אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כנראה שארכוש שניים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834132 מצאתי דיל ב 500 ש"ח לחתיכה. בכל מקרה, מצאתי בזאפ כמה וכמה כרטיסים עם שתי יציאות USB 3.0 דוגמת זה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb+3.0+pci+express&orderby=price האם זה פתרון טוב? האם אקבל מהירויות אמיתיות של USB 3? זה משנה איזה אני קונה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה. אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים: 1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון. 2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק... 3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא הי…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניתקלתי בכך במספר מקומות של מפרטים של דיסקים קשוחים, כמו למשל במפרט של הסמסונג המומלץ, וגם במקרה של הסיגייט הטריים יותר ובעוד מספר חברות. מספר לינקים רלונטיים: http://www.seagate.com/staticfiles/support/disc/manuals/desktop/Barracuda%207200.12/100529369h.pdf אפשר לחפש ב PDF Non-recoverable read errors כמו כן, גם באתר של סמסונג, למשל: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 עריכה: ומעניין לעניין באותו עניין אני רוצה לרשום TM על Tic TicTick. Tick. Tick. That's the Sound of Your Drive Dying Out
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שבת שלום חברה יש לי בעיה שדי מעצבנת אותי. יש לי OCZ VERTEX 2 בעל 55.7 שטח איכסון מזוהה ע"י הווינדווס. עכשיו כשאני לוחץ לחמן ימני->מאפיינים כתוב שהשטח בשימוש הוא 34.6. כשאני נכנס לתוך התקיה ומסמן את כולה(ע"י קונטרול+a)->לחצן ימני->מאפיינים כתוב שהשטח בשימוש הוא 22.1. לאן נעלמו לי כל ה-12.5 ג'יגה?!??!?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני נייד עד 250 GB, עם חיבור IDE תודה,
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA 1.5TB יש אפשרות להתשמש בו כהארד דיסק פנימי? החיבורים לSATA ומולקס קיימים בכלל בחיצוני?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם ASUS P5N32-SLI DELUXE ו2 דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 הראשון הוא WD CAVIAR 250 GB והשני סייגייט 160 ג'יגה עשיתי ARRAY או איך שלא קוראים לזה.. ואחרי זה צריך ללחוץ F4 כדאי לבחור איזה סוג RAID אני רוצה לעשות, אבל שאני לוחץ על F4 הוא רושם לי NO DEVICE DETECTED והבעיה השניה היא שאני עושה ARRAY אז הוא מראה לי ש2 הכוננים ביחד מגיעים רק ל298 ג'יגה, במקום ל410 (250+160=410) תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, מקצת חיפושים שערכתי בגוגל הבנתי שלא ניתן לבדוק טמפ' של הארד-דיסקים המשורשרים ב-RAID. מישהו יודע במקרה אם זה נכון? או אם לא, אשמח לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי את ה DOK Sandisk Cruzer Titanium 2GB U3 לפי ההמלצה פה בפורום. לפי מה שהבנתי U3 מאשפר להריץ תוכנות PORTABLE אך הוא לא יוצר את המידע (קבצי TEMP ושאר הדברים שהתוכנה צריכה בשביל לרוץ) על ה DOK אלה על המחשב, ובעת ניתוק ה DOK המידע נחמק. רציתי לדעת מה דעתכם על U3? לא ממש מצאתי בו שימוש כי התוכנות שאני באמת צריך ל U3 לא קיימות בגירסת U3, חוץ מאולי האפשרות לנעול את הדיסק שכרגע גם היא לא רלוונטית כיוון שאין לי מידע רגיש על הדיסק. גם דיי מעצבן שזה מחלק את ה DOK ל 2 דיסקים אחד כביכול CDROM והשני REMOVABLE DISK. אז כמו שאמרתי מה דעתכם על U3? האם אפשר להסיר אותה בלי לפגוע ב DOK? האם יהיה ניתן להחזיר אותה בעתיד? האם אולי במקום להסיר אפשר "לכבות" את האפשרות הזאת ואז "לה…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך לשרת NAS. מפרט המחשב: CPU: Intel Celeron 331 MB: ASUS P5GLV-MX RAM: 1 GB DDR אני מעוניין ליצור RAID 5 ל4 כוננים קשיחים של 2TB וRAID 1 ל2 כוננים קשיחים של 1 TB. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לרשימה של 2-3 ההארדיסקים בקיבולת 160GB המומלצים כאשר הדרישה החשובה שלי היא שקט
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים שיושבים בבית. שניים SSD של רבע טרה ועוד אחד רגיל של טרה, ובמחשב יש לי כרטיס SATA עם שתי יציאות שמחובר לצורב BR. חשבתי להשתמש בבקר RAID חדש של ארבעה ערוצים במקום הכרטיס SATA הנוכחי לקנפג RAID 0 עם שני ה SSD ולחבר בנוסף את הדיסק של הטרה וצורב BR. מצאתי כרטיס LSI SAS 9210-8i 8-port 6Gb/s PCIe x8 HBA RAID SATA Controller במחיר זול (100 ש"ח לכרטיס מקופסה פתוחה) וכבלי תיאום SAS ל SATA כרטיס https://www.ebay.com/itm/LSI-SAS-9210-8i-8-port-6Gb-s-PCIe-x8-HBA-RAID-SATA-Controller-card-M1015-9211-8I/142676059703?_trkparms=aid%3D555021%26algo%3DPL.SIMRVI%26ao%3D1%26asc%3D20190711100440%26meid%3D8f5adb3895304718a0e13c02a93d6ec1%26pid%3D100752%26rk%3D…
-
- 23 תגובות
- 13.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש דיסק או קי. חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש. אני מחפש דיסק-און-קי בעל נפח של 8GB, שיהיה קטן (mini), עד 45 שח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות על צורבי DVD אך מה שעוד אני מחפש בצורב הוא שיצרוב מוסיקה (CD) בצורה איכותית. מה הצורב המומלץ שגם צורב CD מוסיקה בצורה טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו לחיבור אחר והוא לא נדלק. יש לי שם הרבה חומר חשוב בשבילי האם ניתן להציל את מה שיש עליו ? יש לכם המלצה אולי למקום שעושה דברים כאלה ? וכמה דבר כזה עולה ? כמו כן חקרתי קצת את הנושא הבנתי שאם זה הPCB של ההרד דיסק אפשר לשים PCB חדש ורק להחליף בין הצ'יפים של הביוס כדי לתקן את ההרד דיסק האם זה באמת נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-