אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם לא פחות מתשע פלטות מסתובבות שעטופות בתא הליום אטום, היצרנית היפנית מאמתת את השמועות ומשיקה מוצר מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה קניתי צורב של ASUS 32X ורציתי לדעת באיזה מהירות כדאי לצרוב וגם עם איזה תוכנה אני צריך לדעת מהירות לצריבת AUDIO וגם לצריבת DATA וכמובן תמליצו לי על דברים בקשר לצורב (שכחתי תודה) בברכה אלכס ניסנוב alexii86@walla.co.il
-
הכונן הקשיח שלי כרגע עושה 47 מגה בייט לשניה ואני רוצה לקנות SSD ונניח ש SSD נותן במקרה הכי טוב 500 מגה בייט לשניה זה עדיין סופר איטי מהזיכרון והמעבד שעובדים 21GB לשניה ( זה בייט או ביט ? ) אבל גם אם זה 21 ביט לשניה זה עדיין 2.6 גיגהבייט לשניה אל מול SSD הכי מהיר בעולם הזיכרון והמעבד מהירים פי 5 השאלה אם זה נותן משהו ? לא משנה איזה כונן SSD אני אשים עדין הכונן הקשיח יהיה פי 5 יותר איטי מהזיכרון והמעבד אם אני אעשה RAID זה יעזור ? קראתי ש RAID מגדיל את הפס רוחב BANDWIDTH או שיש כונן קשיח מהיר יותר מ SSD ? הכונן הקשיח איטי פי 5 במקרה הטוב מהזיכרון שמולו הוא עובד ואני מחפש פיתרון להקטין את הפער אם יש אפשרות להקטין את הפער בינהם ולעלות את הביצועים אני אשמח לדעת לפני שאני קונה…
-
- 51 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני קניה של כונן SSD 120-128GB ואני צריך המלצה יש לי 4 אפשרויות 1 . Patriot Spark 128GB 2. Kingston UV400 128GB 3. Kingston V300 128GB 4. Samsung Evo 750 128GB ה PATRIOT הכי זול אבל לא משמעותית .
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם הנוכחי, asrock H71M-DGS, תומך SATA2. בכל אופן, הייתי רוצה לקנות את הדגם שהרבה המליצו עליו מחפירה ארוכה בפורום: Seagate Desktop 3.5" 2TB 64MB SATA3. הוא יהיה בעיקרון גם הכונן הראשי בנייח, שיחליף את החצי טרה הנוכחי של היום (שישכב אחרי זה ככונן אחסון בלבד). ללכת עליו ברא שקט? תכלס אין הרבה אופציות, וזה הדגם המומלץ ראיתי. אבל בכל זאת רציתי לקבל אישור לפני הזמנה עריכה: יש אפשרות שארכוש את הגרסה של 1TB בסוף, כי בתכלס 2TB נשמע מאוד מיותר. אז מקווה שההמלצה על הדגם הנ"ל היא גם בנוגע לגרסת ה-1TB...
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין גם כן בדיסק קשיח בנפח של 500 GB רוב תכליתו היא גבויים + צפיה בסרטונים של VIDEO TUTORIALS במשקלים כבדים... קורצים לי שני דגמים הבעיה שלי היא מהיכן לרכוש הראשון Seagate FreeAgnet DESKTOP 500GB שיש לו 5 שנםי אחריות... הבעיה מכיוון ואני חייל כל שקל נחשב.. תהיתי אם לקנות מהחנות IVORY שאני יודע שלא זוכה כלל לתמיכה פה בפורום... שמה עולה 300 שקל להבדיל מפנדה שעולה 450... תהיתי אם "5 שנים אחריות מעבדת אייבורי" זה בעצם "ההרדיסק הזה ממוחזר ונקנה ביבוא אפור.." אשמח לשמוע על אנשים שקנו מהם ועל חוויות הקניה לטווח הארוך והתמיכה במוצרים... אופציה שניה היא לקנות מ KSP ... איך האחריות שלהם כלפי ההרדיסקים ? מחליפים ישר בלי בעיה ? או ששוב תכלית היבוא האפור משחקת פה תפקיד ולך חפש …
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם אני צריך להריץ איזה בדיקות כל שהן לווידוא תקינות הכונן? או עצם זה שהוא פועל כבר אומרת שהוא תקין.. אשמח לתשובה זריזה כי אני ממש חייב את הכונן כבר.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Crucial-MX100-512GB-2-5-inch-SATA3-Internal-Solid-State-Drive-MLC-/131400625140?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e98166bf4 http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Samsung-840-EVO-Series-500GB-2-5-SATA-3-Solid-State-Drive-MZ-7TE500-/271737207679?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3f44ccbb7f
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה חדשים קניתי תכנת "תרגונט" המתרגמת אתרים מאנגלית לעברית. אמנם היא לא משהו, ויש אותה גם פרוצה ברשת, אבל דבר מעניין לדי שבה את ליבי : את המדיה הזאת לא ניתן לצרוב. טכניקת הצריבה שלה נעשתה בצורה פשוטה למדי, הם השאירו טרק אחד לא צרוב, למרות שהוא כן מסומן ב TOC כמכיל מידע בקובץ. במהלך התקנת התוכנה, התוכנה פשוט לא ניגשת אליו, בפקודות מהקוד, כך שאין פה שום בעיה. אולם כאשר הצורב מנסה לקרוא את הקבצים, הוא מנסה לקרוא גם את הטרק הלא צרוב, כי הוא מסומן ב TOC ואז הוא מפסיק את הצריבה ומודיע על בעיה במדיה........ אגב, הדבר נכון גם לגבי ניסיון של ההעתקה של קבצי ההתקנה את ההארד דיסק.... הפיתרון מן הסתם היא תוכנת צריבה/קריאה, שיודעת לזהות את הטריק הזה, או להודיע עליו, ול…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מקודם עזרו לי להגדיר כונן חדש במחשב אך יש לי עוד שאלה. אמרו לי לעשות מחיצה מה שעשיתי... כשעשיתי את המחיצה הייתי בטוח שהוא יחצה לי את הכל ההארד דיסק לשניים -שני כוננים שונים אבל מסתבר שלא...( שלא תבינו אותי לא נכון הכל עבד ואני מודה לכם מאוד : ) ) אז איך בכל זאת עכשיו אני רוצה לפצל את הכונן איך אני עושה זאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת xp, התחלתי להתקין את ה chipset, usb 2 ואת כרטיס הרשת.. כשלפתע אין יותר זיהוי של הצורב אין זיהוי שלו במערכת, גם לא ב my computer->manage->storage. אפילו פתחתי את המחשב וחיברתי את ה IDE והכבל חשמל מחדש.. גם בביוס הוא נעלם 0.0 תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי מומלצת לצרוב קובץ iso ל usb? יש לי image של סרבר 2003 שאני רוצה שהוא יעלה מהבוט
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-