עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by oded6188,

שמתי לב שיש תיקייה מוסתרת בכל כונן, שאי אפשר להיכנס אליה, והשם שלה הוא: System Volume Information. מה זאת התיקייה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. אני בדרך לחנות עכשיו, כעקרון החלטתי על WD, בגלל שרציתי טרה עם esata. ראיתי שיש גם סיגייט ב150 שקל פחות אבל בלי esata.. שווה לי להשקיע? הכונן יהיה מחובר למחשב רוב היום. הנה הכונן של WD http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=357#jump11 של סיגייט: http://freeagent.seagate.com/en-us/hard-drive/computer-hard-drive/Free-Agent.html אני קונה בKSP אגב.. תודה. תגובות מהירות יתקבלו בברכה, אני אגיע לשם ממש בקרוב.. עריכה: אני הולך לאכול ואז לחנות, ככה שיהיה לי זמן קצת לקרוא באינטרנט על הכוננים. בכל זאת אשמח לעזרה וטיפים לפני הקניה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Idanp,

כרגע אני עובד עם הארד דיסק של WD שעובד בSATA2 במידה ואני מוסיף עוד הארד דיסק IDE 80GB של WD הביצועים יכולים להיפגע בצורה כלשהי?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15893 ;D

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by sli,

אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בשביל גיבוי, 2 טרה אני חושב יספיקו לי. ראיתי את הכונן הזה - כונן קשיח ‏חיצוני Western Digital Elements Portable WDBU6Y0020BBK 2000GB בזאפ זה 317 שקל https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852065 באמזון זה 71 דולר כולל משלוח https://www.amazon.com/Western-Digital-Elements-Portable-External/dp/B06W55K9N6/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 האם יש פתרון טוב יותר למה שאני צריך מהכונן שכתבתי? ואם זהו הפתרון הטוב ביותר - לקנות מישראל או מאמזון? תודה!!!

11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)

12. Started by jgrab,

קבלתי דיסק קשיח במגירה נשלפת עם חומר להעתיק למחשב שלי הכנסתי את הדיסק אבל לא מצאתי אותו ב"מחשב לי" ראיתי שהוא מופיע במנהל ההתקנים בדקתי בניהול דיסקים ומצאתי אותו מוגדר כ זר דינאמי ואם שני אפשרויות אחד לשנות אותו לסוג אחר (כל החומר הולך) או לייבא אותו מישהו יכול להסביר לי מה זה דינאמי ואיך עובדים איתו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ObakeFilter,

אני מתלבט בין שני הצורבים הנ"ל, שניהם מיוצרים ע"י LG. האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מה-Lightscribe (מה זה בכלל?)? איזה צורב יותר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Demon,

יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gdil13,

שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by דובי770,

שלום. אני מחפש dok של 16 ג'יגה. מעדיף שיהיה עשוי מתכת ועמיד יחסית. כמובן שהמהירות היא מאוד חשובה. תקציב, לא קריטי באיזור 50-100 ש''ח. אני לא מכיר את השוק אז אשמח להמלצה. עדיפות לרכישה מפלונטר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום הדיסק שמחובר אצלי ללוח דרך בקר SATA הפסיק להיות מזוהה אחרי התקנה מחודשת של XP איך אפשר לסדר דבר כזה ? יש לי לוח אסוס ועליו 3 חיבורי SATA ועוד 2 חיבורים של SATA שכתוב עליהם raid (לצערי אם אני מחבר את הדיסק לשם זה לא עובד) + בקר SATA תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. שלום, לבן דוד שלי יש לוח אם עם חיבור mSATA כלומר ישנה אפשרות לחבר SSD ישר על הלוח ובכך לא לבזבז חיבור SATA סטנדרטי וכמובן גם מקום של כונן במארז. השאלה היא איך הכוננים הללו בהשוואה לכוננים הרגילים עם חיבור SATA רגיל ובתצוגה של 2.5 אינץ'? יש עדיפות או שזה בעצם אותו הדבר בעצם? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הבעיה היא שהוא קורא ומצליח לצרוב דיסקים של cd רגילים ודיסקים של dvd הוא לא קורא. הבנתי שאני צריך להתקין דרייברים לצורב אבל גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by Mind_Reflection,

שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by newyork3,

שלום יש לי כונן SATA במחשב .חיברתי כונן SATA נוסף . ששאלתי בחנות איך אני מגדיר אותו שיקרא כSLAVE ולא כMASTER המוכר אמר לי שבכונני SATA אין ג'אמפר וההגדרה נעשית דרך הביוס. ניסיתי דרך הביוס ולא כ"כ הסתדרתי . הלוח אם הוא IP35-E.ניסיתי גם באתר של אביט מישהו יוכל בבקשה לעזור ? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  23. זיהום במפעל ייצור שבבי הבזק שהוביל לאובדן כמות אדירה של מוצרים פוטנציאליים עתיד לתת אותותיו כבר בתקופה הקרובה - עם מחסור אצל יצרנית בולטת אחת, חגיגה אצל המתחרות ומחירים תופחים עבור הצרכנים שבקצהלכתבה

24. Started by ovego,

לאחר מסע שכנועים מאסיבי שבו ניסיתי להסביר לאבא שלי שהוא חייב לפרמט את המחשב החבוט שיש להורים שלי (P3 450). הוא לבסוף הבין שכל מה שהוא צריך זה צורב (כי יש לו שם חומר שממש חשוב לעבודה שלו) בכדי לגבות את המידע. סיכמנו שאני אקנה לו צורב ובפעם הבאה שאני אעשה "ביקור מולדת" אני אתקין לו אותו ואפרמט את המחשב וכו'. מכיוון שקשה לי להאמין שהוא יעשה איתו עבודת צריבה מאסיבית,חיפשתי משהו זול,ומצאתי צורב של סוני (40X10X24). האם אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.