אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אנירוצה לקנות 5 כוננים כאלה ואני רוצע לבצע עלהם מערך רייד 5 עים תוכנה או בעזרת הלוח, הבנתי שהם בעלי 4 סקטורים וזה גורם לבעיות, לא כוכך הבנתי מה זה אומר.. 1.האם אפשר לבצע עלהם מערך רייד 5 דרך תוכנה ולוח(שתומך ברייד 5 כמובן) ולא יבצרו לי שום בעיות מיוחדות?? 2.אני נכון לעכשיו מזמין מחו"ל מכיוון שלא מצאתי בארץ, משהוא מכיר חנות בארץ שמוחרת אותם?? 3.האם אתם גם חושבים שהם הכי מומלצים לאיחסון??
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שני צורבים: 1. צורב רגיל 2. צורב שתומך בהצגת סרטי DVD. צריך המלצות... תודה לכל מתייחס
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 אינצ' בעל נפח 500 GB. 1. אני מתלבט איזה ממשק - USB 2 או USB 3 בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB 3 אבל אולי כשאני אחליף מחשב בעתיד זה עדיין ישמש אותי למרות שבשנה וחצי הקרובות אני לא אחליף מחשב. דבר שני מה ההבדל במהירות בין USB 2 לUSB 3? האם כל כך משמעותי? 2. אני מתלבט איזה חברה.. סמסונג , WD, או חברה אחרת.. 3. אשמח אם תציעו לי דגם של דיסק קשיח חיצוני מומלץ עד 300 ש"ח (כמובן 500 GB ו2.5 אינצ') תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
Hitachi Deskstar 7K1000.D 3.5" 1TB 32MB SATA3 או Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב DVD חדש כבר איזה חודש.הבעיה היא שאף פעם לא צרבתי משהו ואין לי שום מושג איך לצרוב סרט,משחק או שירים. מישהו יכול להסביר לי(יש לי נרו 6 אגב,אם זה משנה)? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה משיקה את כונן ה-PM971, עם ביצועים גדולים באריזה הקטנה ביותר שניתן להעלות על הדעת בזמן שאנחנו עדיין מצפים בקוצר רוח לדגמים צרכניים ראשונים שיבוססו על שבבי ה-NAND התלת מימדיים של אינטל-מיקרון ושל טושיבה, חלוצת תחום שבבי האחסון התלת מימדיים סמסונג ממשיכה לשעוט קדימה מבלי להמתין לאף אחד – עם כונן SSD מבוסס על תקן ה-NVMe שכל כולו נמצא בתוך שבב BGA בודד, בגודל דומה לבול דואר ובמשקל של גרם אחד בלבד. בסמסונג יצרו שבב בודד שכולל בתוכו עד 16 שכבות של זכרון V-NAND מסוג TLC בנפח של 256 ג'יגה-ביט האחד (לנפח כולל של 4,096 ג'יגה-ביט – הם 512 ג'יגה-בייט), שכבה נוספת שבה 4 ג'יגה-ביט זכרון מטמון מהיר מסוג LPDDR4, ושכבה אחת אחרונה אשר מאכלסת את בקר ה-SSD עצמו – וה…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח, הדיסק משמיע מין צרחה צורמת כזאתעושה חור בראש,זה חלש אבל משגע לא נראה לי הכי תקין שבעולם מישהו מכיר, קרה למישהו משהוא דומה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במחשב החזק 16 דקות במחשב החלש 1 גיגה זכרון בחזק 4 גיגה זכרון יש הבדל גם במעבדים בחלש מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט בחזק 64 ביט בשניהם הוגדר BEST FERFORMANCE כמובן אותו DOK מה עושים תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ההארד דיסק החדש של wd 120 giga 7200 ata 100 חיברתי אותו ללוח הכל טוב ויפה מזוהה בביוס וגם במאפיינים של המחשב שלי אבל כשאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע מה הבעיה? יש לי הארד דיסק נוסף גם של ווסטרן 40 גיגה שמפוצל לשתיי כוננים . אולי זו הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כרגע WDAAKS 500GB האם מעבר להארד דיסק אחר\SSD ייתן לי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מדבר באופן כללי. אני עורך כ-10 סרטים לחודש בערך. זה אמור לגרום נזק כלשהו לקשיח? כדאי להשקיע בדיסק נוסף קטן לצרכי העריכה בלבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי פה שמזכירים את הצורב הזה לא מעט, וכנראה שהוא בחירת רוב האנשים פה (כמו הלייטאון במקרה של CD-RW?), אבל אחרי הכל אני עדיין לא בטוח... אני חושב שהשימוש העיקרי שלי בו כצורב DVD יהיה לצריבת חומר שיש לי (לא גיבוי "חם", אין לי צורך ב-DVD-RAM), אולי לגיבוי סרטי DVD וכו'. לפי מיטב הבנתי, ה-3500 עושה את זה מצויין (עוד חמש שניות או חצי דקה בזמן הצריבה זה לא מה שיהרוג אותי). העניין הוא שאני גם צורב דיסקים רגילים (CD-R), וזה אולי יהיה השימוש העיקרי שלי בכונן הזה. האם אני יכול להיות שקט עם זה שה-NEC יצרוב כמו שצריך (מינימום שגיאות) דיסקים רגילים? מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שבודקת את זה כמו שצריך או שאפילו מנסיונכם - למישהו יצא להריץ CD-Speed וכו' על דיסקים רגילים שהוא צורב ע…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רכשתי היום דיסק קשיח נייד של TRANSCNED 750GB עשיתי לו פורמט והגדרתי אותו ל FAT על מנת שאני יוכל להעביר סרטים אליו ( וקבצים אחרים מעל 4 ג'יגה) וכאשר אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי מופיע לי על המסך הודעה " בעייה בהתקן USB . בדוק USB" חשוב לציין שההתקן מתחבר מצויין למחשב ומנגד כאשר אני מחפש DOC 32 גי'גה לטלויזיה הכל עובד חלק וניתן לראות סרטים באופן מושלם! בבקשה עזרה! (אולי בגלל שאין להתקן מספיק מתח? מכיוון שהיציאה מההתקן USB או כפול ואני מחבר לטלויזיה רק את אחד עם הכבל העבה כמו שאני עושה כאלה אני מחבר אותו למחשב) תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-