אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דיסק קשיח שלא יהווה צוואר בקבוק להרצת תכני המולטימדיה הכי כבדים היום (BLURAY ?). רצוי שיהיה כמה שיותר שקט, נפח לא קריטי. בדיסק הקשיח יהיו: מחיצה אחת למערכת הפעלה 1 מחיצה נוספת למערכת הפעלה 2 מחיצה נוספת לתכני מולטימדיה. חשבתי על Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ האם מבחינת ביצועים, עדיף לי לבחור משהו חזק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד אני רואה את זה בתוכנה של NERO ולא בוחר את זה אף פעם... מה זה בעצם? מה ההבדל בין דיסק MP3 לדיסק CD רגיל... תודה יניב
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב שלי מת מוות קליני, דוד שלי הביא לי מחשב חלופי. אני רוצה לקחת את הHD שלי ולשים אותו בתור HD ראשי במקום מה שיש במחשב החלופי. אפשרי? אני יצטרף לעשות משהו מסוים כדי שיעבוד(דרייברים, התקנה)? ד.א המחשב החלופי יחסית ישן (לפי המשקל העצום שלו והמראה שלו )
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB שישמש אותי לאיחסון מוזיקה,סרטים,משחקים, וכדומה. המחיר המקסימלי שהייתי מוכן להוציא על דבר כזה הוא בין 200-350 ש"ח. על מה אתם ממליצים? נתקלתי בכמה מוצרים של Western Digital בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בקי בחומרה שכזו ולכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי ל- CD-R את הבדיקה וה- PIF הגיעה לאיזור ה- 5000, האם יש משמעות לבדיקה הזאת בדיסק רגיל? כי זה לא כל כך הגיוני.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בזה, אז אני לא יודע מה מומלץ היום. פעם, ממש פעם, היתה תוכנה ghost 2003, הייתי עושה אליה בוט, והיא היתה יוצרת אימייג' לדיסק תוך 2-3 דקות, וגם משחזרת מצויין. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם אמצעי האיכסון המאפשרים שמירה של הרבה מידע? סוגים שונים של ווידאו בעיקר. נניח ואני זקוק למשהו לפחות של 300MB/S, אבל ממוצע לא קצב מקסימלי. הSSD שלי הוא אמור להיות 400MB/S אבל האם יש אמצעי איכסון אחרים שיותר עדיפים על פני SSD בשביל לשמור הרבה דקות בקצב של 300MB/S? לא מצאתי בחיפוש משהו שמדבר על שמירת ווידאו, למרות שיש פה מפרטים של מחשבים עם עריכת ווידאו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חברים ראיתי בכל מיני פורומים בחול בשבוע האחרון שאנשים מחברים 2 הרדיסיקם ויוצרים מערך RAID בין שני הכוננים הקשיחים שמעלה פלאים את מהירות החיפוש קריאה וכתיבת הנתונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב לנו !!! חיפשתי מאמרים בנושא לא מצאתי משהו מפורט... יש מדריך מסויים שאני יכול למצוא בקשר לנושא הזה ??? או במידה ויש מישהו שחיבר אשמח אם הוא יפרסם כאן מדריך, או מישהו שיסביר מה עליי לעשות ??? תודה. :-)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נפל ההארד דיסק. הארד דיסק עושה רעשים אך המחשב לא מזהה אותו. עקבנו אחרי ההוראות בוידאו הבא: ובעצם החזרנו את הסיכה שאומרה לקרוא את הדיסק למקום שלה. אבל שחיברנו את ההארד דיסק בחזרה המחשב עדיין לא זיהה אותו. והיו רעשים של קליקים כאלה. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
WD1601ABYS (Caviar RAID edition 160GB) או ברקודה 7200.12 1TB?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כולי שמח הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין ווינדווס,בחלק של בחירת ההארדיסק שעליו יותקן הווינדווס בחרתי בהארדיסק הקטן של ה-320GB. הוא לא נתן לי וטען שישנם כבר קבצי ווינדווס על ההארדיסק הגדול של ה 640GB. אז הבלגתי. הלכתי להארדיסק הגדול,לחצתי C ליצירת מחיצה והגדרתי מחיצה חדשה בגודל 100 ג'יגה לווינדווס. טוב התקנתי והכל יפה. עכשיו אני הולך למחשב שלי ורק ההארדיסק של המאה ג'יגה קיים. לא 500 של ה 640 הנותרים ולא ה-320 נמצאים. בדקתי ב DEVICE MANAGER ושניהם נמצאים. ניסיתי לעשות דיסאייבל ואינייבל,אנאינסטול להארדיסקים אבל כלום. מה לעשות? לאן נעלמו ההארדיסקים שלי? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=me0tomywnei3.jpg המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ | Arctic Cooling FREEZER 7 PRO |…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ממש ברורות ולא רוצה סתם לעשות עידכון שיהרוס לי את הכונן. הבנתי שיש עידכונים לא רשמיים אני ישמח לדעת במה הם עוזרים ואיזה אחד אני בדיוק צריך? (ואיפה להוריד אותו) בקשר לoverburn הבנתי שאי אפשר לעשות עם צורב של nec יש עדכון שמשנה את זה? או כל דבר אחר שכן מאפשר? וגם שאני מנסה לצרוב DATA ששוקל 4.6 לא מאפשר לי אלה רק עד 4.5 למה זה? (דיסקים טובים של וורבטים) תודה מראש מקווה שתוכלו לענות על כל השאלות
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-