אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מחשב ישן עם לוח אם מסוג P4S800D. אני מחבר לו עם חיבור SATA כונן DVD והביוס לא מזהה אותו. מה הבעיה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי כונן של NEC 3550A והוא כבר מלא זמן לא קורא לי DVD שאני צורב, הוא קורא CD שרוטים גמורים אבל DVD חדשים בלי שריטה הוא לא קורה וכותב דיסק ריק, את כל הDVDים שהוא לא קורא הכנסתי לDVD של המחשב הנייד שברשותי והוא קרא את כולם בלי בעיות, מה לעזאזל אני צריך לעשות,יש לי מלא משחקים שאני רוצה להריץ אותם וזה פשוט לא עוזר....... תודה לעוזרים! נ.ב:עדכנתי אותו דרך האתר של NEC רק לפני שבוע ועדיין אותה בעיה, ויש לי DEAMON TOOLS אם זה משנה..........
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , הרוב זה קבצי avi שהכנסתי את המדיות לכונן ה combo שלי הוא טען במשך הרבה זמן , ה autorun לא עבד ונתן לי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) בסוף הצלחתי לגשת לדיסק דרך מקש ימני > open הפעלתי את קבצי ה AVI חלק מהקבצים נתקעו (הכונן טוען והסרט נתקע) ניסיתי להריץ את הדיסקים אצל dvd rom LG של חבר שלי , גם שם הם טענו הרבה זמן והייתי צריך לגשת אליהם שהרצתי את הקבצים כל הסרטים נתקעו. הדיסקים עובדים חלק בכוננים אחרים ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי. למה זה קורה? מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת על הכונן הזה.שמעתי על הסמסונגים שהם לא הכי יציבים מבחינת הקושחה אבל זה יוחס ל דגם 640 המהולל שזכה לדיון משלו. המחיר שלו (ה 750 ) יחסית אטרקטיבי אני אשמח לדעות תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2427
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
החברה מטאיוואן מצטרפת אל GIGABYTE עם הצגה של דגם חדש בעל מהירויות רציפות גבוהות יותר - ומחיר מומלץ גבוה יותר של 500 דולר ל-2TBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 352 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש ברשותי כונן חדש WD 1TB קרה לי כבר כמה פעמים שבזמן צפיה בסרט הנגן פשוט מקפיא את התמונה. וכעבור דקה או שתים הנגן ממשיך לנגן כאילו לא קרה כלום שמתי לב גם שברגע שזה קורה בנגן , כל ההורדות לאותו כונן מאיטות כמעט ל0 כל הקבצים שבהורדה\בניגון נמצאים אל אותו כונן. למה זה קורה? יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן HDD חדש. איך כדאי לפרמט אותו? פורמט מלא או פורמט מהיר (QUICK)? ואיך עדיף לפרמט אותו דרך הממשק של ווינדוס (מקש ימיני ואז FORMAT) או דרך חלון דוס CMD ולפרמט דרכו? ומה הפקודה לפרמט דרך הדוס פירמוט רגיל ופירמוט מהיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, היום החלטתי להתקין את כונן הHDD 1TB שרכשתי לאחרונה. הכונן הוא מדגם WD10EZEX. תחילה כאשר חיברתי אותו הוא זוהה בביוס וגם כאשר עלה הוינדוס ונכנסתי לDISK MANAGEMENT הכונן הופיע כUNALLOCATED. לאחר שפרמטתי אותו בהצלחה הוא הופיע ככונן שמיש בניהול דיסקים, אך לא הופיע במחשב שלי כאשר רציתי להתחיל להשתמש בו. לכן עשיתי RESTART למחשב כדי לראות האם זו הבעיה שהוא לא מופיע עדיין. המחשב החל לעלות אך בצורה איטית מאוד וכאשר הגיע לסמל של WINDOWS 7 פשוט נתקע. ניתקתי את הכונן ובדקתי בלעדיו, עלייה תקינה של המערכת. יש לי עוד שני SSD מלבדו שניסיתי להחליף ביניהם (כבלים שונים וחיבורי SATA שונים), כמו כן להריץ רק את הכונן החדש בלבד אך התוצאה זהה. כשבדקתי בשנית ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב וחג שמח יש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע . אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב : פנטיום 4 מהיר וטוב, ללא חיבור SATA מערכת קבצים : ext3 בלינוקס 2.6 דרישות מהכונן : - שקט (מאוד !) - מהיר (המקסימום ש IDE יכול לתת) - בקריאה של קבצים של עד כמה MB (עליית תוכנות וכו) - מאריך ימים - רצוי : מתחמם כמה שפחות - גודל : לא קריטי. 