עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 1 TB מה שחשוב לי זה אמינות שקט מהירות וכל השאר 1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 2) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1001FALS הראשון 455 שח והשני 515 שח - הבדל זניח ולא חשוב אני מבקש לא להפנות אותי לסטיקי כי יש שם סייגייט שלא מעניין אותי תודה שרון

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by LazyCat,

חברים, אני מחפש מתאם שאוכל להתקין "SSD/HDD 2.5 בתא סטנדרטי של "3.5, מישהו יודע איכן ניתן לקנות בזול (עדיפות לאחד שבא עם קיט נגד זעזועים ורעשים) ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. כפי שרשום למעלה . הלפטופ שייך לחברת hp אבל אין ביטוח והוא יצא מגדר האחראיות ..

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by ori24,

האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אהלן, אני צריך המלצה להארד דיסק נייד, בנפח של 1T , שיש לאחסון מידע רב.. על ההארד דיסק להיות אמין, ושיהיה אפשר להעביר אליו מידע באופן אלחוטי.. מה דעתכם על WD My Book World Edition II ? התקציב בערך 2000, אפשר יותר תלוי במוצר.. תודה..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by ScreameR,

למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by chris_u16,

יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yanhak,

תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. נפל לי הלפטופ והלך ההארד דיסק, אני לא בטוח שאני זקוק ליותר מ40 ג'יגה SSD, לכן חשבתי לקנות את הX25-V של אינטל. א. האם אני ארגיש שיפור בביצועים ו/או בזמן הסוללה ביחס ל320GB 7200RPM הקודם, ועד כמה? ב. האם הבקר Intel® ICH9M-E/M SATAAHCI Controller יהווה מגבלה? ג. מצאתי Western Digital SiliconEdge Blue 64GB SATA II 2.5in SSD יד שניה במחיר דומה. מה עדיף לי? (אם יש דגם אחר שבכלל עדיף על שניהם, אשמח לשמוע) תודה רבה, רגב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by lior_lev,

יש ברשותי כונן חיצוני WD 1 טרה, כשנגשתי לעשות לו אתחול הוא נתן לי אפשרות לעשות אתחול רק ל 32 גיגה ולא לכל הנפח המלא של 1 טרה מה הסיבה ואיך מסדרים זאת

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by nore0,

שלשום פירמטו לי את המחשב לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי DAEMON Tools ו-Alcohol 120% עכשיו אני בא להכניס דיסק והמגש לא נפתח אין גם את האייקון ב-מחשב שלי מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by overload,

מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום יש לי זיכוי בבאג מה שאומר שהדגמים הבאים רלוונטיים: Cruzer pop/slice/glide/switch/blade אני יודע שלרוב בתקציב הזה זה לא באמת משנה ולקחת מה שיותר נראה לי בעין אבל מצאתי ספציפית ביקורת על ה-Blade והוא מראה ביצועים נחותים משל ה-Cruzer micro שישן ממנו בהרבה אבל היה באותה קטגורית מחיר בזמנו אז ככה אם יש לכם איזה המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מחשב חדש שעליו התקנתי ויסטה 32 ביט,וכשחיברתי אליו את ההארדיסק 1 טרה של seagate בחיבור usb אז בהתחלה המערכת הגיבה וזיהתה שמששו חובר ,ומיד אחרי זה נפתח חלון שאומר שהמערכת לא מזהה את המכשיר. קראתי בפורום איך לטפל בבעייה הזאת, אבל הבעייה היא שההארדיסק החיצוני לא מופיע בכלל ,כאילו שהוא לא קיים אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאד, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by p-o-i,

היי שלום אני רוצה לקנות HD פנימי למחשב, יש לי כבר 1TB חיצוני אחד שנחנק והפנימי נושק לגבול היכולת שלו..אני זקוק לייעוץ.. וכן ניכנסתי לסטיקי - האם זה עדיין עדכני?! והייתי בטוח (מפיו של המוכר בחנות מחשבים פה באזור) שסמסונג כושלים ובגדול, הוא טען שהוא מקבל המון החזרות של הכוננים שלהם...בכל מקרה תודה לכל עזרה שתינתן גם אם בכלל...

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by slrr,

http://www.amazon.com/Super-Talent-FPM64GHAE-Solid-State/dp/B001O9PG7I/ref=sr_1_66?ie=UTF8&s=pc&qid=1253897954&sr=1-66 ואם לא אז למה זה משמש?? ואם חיבור ה-PCIE מהיר יותר מה-SATA??

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by danbr,

קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר קבצי וידאו כבדים מהמחשב הישן למחשב החדש. האם אפשר לעשות זאת על ידי כבל USB או בשיטה אחרת? אין באפשרותי להעביר את הדיסק הקשיח בעצמו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ward_k,

לאחרונה קניתי הארדיסק 160 GB 8 מיגה באפר ממשק SATA 2 כששאלתי את המוכר KSP אמר לי שאין בעיה וברגע הקנת ההארדיסק על גבי לוח שתומך ב SATA1 הוא ירד ל SATA 1 ויעבוד כרגיל הלוח שברשותי הוא KV 7 סוקט A .... ולצערי כשהתקנתי את ההארדיסק ששמנהל הSATA ועשה סקאנין הוא נתקע וכותב לא יודע מה HARDWARE INTINIAL FAULRE ...!!! יש מישהו ישיכול לעזור לי לצאת מהבוץ הזה. !~!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. שלום לכם. קניתי מגירה נישלפת לדיסק קשיח SATA.חברתי למחשב פנימי מחובר על הלוח אם SATA 2.ואח"כ חיברתי למגירה נישלפת דיסק קשיח W.D. 320GB 16MB SATA 2 והידלקתי מחשב עלה חלונות XP פרו אנגלית. החומר שלו קבצים בגודל 260GB. חיברתי קופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB W.D. 64MB SATA 3 הכל עובד.עכשיו אני מנסה בדיסק קשיח פנימי 320GB לעתיק חומר לקופסא חיצוני דיסק קשיח 2TB גיבויים. בזמן העתקה בערך 20 דקות פתאום ניפתח חלון הודעה שכתוב שלא מוצא קובץ העתקה.ניעלם אות כונן. ניכנסתי למחשב שלי אני לא רואה אות כונן 320GB הוא ניעלם. ורק אני רואה דיסק קשיח 2TB יש אות כונן ולא ניעלם.הכל בסדר. אבל למה מגירה נישלפת דיסק קשיח פנימי 320GB ניעלם אות כונן זה אומר מנתק אות כונן? מה הסיבה? יש לי מחשב בן 6 שנים פנ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים