עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. האם זה קריטי יותר ב- SSD? כל כך שונה מחברה לאחרת? (שוב משבחים את של אינטל). ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? 2. Intel SS…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום, יש לי שאלה לגבי מהירות העברת קבצים מ/אל DOK או דיסק חיצוני, בחיבור לשקע USB2: אני זוכר שקראתי שדיסק קשיח חיצוני בחיבור USB2 עובד מהר יותר (קצב העברת קבצים ממנו ואליו) מאשר DOK USB2. האם זה נכון? אם כן, זה אומר שמה שמגביל את ה-DOK הוא לא השקע USB2, אלא המגבלה היא ב-DOK עצמו. ולכן, השאלה היא כמה מהר יעבוד DOK USB3 (שמתוכנן לקצב העברת נתונים גבוה) כאשר הוא יחובר לשקע USB2. כלומר, האם DOK USB3 יעבוד מהר יותר מ-DOK USB2, כאשר שניהם מחוברים לשקע USB2 ? הייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לנתונים לגבי קצב העברת נתונים מ/אל DOK USB2, DOK USB3 ודיסק חיצוני, כאשר הם מחוברים לשקע USB2.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by BMItay,

היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi‎ - Deskstar ‎HDS721616PLA380‎ 160GB SATA II‎ ‏Western Digital - ‎WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II‎‎ ‏Samsung‎ - ‎HD160JJ‎ 160GB SATA II ‎‎ מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. אז ככה, יש לי שני הארדיסקים במחשב... אחד 120 ג'יגה ואחד 40 ג'יגה... ה40 היה הארד דיסק לגיבויים כזה וכל מיני.... יום אחד הייתה לי בעיה... אני לא רואה את ההארד דיסק במחשב שלי וגם לא בביוס... לא התעמקתי יותר מדי חשבתי שהוא מת...(זה קרה לפני כמה חודשים טובים) היום היה לי משעמם... הוצאתי את ההארד דיסק חיברתי למחשב ופתאום אני רואה שהוא עובד! אני בא להכנס אליו דרך המחשב שלי אבל אז צצה לי ההודעה "הדיסק לא מאותחל, לאתחל כעת?" כחוסר ברירה נאלצתי לאתחל אותו (לפרמט בקיצור..) וכל המידע שהיה עליו נעלם... המידע כבר לא חשוב ורלוונטי לי, אבל איך זה שפתאום ההארד דיסק כן עובד? משהו מוזר לי.... עשתי כל מיני בדיקות כדי שאולי זה יעזור לכם לעזור לי חחח עם hdtune והכלי דיאגנוסטיקה של WD [attachm…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by shuy,

כלומר, אפשר לחבר ולנתק אותו כשהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. כמו בכותרת, הלוח אם שלי הוא Epox 8KDA3J ואני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש (כנראה אחד מהאלה של 640GB, של סמסונג או WD) ואני מעוניין לדעת האם כונן קשיח שהוא SATA2 (הסמסונג הוא SATA2, נכון? גם ה-WD?) יתאים ללוח אם שלי. אני יודע שעקרונית SATA2 תואם לאחור, אבל בכל זאת חיפוש בגוגל העלה שהיו אנשים עם בעיות בחיבור של SATA2 ללוחות אם ישנים תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. היי חבר קנה הארד דיסק חדש של 160 ג'יגה של WD, פירמט אותו והתקין עליו וינדווס קיים אצלו הארד דיסק ישן של Maxtor של 80 ג'יגה(יש לציין שהוא לא מחק את הוינדווס שהיה מותקן על ה-80) לפני כן ההארדיסק לא עשה שום בעיות והכל היה טוב שני ההארדיסקים הם SATA (החדש סאטה 2 עם ג'מפר לסאטה 1 כי הלוח לא תומך) אחרי ההתקנה של הוינדווס על החדש התחילו הבעיות האלה: ב-80 ג'יגה שמנסים לגשת לרוב הקבצים ו/או התיקיות זה מציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/3928/errorssy4.png ובנוסף אפשר להיכנס רק לתיקיה הראשית אבל הכל איטי נורא.. ומציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/1792/erro2rwa6.jpg ה-80 ג'יגה מחולק ל-3 פרטישנים ואם זה לא היה ברור שתי הבעיות הם בו. רעיונות מ…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. לקחתי איתי את הכוננים הקשיחים ליוון ,הם נמצאים בשקיות פצפצים כל אחד לחוד. אני נמצא כרגע בחדר שבו המזגן לא עובד כשאינני בחדר. אני נמצא ליד הים יחסית ,הלחות פה די גבוהה וחם. כשנכנסתי עכשיו לחדר התחלתי להזיע מיד ולהרגיש חנק. האם בטוח להשאיר הארד דיסקים בסביבה כזו? אם לא, ואם המקרר ממשיך לעבוד גם כשאינני בחדר, האם כדאי לי להכניס את ההארד דיסקים לשם? (לא יהיו בעיות מגנטיות וכולי?)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הדיסק נרכש בחנות BUG בנתב"ג במחיר 85$ שם מלא:WDBAAA5000ABK WD PASSPORT Essential 500GB 2.5" external - Black גודל סטנדרטי, לא גדול מדי. באריזה דיסק וכבל. הדיסק תואם USB 2 ב-100% אני משתמש בו להעברת תכני מולטימדיה בין מחשב עם USB 3 למחשב עם USB 2 הדיסק עובד מהר מאוד, נותן תחושה של דיסק רגיל שמחובר למערכת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kobi007,

