עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, אני מתלבט בין 3 דגמים לכונן 3.5 חיצוני עם חיבור USB בגדול, אלו השלושה הזולים ביותר שמצאתי באינטרנט. אשמח לקבל המלצה Toshiba Store Art 362 ש"ח, שנתיים אחריות (המחיר הנמוך ביותר שהם מקבלים הוא 323 ש"ח + 39 ש"ח דמי משלוח) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731876 Seagate 1000GB ST310005EXD101RK 390 ש"ח, שנתיים אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK 420 ש"ח, 5 שנים אחריות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aaawwe1,

שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  4. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KomAsaf,

היי, מחפש לאחותי כונן חיצוני. הדרישות: 2.5" נפח 1T זיכרון מטמון 8MB או 16MB ביצועים RPM 5400, אם מישהו מכיר משהו טוב עם 7200 אז בכלל נפלא, לא הצלחתי למצוא. לא SSD, לא USB3 החיפוש בזאפ הביא אותי לIomega prestige, אבל הבנתי שהוא דורש חיבור ל-2 כניסות בשביל לעבוד, וזה לא בא בחשבון. התקציב הוא בערך 600-700, אבל יש גם אפשרות להתגמש בשביל משהו שבאמת שווה את ההבדל. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. האם יש הבדלי מהירויות בין הכוננים הקיימים בשוק או שכולם פחות או יותר אותו דבר? הבנתי שהטרנסנד מומלץ...השאלה האם יש משהו מהיר במיוחד במקום או שזה מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  7. אני רוצה קיצור דרך על שולחן העבודה לכונן החיצוני העניין שאני מנסה הוצאה בטוחה ווינדוס רושם שהכונן בשימוש ולא ניתן ..... איך אפשר לעשות קיצור דרך שלר יפריע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום קניתי לפני כמה שבועות את הכונן הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8706 עכשיו שחיברתי אותו בפעם הראשון ראיתי שיש בו רק 930gb זה הגיוני שהתוכנה שלו לוקח חלק מהשטח איחסון?

9. Started by aloneg,

כמה כדאי להשקיע יותר בכדי שבכונן החיצוני שאני מתכוון לקנות תיהיה גם יציאת eSATA בנוסף לUSB2???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by VGFreak,

לפני שנתיים ושבועיים רכשתי בבאג כונן חיצוני Lacie 3TB. אתמול הוא הלך קפוט כמה ימים אחרי תום האחריות. כמה נוח... הכונן נראה מעולה, היה לו קייס מתכתי שכנראה תפקד כקירור פאסיבי, אבל הוא כל הזמן היה חם מאד. אולי הוא התקלקלבגלל זה... אציין שהכונן היה בשימוש לגיבוי בלבד ומרבית הזמן הוא כלל לא עבד! עוד אציין שיש ברשותי כונן חיצוני של Maxtor מלפני שבע שנים וכונן של WD מלפני חמש שנים. שניהם עובדים מושלם. טפו טפו טפו...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. קניתי כונן StoreJet חדש של טרה-בייט, ואני פשוט לא יכול להשתמש בו (בלי קשר לעובדה המאוד מאכזבת שאין לו חיבור SATA בנוסף לUSB3). הכונן נכנס למצב שינה ממש אחרי אולי 5-10 שניות שאני לא נוגע בו, ומכיוון שאני רושם דברים בהרבה קבצים שונים וכל הזמן שומר אותם, זה אומר שאני מבזבז יותר זמן על לחכות לכונן להועיל בטובו ולהתעורר מאשר בכתיבה. אני משתמש בWindows 8, וכבר הסברתי בנימוס למערכת ההפעלה שלא תכבה לי שום כוננים ולא תכבה שום חיבורי USB, ככה שהאפשרות האחרונה (נדמה לי?) היא הפירמה של הכונן, אלא שלא מצאתי שום תוכנה של Transcend שנותנת שליטה כל שהיא בכונן. יש למישהו פתרון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by חוזליטו,

שלום! ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים. 3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP. המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB. דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים). שאלתי נחלקת ל-2: 1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98? 2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים? אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה... חוזליטו.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by winner,

אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. אהלן, נתקלתי בעוד אתר קניות חברתיות נידח: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-1000g-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iomega-%D7%91-239-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-480-%D7%A9%D7%97 האם המבצע שם משתלם? יש איזה catch בדגם/בחברה הזו? אני מחפש כונן חיצוני ולא כ"כ מכיר את התחום, וזה נראה לי יחסית זול.. כמו כן האם ניתן להסיר את כל ה-bloatware שבא עם הכונן? (וירטואליזציה, חבילת אבטחה וכל הדברים המיותר) תודות

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by יוגב1,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SuicideSilence,

הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד . יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים.. בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by wombat,

גם הכונן הפנימי וגם הכונן החיצוני שלי מתחילים להשמיע קולות גסיסה ואני רוצה להחליף את שניהם. חשבתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולקנות כונן חיצוני גדול שישמש ככונן אחסון ראשי ונייד (מערכת הפעלה מותקנת על SSD בכל מקרה). האם כונן חיצוני (חיבור USB בלבד, ללא חיבור מתח נוסף) יכול להתאים? אני מניח שאחסון סרטים/סדרות/מוזיקה לא יהווה בעיה, מה לגבי טורנטים? הכתיבה/קריאה התכופות יכולות ליצור בעיות? אם זה אכן מומלץ יש דגמים כדאיים? USB 3, ללא חיבור מתח חיצוני - שיהיה באמת נייד.

19. בעיה מוזרה עם הארדיסק חיצוני 500GB מחשב נייח חדש לחלוטין.. ווינדוס 7 Enterprise חוקי. כל הדרייברים הותקנו כמו שצריך ללא שום תקלה חיברתי את הכונן הקשיח, יש זיהוי ב Device Manager ורושם This device is working properly., ליד השעון בTaskbar יש לי Safety Remove לכונן.. כמו כן, הכונן נבדק ב-6 חיבורי USB 2 + 2 חיבורי USB 3 [למרות שאני לא מאמין שהוא תומך ב-3, כונן דיי ישן בסה"כ.. ] ובנוסף הוא נבדק ב-4 חיבורי USB 2 במחשב של אחי הקטן + 4 חיבורי USB 2 במחשב של אחי הגדול - ושם הכונן רץ ומופיע בצורה תקינה!! למה במחשב חדש הוא לא מופיע :s05: מישהו יודע/יכול לעזור לי בצורה כזו או אחרת ? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. לפני שנתיים בערך נהרס לי החיבור usb של הכונן קשיח (דגם של סיגייט, קטן, לא זוכר בדיוק) ומאז אני משתמש בו בלי הפאנל עם הכבל הכללי (למי שמכיר) לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה בשורת המשימות (ההוצאת חומרה באופן בטוח) ומזוהה בעוד כמה מקומות, אך אני לא מצליח למצוא דרך להיכנס אליו.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by oren99,

מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport.‎ ‎‏ כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה? ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן יש ברשתוי כונן חיצוני Scythe‎ Kamazo 2 2.5'' eSATA / USB 2.0 שעד היום השתמשתי בו בחיבור usb והוא מצויין. רכשתי מחשב חדש לא מזמן , וניסתי לחבר אותו בחיבור eSata לקידמת המארז. חיברתי את כבל ה-eStat ואת כבל המתח , הכונן נדלק אך משמיע כל הזמן צפצפוים קטנים. על המחשב לא נראה שום סימן להתקן חדש שחובר. מה אמורה להיות הבעיה לדעתכם?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by rubin 37,

שלום, תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by politin,

אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים