אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מתקשר לטכנאי, מדווח על HD תקול. הוא אומר שיחליף HD, אני שואל אם הוא גם הולך לעשות התקנה מלאה של Windows והוא עונה "לא אני אשפוך Image" כשאני שואל "WTF" הוא מצחקק (מבין שהוא דיבר עם לקוח במושגים) ועונה שהוא יבצע פעולה של העתקה בין HD ל HD . לא שמעתי על זה אף פעם למרות שמאז היכרותי עם הZONE גם קראתי די הרבה חומר ונדמה לי שמעולם לא נחשפתי למושג הזה. חשבתי שזה בטח ביטווי שאול מאנגלית אבל "spill image" "pour image " "throw image" לא העלו תוצאה רלוונטית. מעניין אותי איך זה קורה בפועל (חיבור שני ה HD ללוח ואז העתקה כלשהי דרך הדוס/ביוס) או העתקה של המקור לגורם שלישי ואז לHD החלופי? מעבר לזה, האם יֹאבד כל החומר שלא נמצא על כונן C ? לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אחרי נסיונות בלתי רשמיים לשדרג את נפח האחסון בקונסולה הניידת הפופולרית שכזו לגינוי של Valve - אנחנו מקבלים פתרון מיינסטרים רשמי ראשון שמותאם כהלכה לשדרוג קל ומהיר של האחסון עד 1TBלכתבה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
- 3 followers
-
-
האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לאח שלי, ובגלל חוסר זהירות ולחץ בזמן , הזמנתי כונן LG4161B . אחרי שקיבלתי את הכונן וטרחתי להסתכל באינטרנט, התגלו העובדות הבאות: 1. ה- 4161B הוא גרסה מנוונת של ה- 4160B ללא תמיכת DVD-RAM . 2. אין כיום שום firmware אלטרנטיבי (כלומר RPC1) לכונן הזה. הסיבה להורדת DVD-RAM היא הקטנת תשלומי התמלוגים ש- LG נאלצת לשלם לבעלי הפטנטים על DVD-RAM. אם היתה לי תקווה שהכל ענין של FIRMWARE , כמו שה- 2500A שודרת ל- 2510A, שאלתי את אחי, והוא דוקא חושב שהסיבה למודל היא שראש אופטי לכונן DVD-RAM יקר יותר מראש אופטי שלא צריך לתמוך בפורמט הזה. מכיון שתכנון כונני DVD הוא המקצוע שלו (הוא עבד ב- zen research וכיום עובד ב- zoran), אני מניח שהוא יודע מה שהוא מדבר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? חשבתי לעצמי, אחרי שעלו בפורום הרבה שאלות על איזה DOK כדאי, מה המהירויות האמיתיות שלו, אם זה תלוי גם בנפח שלו, חשבתי לעצמי, אולי נפתח דיון מרוכז כאן ושכל אחד שיש לו DOK, יעשה מבחני השוואה, ויעלה תמונות לכאן (עדיף דרך אתר חיצוני, ככה הם לא ימחקו אחרי זמן מה באתר) אז ככה, לכל מי שרוצה להשתתף: (תכתבו לפי הכללים האלה) 1) לכתוב את החברה, דגם, נפח וגרסת קושחה. 2)נעשה מבחני השוואה עם תוכנת HD TUNE. גרסא חינמית 2.55, שמבצעת Benchmark רק של קריאה או התוכנות שדורשות רישיון ויודעות לבצע בדיקות גם של קריאה וגם של כתיבה, עדיף גרסת 3.00 (גרסת 3.50 Trial) או ומעלה, בתקווה שאין הרבה שינויים בין הגרסאות בדיקות הBENCHMARK הכוללות כתיבה, מבוצעות דרך הFILE BENCHMARK ולא דרך הBE…
-
- 14 תגובות
- 9k צפיות
-
-
החברה האמריקאית מתכננת להציג את דגם ה-Gen5 הראשון שלה במסגרת התערוכה הענקית בטאיוואן שתיפתח בסוף השבוע הנוכחי - יחד עם סדרה חדשה של זכרונות DDR5לכתבה
-
- 0 תגובות
- 318 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סיכום קצר על היחסים שלי עם כוננים חיצוניים התחלתי עם כונן SEAGATE חיצוני שנפל פעם אחת מגובה רבע מטר ומאז המחשב לא זיהה אותו. רכשתי כונן WD אותו שמרתי מכל משמר, לאחר חודשיים גם אותו המחשב (כל מחשב) הפסיק לזהות במסגרת האחריות החליפו לי באותו כונן חדש שגם הוא לאחר חודשיים: אותו סיפור. עכשיו אני לא יודע מה לעשות על מנת למנוע שמקרה כזה יקרה שוב הרי לאסוף את כל המידע שצברתי מחדש יקח המון דם יזע ודמעות. על איזה כונן אתם ממליצים באיזור תקציב של 700 ש"ח (2T)? האם זה נכון שIOMEGA זה בעצם WD מבפנים? האם כונן 2.5 עמיד יותר מ3.5 או שאין קשר? האם לקנות כונן פנימי +מעמד להלביש אותו עליו יהיה יותר אמין או שזו אותה הגברת בשינוי הדרת? איזה פעולות עלי לנקוט על מנת להאריך את חייו של המ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אולי הנושא הזה כבר עלה לכותרות, אך מעניין לשמוע תגובות מהקהילה. כל יצרני הדיסקים הקשיחים הודיעו על הגבלת אחריות לשנה אחת בלבד עבור הדיסקים שישווקו מתאריך 1/10/2002. אחריות של שלוש שנים תשאר רק לסדרת Special Edition של Western Digital (באפר של 8MB ). מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
NASHUA MEMOREX GPT VERBATIM BENQ MAXELL מיועד לצריבת אלבומי מוסיקה בלבד. CD-R.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז השבוע אני קונה צורב בעיקר בגלל שהקודם הלך לי ואני צריך אחד כדי לצרוב mp לאוטו ... אז קודם כל רק כדי להיות בטוח :s05: , אפשר לצרוב גם על דיסקים רגילים נכון ? הוא גם יקרא לי את כל סוגי הדיסקים ? האם אפשר לעשות איתו בוט למשל כדי להתקין וינדוס ? (כי עם הקודם שלי משום מה לא היה אפשר ) ודבר אחרון היות ואני רוצה לשמור על הפוזה של המחשב שלי אני מעוניין לקנות את הגרסה שבצבע שחור... מאיפה אני יכול להשיג אותו בהכי זול (עדיף מאזור רשל"צ-רחובות) ? ראיתי בנועה ב480 ... אבל את הלבן אפשר להשיג ב420 , למה עושקים אותי בעוד 60 שקל ? בגלל שאני(רוצה) שחור ? :-X
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות קבלים חדשים וראיתי את אלה ונידלקתי אליהם מאיפה אני יכול ליקנות אותם ? או מה השם שלהם ?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
דיסק לכתיבה רב פעמית לא משנה הגודל אחסון כתיבה הכי מהירה שאפשר, גם מחיקה מחיר? מקום לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
מאיפה אפשר לקנות שקיות ניילון לדיסקים או עטיפות בזול ? ואיזה דיסקים רגילים מומלץ לקנות היום סילור ליין או משו אחר? ומה היחס מחירים של הדיסקים בערך 50דיסקם ב 50?.. או שזה ירד כבר
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-