אז ככה יש לי דיסק קשיח רגיל של SEGATE 1.5 TB הדיסק עבד טוב כבר שנה, היום פתאום שהדלקתי את המחשב היה מסך כחול לשנייה(לא הספקתי לראות מה היה כתוב) ואז עבר לדף שכתוב בו שיש שגיאה בווינדוס עכשיו הדיסק מזוהה בביוס ובמנהל ההתקנים, אבל למשל שניסיתי לעשות תיקון באמצעות הדיסק של הווינדוס או אפילו לנסות לפרמט הדיסק לא מזוהה שם אז ככה שאני לא יכול לעשות כמעט כלום מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה, קובי.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. האם יש הבדל במהירות\רעש בין דיסק קשיח חיצוני לפנימי? ובכלל מה ההמלצות שלכם... אני גם אשמח אם תציינו חסרונות ויתרונות בדיסק קשיח חיצוני... תודה רבה לכל העונים!! :xyxthumbs: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by udi,

שלום יצאה כתבה בחלון הראשי על הצורב LG GSA-H10N שממליצים לעדכן אותו השאלה האם האוברקלוק הוא להפוך אותו ל LG GSA-H12N פשוט שם נאמר שהצורב משתמש בפחות משאבים מהמעבד שזה ממש מומלץ האם כדי לעדכן את הדבר גם על הצורב שלי ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. ...VERIFYING DMI POOL DATA REMOVE DISKS OR OTHER MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אין אפשרות לעשות בוט הווינדוס לא עולה ואני לא יכול להשתמש במחשב אני משתמש כרגע במחשב אחר תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by bd,

צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by yuvalg,

אני מחפש כונן DVD חיצוני וראיתי את המכשיר הבא של TEAC ב-EBAY. המחיר 32$ כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230311791089&fromMakeTrack=true#ebayphotohosting בהנחה שהנתונים נכונים אשמח לדעתכם.

20. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חדש למחשב. אני התעניינתי בהארד דיסק הזה: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429914 משהו מכיר אותו מבחינת אמינות ? האם ה32MB שיש לו באמת משנים ? איך הוא מבחינת שקט ? (זה מחשב שנמצא ליד המיטה שלי) ודבר אחרון אם משהו יכול גם לתת ביקורת קטנה על החנות ... תודה רבה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. יש לי RAID של שני כוננים זהים של 320 ג'יגה בMIRROR יש לי תופעה מוזרה - שכאשר אני פותח קובץ WINRAR (בעיקר בעל נפח גדול) זה לפעמים כותב לי ERROR במהלך הפתיחה אבל אם אני מנסה שוב - זה עובד חלק והקובץ נפתח. בנוסף יש לי תופעה דומה עם הDEAMON TOOLS - אני שם קובץ ISO בכונן וירטואלי ומתקין ממנו משחק לHD וזה זורק ERROR תוך כדי התקנה (ולא מסתדר גם בניסיון שני). מלבד הרכבת הRAID החלפתי לאחרונה גם זיכרון מ667 ל800 ומעבד מ6300 ל6400 בימים הראשונים אחרי ההחלפה היו קצת מסכים כחולים אבל מאז כבר חודשיים הכל עובד טוב (מלבד הWINRAR) . מישהו?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by netaneln36,

מה עדיף? (מבחינת ביצועים, רעש, וכו'....) ה- Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 או Western Digital 500Gb 16MB AAKS http://tms.co.il/product/3400 בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by Ben N,

לא ממש הצלחתי להבין את העניין עם USB3. הלוח אם שלי תומך USB2 (הוא דיי ישן). אם אני אקנה נגיד כונן איחסון חיצוני שתומך בUSB3, האם קצב ההעברה יהיה טוב יותר או לא ישתנה כי הלוח תומך רק בUSB2?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shumy2,

אהלן, יש לי מפרט מחשב כמו בתמונה המצורפת.. לאור נסיון חיובי עם כוננים מהירים יותר וביקורות שקראתי, אני שוקל להוסיף לו כונן M2 שיכיל את מערכת ההפעלה ו(אולי) המחשב יהיה יותר מהיר. האם אפשרי להתקין על הלוח הזה? האם אצטרך לפרמט את המחשב? מה סדר גודל של עלות של כונן כזה? דגם מומלץ? הנפח הוא 512GB.. תודה רבה!

25. הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים