עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, הכרטיס המדובר באשכול הינו Micro SD 32GB של SanDisk והטלפון הוא גלקסי 3. אתמול בערב הטלפון ניגן מוזיקה מתוך כרטיס הזיכרון ופתאום הפסיק. לא יכולתי לבדוק מיד מה קרה (מקלחת) אבל כשיצאתי נראה היה שהטלפון עבר Restart (משימות נעלמו ממסך ההודעות והופיעה אפליקציית הגיבוי שמתזכרת רק בעת ההפעלה מחדש). כעת אני לא מצליח להפעיל את המוזיקה מהכרטיס וככה גם לא ניתן לצפות בתמונות ששמורות עליו. ניסיתי לעשות unmount לכרטיס דרך הטלפון ולהטעינו שוב אך ללא הצלחה. חשוב לציין, הטלפון לא בתוך חדר האמבטיה בזמן המקלחת, ככה שנראה לי שאת אפשרות הלחות והקורוזיה אפשר לשלול. אודה מאוד לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 9.4k צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי כרטיס 128 גיגה של PNY שאני רוצה לפרמט אך משום מה הוא פתאום ננעל על מצב קריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה.. ניסיתי הכל, דרך מק ודרך וידוס, דיסקפארט וכל דבר שעלה על דעתי כולל מה שמצאתי באינטרנט. הכרטיס מפורמט ל-exFAT אם זה משנה.. אשמח לעזרה! תודה רבה!

3. Started by ycltdycltd,

קניתי לא מזמן כרטיס microSD של Sundisk בנפח 2GB. ניסיתי להשתמש בו ב+sansa clip שלי והוא עשה לי בעיות בכל תצורה אפשרית (ולפני שאתם קופצים - איתחלתי אותו מספר פעמים (גם דרך המחשב וגם דרך הפלאפון שלי) וניסיתי את כל המצבים לפחות פעמיים שלוש): במצב mtp (סנכרון דרך mp11): המדיה פלייר סנכרן לכרטיס שיר או שניים ואז טען שאין לי הרשאות כתיבה. כשנכנסתי לכרטיס דרך הסייר, המחשב לא כתב מה הגודל שלו, כמה אחוזים תפוס בו ולא נתן לי להכנס להכנס אליו לראות את הקבצים. מיותר למיין שהסנסה לא הכיר בכך שנמצא בתוכו כרטיס... במצב msc: כאן המצב היה יותר טוב, מבין כל הניסיונות היו פעמים שהכרטיס שרד את ההעתקה הראשונה אליו בלי בעיות כלשהן, אבל לאחר הוצאה מהמחשב, הכנסה בשנית וניסיון להעביר עוד שיר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שמעתי מזמן כבר על כרטיס PCI רגיל בעל סלוטים שאפשר לחבר אליו כרטיסי זכרון רגילים (כמו DDR2 וכו') והוא משמש כהארדיסק לכל דבר אמנם הנפח קטן יחסית אבל המהירות שלו בשמים יחסית להארדיס רגיל. מישהו שמע עליו? איפה אפשר להשיג אחד כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי כרטיס raid promise sx6000 אם 128MB cache ו6 ערוצים של IDE יש לי גם 3 דיסקים של 120GB אני רוצה לבנות מהם raid עוד לא החלטתי או 5 או 3 אני רוצה עזרה בבחירה ובנוסף רציתי לשאול אם המחשב שלי אם ספק גנרי שהוא midtower יעמוד בזה גם מבחינת חימום וגם הספק

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by grove,

OCZ RevoDrive X2 http://hothardware.com/News/OCZ-RevoDrive-X2-Sneak-Peek-From-IDF-2010/ משהו שנראה מדהים איזה ביצועי קריאה כתיבה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Svensk.il,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L... אני שוקל להוסיף כרטיס הרחבה ל-SATA 3 דוגמת זה: http://cgi.ebay.com/ASMedia-PCI-E-2-Ports-SATA3-eSATA3-6G-s-Controller-Card-/320707774112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aabac46a0#ht_580wt_1139 רק כמה שאלות: ראשית, האם הכונן קשיח SATA 3 שיש לי בכלל יציג הבדל בין SATA 2 ל-3? שנית, האם אין הגבלה של רוחב פס אם החיבור PCI-E שלי הוא רק 1.0? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by naaman,

אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RA,

כן.. אני צריך עוד 2 חיבורי SATA. יש המלצה לאיזה כרטיס? וכמה יסבלו הביצועים בגלל שזה לא SATA של לוח האם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hellpsam,

קניתי Samsung 840 pro 256GB, ואני מקבל בו ביצועים לא טובים. משהו כמו 220 ב read ו 400 ב write. אני משתמש בכרטיס של PCIe 2.0 x1 של Asus, ה U3S6. מישהו יודע אם יש בארץ למכירה כרטיס של SATA3 עם PCIe 2.0 x2? למשל, http://www.amazon.com/Apricorn-Velocity-Extreme-Performance-VEL-SOLO-X2/dp/B0090IA3GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385722737&sr=8-1&keywords=velocity+solo+x2 או http://www.amazon.com/HighPoint-Rocket-640L-PCI-Express-Controller/dp/B007EM7N70/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385724885&sr=8-1&keywords=highpoint+640l היחידים שמצאתי למכירה בארץ הם כרטיסים של PCIe 2.0 x1.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by FRT,

