וD וביצעתי מחיקה של מחיצה H ללא מחיקה של המידע בתוכנה EASEUS PARTITION MANAGER,אך כרגע המקום בדיסק אינו מוגדר ואין באפשרותי לגשת למידע שכביכול לא נמחק,ניסית בנוסף לפתוח את אותה המחיצה H עוד פעם אך היא מזוהה כריקה,מה לעשות בבקשה יש שם מידע יקר ערך?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Charles78,

Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a new hard drive i don't need much, i think 500GB is enough for me i looked over at ksp: http://ksp.co.il/?select=.1033..145 and they have: Caviar Blue WD5000AAKX for 395 shekels and Caviar Green WD5000AZRX for the same, 395 shekels My question is: they are both sata 3, what is the diefference between them? i can see one is 64mb and one is 16, but then why are they the same price? also, if there are reasons to buy other drivers i want to hear about them very much, since i really don't know much about hard drives.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by mnbvcxxzz,

מהי תוכנת הצריבה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה על מנת לצרוב סדרות טלוויזיה? אני משתמש במדיות DVD של silverline,האם הן טובות? האם הן יחזיקו את הסדרות שלי לאורך זמן? האם הן לא יתקלפו?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NOVA,

היתרון היחיד שיש לכונן של סוני על פני המקביל של לייטאון (אגב, ללא ספק כוננים זהים) הוא בגרסאת הקושחה של סוני: שימוש נמוך יותר במעבד (בעגה המקצועית: CPU Usage). של לייטאון עומד על בערך 11% בשימוש שיא בעוד של סוני 6% בשימוש שיא. שווה לדעת.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. יש לי בעיקרון 2 דיסקים קשיחים על המחשב אבל הם מחולקים ל4 כוננים עכשיו אני רוצה למזג אותם איך אני עושה את זה????

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  9. סוף סוף זה הגיע (הייתה טעות בשם הנמען), וזה לא פועל :-\ הנורה הירוקה דולקת, הוא נכבה ונפתח, אבל המחשב לא קולט אותו. כשאני מנתק את הUSB או החשמל הנורה נכבית - זה אומר שאין בעיה בחיבור לUSB או לחשמל. בדקתי גם שקעי USB וחשמל אחרים שאני יודע שעובדים.. לא עזר. יש לי XP. מישהו?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:12:24 בבקשה?ד"א, ניסיתי גם במחשב אחר. זה אומר שהבעיה היא בדיסק עצמו?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי, ברשותי DOK של 8 ג'יגה. כאשר אני מנסה להעביר סרטי HD אליו אני מקבל הודעת שגיאה שהזיכרון בהתקן מלא ועליי למחוק קבצים על מנת להעביר את הקובץ המבוקש. ה-DOK ריק! מישהו נתקל? יודעים במה מדובר ומה הפיתרון? תודה. מדובר על TEAM FUSION PLUS [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:13:06 אפשר לנעול\למחוק.מצאתי תשובה. (מבאסת,אבל תשובה)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. ראיתי במקרה כתבה על זה ונדלקתי. זה מאוד נוח ומסתבר שלא עולה כ"כ הרבה. האם זה מחליף לגמרי את המחשב הביתי? הדרישות שלי צנועות להחריד - גלישה ופה ושם הורדות, מעט מאוד אופיס (וורד -אני משתמש בגוגל, ומצגות לצערי אי אפשר לצפות בגוגל אז אני משתמש באופיס, אבל זה ממש מעט ולא ממש נחוץ ולכן מוכן לוותר). אז האם אפשר יהיה לגלוש ולהעביר את כל תיקיות הקבצים שלי לסטיק קטן???

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by pazer005,

אני מחפש קצת מידע על איך מתקינים raid מבחינת כרטיסים ועל אפשרויות ה-raid השונות. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BandiT,

שלום, אני מחפש לרכוש HD חיצוני בגודל 2.5" שיעבוד ללא חיבור לחשמל. חיבור USB 3.0 נפח 1T ומעלה. מחפש דיסק שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף בהתאם למאפיינים הנ"ל... תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by 888,

מזה הדבר משמאל לגמפר? http://img130.echo.cx/img130/3507/cdromconnected33yh.jpg

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. האם ואיך ניתן לכבות הארדיסק דרך הוינדוס XP ? כלומר שהוא ממש יפסיק להסתובב עד שאצטרך אותו ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by galai198777,

זה כונן טוב כדאי לקנות ? https://www.amazon.com/gp/product/B00PAFJJRA/ref=s9_simh_hd_bw_b1PRYq3_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=EHQ2TYNRKZCVB30XZ5G5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7a6a68aa-96da-5137-9caa-9f257ebb3433&pf_rd_i=1292110011

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. נגיד ואני אקנה DOK של 16 ג'יגה, האם יהיה אפשרי להעלות אליו קובץ אחד בגודל של 14 ג'יגה (לדוגמא) ? או שבגלל פירמוט של FAT או משהו אחר זה לא יהיה אפשרי... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by peralon,

שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by paveln1234,

חברים יש לי בעיה ענקית!!!! המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש! ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב. בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק. לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה.... הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר.... אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש ת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Inertia,

הבהרה: דבר ראשון קראתי את ה FAQ קניתי מחשב חדש עם הרדיסק 250GB SATAII ולוח אם 945 של Gigabyte יש לי בבית הרדיסק יחסית ישן ATA100 שאני רוצה לחבר אותו בנוסף כי יש תוכנות שמעדיפות לעבוד עם קבצים שמאוחסנים על כונן אחר מאיפה שהן מותקנות... השאלה היא האם לא תהיה ירידה בביצועים של המערכת כולה מכיוון שאני משתמש בהרדיסק ישן יחסית כMASTER של המערכת.... ההרדיסק החדש הוא עם 16 MB והישן עם 8 או אולי אפילו 2..:\. מה אומרים המומחים?

23. ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מהו הכונן sata 2 160G ששווה לרכוש היום או איפה אפשר לצפות בהשואות? של איזה חברה דגם וכו' תודה מHEAD ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.