80G מספיק. יותר לא יזיק אבל אני לא צריך וסתם יקר. - גודל : 3.5" (רגיל למחשב Desktop) שאלות : - איזה חברה לקנות ? (לפי הקריטריונים) (מתעניין בעיקר WD או מקסתור) - כמה קאץ' כדאי ? - ללא התחשבות במחיר - עכשו כן עם התחשבות במחיר : אני רוצה משהוא ב 270-300 שח, לא יותר מ 350. אבל מוכן לשמוע אם זה משהוא ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE WD caviar SE WD800JB הכונן עצמו עובד בצורה תקינה לגמרי אבל הוא לא נותן למחשב לזהות כונני IDE אחרים. לא משנה אם אני מחבר אותו master / slave / cs / ide1 / ide2 וכו. אם הוא מחובר המחשב לא מזהה כונן אחר גם כזה שמחובר לחיבור IDE השני של הלוח. (לא מפריע לזיהוי של כונני SATA) נבדק ב 2 מחשבים שונים ואם כמה כונני CD ו HD אחרים בתור הכונן השני שלא מזוהה. הבעיה בכונן הקשיח הזה הבעייה נראית כבר ב BOOT (בזיהוי כוננים של ה BIOS). תמיד כולם חוץ ממנו מופיעים כ not installed הכונן נקנה חדש ב 2007 ומאז עמד במחשב ללא כונן CD כך שייתכן שהוא תמיד היה כזה אני רוצה לחבר למחשב הזה CD. למחשב אין SATA ואין לי כונן CD SATA (כדיי להחליף אם מחשב אחר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כונן היטאצ'י IDE עם המון חומר אישי וחשוב עליו, שעבד יפה מאוד במשך שנים (לא ג'ומפר כמאסטר או סלייב, אבל היה משני לSATA מוביל) ופתאום הפסיק להיות מזוהה. הייתי מספיד אותו אלמלא הייתי מרגיש (בנגיעה) שהוא עובד וחשמל מגיע אליו והחלקים בפנים כן זזים באופן תקין ומוכר. מבלי ללכת למעבדה ולהיפרד מאלפי שקלים, ואם לשים את האפשרות להחליף בקר בצד (מטעמי הקושי להשיג בקר זהה לזה)- יש לי משהו לעשות? יש דרך טכנית לחלץ את המידע שבו? חשבתי אפילו לפתוח את הברגים ולהוציא את הדיסקיות ולהניחן בגוף אחר שעובד. ריאלי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמעט שכבר באתי לקנות את ה Western Digital Mybook Live 2TB, כששמתי לב שאין לו בכלל חיבור USB. מישהו מכיר ויכול להמליץ על כונן רשת טוב, באותה רמת מחיר, שניתן גם לחבר ישירות למחשב עם USB? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב hp probook 430 G1, למחשב יש יציאת M2 NGFF בגודל 2242, אליה אפשר להכניס כונן SSD. רצה הגורל וקרוב משפחה מאמריקה מגיע לארץ בקרוב ויכול להביא לי אחד, אבל אני צריך להזמין אותו ביום-שניים הקרובים. הבנתי בתחום שואפת לאפס ולכן אשמח להסברים טיפה יותר מעמיקים (כמובן שאני מחפש את כל החומר הרלוונטי, ועדיין). אלו האופציות שאני מכיר: 1. http://www.amazon.com/gp/product/B00KLTPUG4/ref=s9_simh_se_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=search-desktop-advertising-no-results-center-1&pf_rd_r=1V8KKG89TJPVVBVP96TW&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1912906162&pf_rd_i=2242%20trancend 2. http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-0-85-Inch-ASP900NS34-128GM-C/dp/B00LBDJZBA/…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הכונן הזה? יש לו 10000 RPM וכו', איך הוא מבחינת ביצועים? והאם כשאתה עובד עם חלונות VISTA ותוכנות אופיס, משחקים, וכו' אתה מרגיש שיפור בביצועים מבחינת זמני עליה וכו'? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פורסם פה בפורום במחיר של 277 ש"ח מאמאזון לידיעת הציבור בקי אס פי זה נמכר ב 269 ש"ח. מוגבל ליחידה 1
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
- 2 followers
-
-
-