אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארד דיסק חיצוני. מאפיינים: * גודל: 320GB-1TB * מחיר: כמה שפחות * שיתחבר לDVD עם כניסת USB (הכי חשוב) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע במחשב מותקנת המערכת הפעלה על HD של סיגייט. על מנת להפיח בו חיים מחדש (בכל זאת עברו שבע שנים) חשבתי לרכוש SSD על מנת שהמחשב יחזור לרוץ מהר. אשמח להצעות. תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת, של איזה חברה הכי כדאי? אני צריך הארדיסק שיהיה אמין כי נדפק לי אתמול הארדיסק של Western Digital משהו בסביבות ה700 -/+ יהיה בסדר
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב ישן עם לוח: Gigabyte GA-8SDX Socket 478 SiS645 מקווה שהפרטים האלה מספיקים.. ממה שראיתי יש לו 2 חיבורים IDE לכוננים קשיחים - קודם כל האם אני צודק? עכשיו, כבר מחוברים 2 כוננים קשיחים (ATA) ואני מעוניין להוסיף עוד אחד - SATA. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה מפורטת מאחר ואינני בקיא בנושא זה. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, חושב לקנות ssd חדש למחשב מה עדיף (כולל ההבדל במחיר)? Samsung 850 EVO 500GB https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156151&ignorebbr=1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את המומלצים אבל לא הגעתי למסקנה אני מחפש צורב טוב מהרשימה פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 שיש תחת כונן אופטי שיהיה כמובן ב SATA
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היום התחיל מבצע חדש על הוורבטים. היום הייתי באופיס דיפו ובדיוק נכנס המפיץ וסדר את המדפים למבצע 2+1 חינם . מה שכן, מלא MADE IN INDIA על המדפים. אבל לפחות בסניף שאני קונה יש -RX16 PRINTABLE תוצרת טאיוואן והצלחתי לקחת -RX16 ו +R X16 תוצרת טיוואן שאינם PRINTABLE(אני חושב שהאחרונים).
-
- 82 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במנהל התקנים בכרטיסיה "אזור DVD" באזור נוכחי רשום "לא בנבחר"... אני יכול לבחור מרשימה של הרבה מדינות. זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המחשב הנוכחי כבר יותר מחצי שנה ורק היום שמתי לב למשהו מוזר (בעיקבות התקנת HDD נוסף שכרגע מחובר חיצונית ע"י USB). מערכת ההפעלה היא win8 pro. יש לי כונן SSD של סמסונג 840 series שמן הסתם הוא הכונן הראשי והוא מחולק ל5 מחיצות (כפי שיש בתמונה המצורפת): חלק ששמור ע"י המערכת -סבבה, כונן C עצמו היכן שwin יושב - סבבה, ועוד 3 מחיצות של 10GB כל אחת שאחת מהן לא הוקצתה בכלל ו2 מהן הן RAW. בזמנו כשהתקנתי את המחשב הדבר הראשון שעשיתי היה להתקין את המעדכן קושחה של סמסונג ולעדכן והכל היה בסדר. לא היו תקריות חומרה אחרות חוץ מספק שנשרף (שבטוח לא קשור לבעיה הזאת לדעתי) ועידכוני דרייברים כושלים של הכרטיס מסך (כנ"ל). אז האם זה אמור להיות ככה? כלומר בשביל התקן הזה של האיחסון המ…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני 2.5 80GB עם גיבויי בלחיצת כפתור. המליצו לי על הדיסק של PHILPS עם שנתיים אחריות. התלבטתי לגבי WD 2.5 80 GB רק שבו אין גיבויי בלחיצת כפתור. מה דעתכם לגבי הכונן הזה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&= אשמח לתשובה יום נפלא
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה לי אליכם חברה כי לא מצאתי את התשובה באינטרנט (: מה ה SSD הגדול ביותר שקיים? מה המחיר שלו? ומה המהירות שלו? אם אפשר גם הSSD הגדול ביותר שמתחבר למחשב וגם בכללי הSSD הגדול ביותר.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות צורב פשוט, אבל חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר קצר. כלומר הפאנל הקדמי הרי קבוע (15x4 ס"מ), והשאלה היא האם יש אורכים שונים (שלי באורך 19 ס"מ). פשוט חשוב לי שהוא יהיה קצר יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ??? ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט... 8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1 פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת.. http:…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אח שלי ניסה באמצעות Partition Magic 8 אם אני לא טועה, לאחד בין מחיצות D וE. לא ברור לי איך או מתי, אבל באיזשהו שלב הופיעה שגיאה, ועכשיו יש לי רק את מחיצה D בגודלה המקורי ועוד 36 ג'יגה של Unpartitioned space (הגודל המקורי של מחיצה E שנעלמה לי). אח שלי טוען שהמידע שהיה בE שמור שם, השאלה שלי היא איך אני יכול לחלץ אותו? תודה מראש, יואב.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי כונן SSD בזאפ במחיר שנשמע מפתה. די לי ב-60 ג"ב וזה די והותר בשבילי. יש לי 2 ט"ב הרדיסק. להלן המוצר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792025
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-