עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, כיום יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד המחובר ב-IDE, שמערכת ההפעלה עליו. ברצוני להוסיף כונן נוסף בנפח 500GB שיהיה מחובר ב-SATA2. מטרת הכונן הנוסף היא רק לאיכסון קבצים/התקנת תוכנות ולא למערכת הפעלה. יש אפשרות ששני כוננים יעבדו במקביל בלי בעיות? ואוכל להשתמש בשניהם בו זמנית? צריך רק לחבר את הכונן לחיבור ה-SATA2 בלוח אם והוא יעבוד? ואוטומטית המערכת הפעלה תעלה מהכונן הישן? או שיש צורך בהליך נוסף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. ראיתי באופיס דיפו שיש להם עכשיו מבצע על ה-HD הזה : http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007DGXQqSwWHhxgc67-o-azZu:12bbi68k5?id=4282174&pr=QJ5&N=2%2031572%2030288&sgID=10 השאלה איך הוא ? לא ראיתי עליו תגובות באינטרנט, וגם לא מוכרים אותו בהרבה חנויות בארץ ? האם כדאי לקנות אותו ?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. התעניינתי בזה Western Digital WDH1U10000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=3600 הוא זול ואמין (חברה אמינה), בר נפח ומתאים לצרכים שלי, כעקרון אני רוצה בעיקר לגבות תכנים ולפעמים לצפות בסרטים דרך ההארדיסק. חשוב שיהיה זול! העניין שהוא דורש חיבור לשקע חשמל..האם יש הרדיסק שלא דורש גם חיבור לחשמל ? ורק למחשב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by haviv1,

שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by iidoido,

היי, קניתי את ה-SSD מהקנייה הקבוצתית ומאז הוא משמש אותי ככונן ראשי וככונן C. את כונן ה-HDD שלי החלטתי לשים ככונן משני, כונן D. העניין הוא שאם לפעמים אני מחליט להכנס לדבר כלשהו שנמצא בכונן D, לוקח לזה זמן. ולמה אני מתכוון? אם לדוגמה אני נכנס לתיקייה בתוך כונן D או פותח קובץ, הוא לא מגיב במשך כ-2-3 שניות ותוך כדי אני שומע את הכונן כאילו פתאום "מתעורר", ומתחיל לעשות רעש של "חושב". יש דרך להעלים את התופעה הזאת ושיעבוד כל הזמן ויגיב מהר בהתאם? ניסיתי למצוא פתרונות באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי למצוא משהו שתואם לבעיה שלי. אשמח לעזרה, תודה.

6. Started by ofer,

במבחן האיכות (לא השם בלבד) מה טוב יותר סילבר זה מוטג לישראל ולמעשה זה ritek אך מעניין באיזה איכות ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by גליטו,

שלום לכולם... אני וחבר שלי התערבנו ואין לי מושג איך הגענו לזה אבל מה יותר הורס את הצורב והדיסק צפייה ישירה ממנו או העברה למחשב ואז צפייה ... התערבות על שאוורמה חחח ושתייה.. תודה מראש ומקווה שאני צודק..

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. קניתי דיסק חיצוני של SEGATE מדגם XTREME עם אפשרות לחיבור ESTATA. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב בחיבור USB רגיל הוא מזהה את הדיסק והכל פועל באופן תקין. חיברתי את הדיסק בחיבור ESATA, כאשר המחשב עולה אני רואה שה-BIOS מזהה את הדיסק במדויק וגם הדיסק "מתעורר" לאחר הדלקת המחשב. אבל משום מה הדיסק בחיבור הנ"ל לא מזוהה על ידי ה-VISTA. נכנסתי ל-DISK MANAGMENT וגם שם לא ראיתי את הדיסק. מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. אשמח לעצה.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון. היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד. האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by TzV-EyE-GeR,

אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום אני רוצה לבנות מערכת חדשה אבל לשם כך אני צריך לדעת אם באמת יש טעם בעניין השאלה שלי המערכת צריכה להעביר קבצים כבדים מכונן אחד למישנהו בסוגים שונים של חיבורים כגון כרגע אלו חיבורי USB וחיבורי SATA באופן הרגיל מה שיש לי היום בסוקט 775 כל שליחת נתונים לכונן כל שהוא גורמת להכפלת או לשילוש הזמן הכללי להעברת הנתונים בין הכוננים וכך ככל שאני מבקש להעביר עוד קבצים במקביל הזמן מתארך והמחשב הופך להיות איטי מטרתי העיקרית כרגע לפתור את בעיית האיטיות הנוראית אשר נגרמת כתוצעה מעברות נתנוים מרובות בו זמנית מכונן לכונן האם במערכת שבבים החדשה 1155 ההאטה כמעט ולא תורגש ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. אני צריך להשיג קשיח של MAXTOR, או לפחות את הפלטה שלו (לצורך שחזור מידע מאוד חשוב מכונן דומה שנשרף), מדגם ה DiamondMax 21 שהיה מוכר כל כך פעם. יש למישהו מושג איפה או איך אני יכול להשיג עדיין את הדיסק הזה חוץ מיד שניה (שאגב פרסמתי מודעה כזו בכל מקרה בלוח היד שניה באתר) או לפחות רק את הפלטה שלו?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by RLIRAN,

יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by zombie,

יש לי כרגע WDAAKS 500GB האם מעבר להארד דיסק אחר\SSD ייתן לי הבדל משמעותי בביצועים?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  17. קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by iamapowerfulwerewolf,

הסדרה הזאת של כונני SSD מומלצת? אני מדבר על 120GB. מומלץ? תודה!

19. שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 לוח אם ASUS 45533-MX הארד דיסק WD (ישן) מערכת הפעלה XP. פתאום הדיק הקשיח החליט שהוא מלא. ניסיתי לפרמט, לא הלך(לא הצליח לקרוא מכונן הדיסקים). לשם ניסיון החלפתי הארד דיק, לא לפני שבדקתי שאינו מלא. אולם שוב גם כאן החליט המחשב שההארד דיק מלא, מוזר. מה עליי לעשות ? :s05:

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by Omri D,

אני מקווה שאני פותח את זה במקום הנכון אם לא תעבירו כי הלכתי לפי האיגיון. אני מחפש מארז של כוננים קשיחים שאני יוכל לשים שם 2 או 4 כוננים לחבר אותו לרשת שלי בבית ולעשות מין Netapp קטן כדי לגבות שם את הנתונים שלי. אני ראיתי שיש דברים כאלה אבל בצורה מצומצמת שאין לי מושג איך לחפש את זה ברשת... אם יש של WD אני מעדיף את שלהם. תודה כל העזרה מראש...

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום אנשים, אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב שני חלקים של סרט\משחק (שאמורים להיות שני דיסקים) על דיסק DVD אחד. השאלה היא בעצם האם העניין יעבוד? (כי הצריבה כמובן היא לא הבעיה)

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Vr21,

80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by ariebel,

הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג F3 לאחרונה נוספו להם 16 (במהלך החודש) סקטורים פגומים כשאני עשיתי להרד דיסק short-self-test הוא נכשל כעבור חצי דקה ( מתוך 2 דקות ) , כאשר השגיאה היא 0x79 - test failed by read element כאשר עשיתי לו את extended self test אותה שגיאה התקבלה כעבור שעה ו 20 דקות (מתוך שעתיים) כאשר בדקתי עם ווינדוס (סקור סקטורים פגומים ..... ונסה לשחזרם) התוצאה שקיבלתי - לא נמצאו כל בעיות מבחינת הביצועים של הארדיסק הם עומדים על 100 אחוז מבחינת אורח חיים שלו עומד על 91 אחוז זו ההודעה שאני מקבל מהתוכנה שמנטרת לי את הדיסקים הקשיחים השאלה האם ניתן להתבסס על זה ולהחליף את הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. בס"ד לאיודע איך קוראים לקבל הזה אז מקווה שתבינו זה הקבל האפור הרחב הזה קבל גדול שמחבר בין הארדיסק ללוח אם. זה שיש לו 3 יציאות- system שמתחבר ללוח אחד slave master קיצר זה הכבל שמחבר בין הארדיסקים (כונני גיגה)לבין הלוח אם. בטעות היום פירקתי את המחשב והפעלתי קצת כוח ושברתי את הראש של ה slave ושניסתי לחבר לבד את המסטר להארדיסק שבו יש את הxp המחשב לא עלה היה רק מסך שחור. יכול להיות שזה בגלל שהראש של הslave נשבר? ותגידו רגע יש חשיבות אם זה מחובר לp5 או לp6? לא חושב שיש לזה חשיבות. ויש לי עוד שאלה במחשב החדש שלי החיבורים של הההראדיסק שונים מהחיבורים של הישן בלי הכבל הגדול הזה איך אני יוכל לחבר בין שני ההרדיסק ולהעביר מידע מאחד לשני? ההרדיסק במחשב החדש מחובר דרך כבל אדום כזה של…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.