שלום, מישהו יודע על דרך להעביר אפליקציות לאחסון חיצוני (sd card) שמוגדר כפנימי באנדרואיד? מדובר באפליקציות שאין בהם אפשרות "change" ב storage.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by waizman,

חבר צילם הרבה בדרום אמריקה והעביר את התמונות לכרטיס SD בגודל 8 ג'יגה. כנראה נכנס לו וירוס או משהו לכרטיס ועכשיו הוא לא נפתח יותר. ניסינו כמה קוראי כרטיסים ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by avibl,

שלום לכולם אבקש עזרה הכרטיס SD שלי נדפק עם תמונות. המחשב פשוט לא קורא אותו עם הכונן כך שכרגע אני לא יכול להשתמש בתוכנת שיחזור ! יותר מזה האקפלורר פשוט נתקע בתהליך... כנראה הכרטיס באמת מת האם יש משהו שאפשר עוד לעשות בנידון להציל את התמונות אצלי בבית ?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. יש לי כרטיס זכרון SD של SanDisk 16GB מלא בתמונות. הכרטיס נקרא במחשב ורואים את הקבצים והתיקיות, אבל לא קורא את התמונות אלא רק מציג אותם כקבצים, וכשמנסים לפתוח תמונה המחשב אומר שהיא פגומה. ניסיתי באמצעות תוכנת recuva אבל מצליח לשחזר במלואם רק כ40 תמונות מתוך למעלה מ2000... המצלמה קוראת את הכרטיס כרגיל ומתוכה אפשר לראות את כל התמונות כרגיל. ככל הנראה הבעיה היא לא בתמונות מסויימות אלא בכרטיס כי אינו ניתן לכתיבה/קריאה סדירה. כמובן שניסתי קורא כרטיסים מובנה, חיצוני וחיבור המצלמה בכבל אבל בכולם לא עוזר כי הכרטיס פגום. אשמח לעזרה להציל את התמונות ואז אנסה לפרמט את הכרטיס.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by SciFi7,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס SD למטרות מסויימות , ושחיברתי את הכרטיס SD יחד עם המתאם למחשב היה כתוב שלא ניתן לכתוב על הדיסק, כי הוא מוגן, גם לא ניתן לפרמט את הכרטיס, ניסתי עם 2 קוראי כרטיסים שונים, ובשניהם אותה תוצאה. האם יש צורך בלקנות חדש או שניתן לתקן את זה איכשהו? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב! היום נתקלתי בבעיה רצינית מאוד, בזמן שהכנסתי למחשבי את כרטיס הSD (המחובר ע"י adapter) והוא אינו נטען אצלי, אלא אומר לי שצריך לאתחל את הכרטיס. האם ישנה דרך לשחזר את הקבצים ממנו? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by galit2ha,

היי, חזרתי היום מטיול של שבוע בחו"ל. באמצע הטיול המצלמה הפסיקה לזהות את הכרטיס וכתבה לי "memory card error" בקורא הכרטיסים במחשב הוא לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי תוכנות שחזור, אבל אף אחת מהן לא מצליחה לגשת לכונן של קורא הכרטיסים (למרות שטכנית, הוא כן רואה שהוא שם) ניסיתי לפרמט, וגם זה לא ניתן. אפילו ניסיתי תוכנה ייעודית לפירמוט כרטיסים שגם לא מצאה אותו. (למען הסר ספק, הצ'ופצ'יק של הreadonly נמצא במקום הנכון) נגמרו לי הרעיונות, ומבירור קצר עם מעבדה הסכומים נעים בין 400 ל1400 שח, שזה סכום שכואב להוציא :-[ כל עצה תתקבל בברכה. תודה, גלית.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by Googleness,

יש לי כרטיס 16GB SDHC מהדגם הזה: http://www.adata-group.com/EN/product_show.php?ProductNo=ASD2CL6BU עבד לי פעם/פעמיים ועכשיו פשוט מסרב לעבוד המחשב נתקע עד שאני מוציא אותו מקורא הכרטיסים. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Ironcurtain,

היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?

22. Started by bugosvi,

שלום רב , רציתי להוסיף למחשב שלי כניסת usb 3 קראתי את השרשור כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510226.msg4362349#msg4362349 ולא הבנתי אם מה שהבחור קנה יפעל לו טוב בכל מקרה הלוח אם שלי הוא asus p5qd turbo האם הכרטיסים שקיימים בebay (חברות לא מוכרות ) יעשו את העבודה ? חשבתי על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-NEC-720200F1-chipset-/230659716672?pt=AU_Components&hash=item35b463f640 או משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-ASMEDIA-1042-chipset-/330579002296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf80b43b8 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בעבר הרחוק כשהייתי תלמיד היה לנו בבית ספר כיתת מחשבים עם פנטיום 3 והיה להם כרטיס גיבוי כזה שלא משנה מה אתה עושה למחשב ברגע שהוא עולה מחדש הכל חוזר לקדמותו! מישהו מכיר או שמע על דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי

דיונים חדשים בפורומים