אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חברים שלום התקנתי HD חדש הוא הכונן ה3 במחשב שלי לאחר טיפול ופירמוט ומתן שם לכונן החדש אנ י רוצה לשנות ולחלקו ל3 מחיצות פשוט שחכתי איך עושים את זה דרך המערכת החלונות וניהול המחשב אשמח לקבל תזכורת והדרכה שלב אחר שלב בברכה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
השאלה היא, האם זה משתלם ליקנות שתי רפטורים של 36GB ולשים אותם במערך RAID? כי הבנתי שהם לא מוצלחים כמו ה74GB או ה150... אני רוצה אולי לעשות את זה במחשב שאני יקנה עוד חודש וחצי חודשיים בערך... השאלה שלי אם זה מישתלם.... למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה? תודה מראש עריכה: המלצה אחרת תתקבל בברכה(DaimondMax או Seagate NCQ.... תגידו לי אתם)
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשאני צורב , הכל עובד יופי כשמסתיימת הצריבה אני רוצה לראות את מה שיש על הדיסק והוא מראה לי דיסק ריק אבל אחרי ריסט למחשב הוא מזהה את הדיסק והכל צרוב עליו פרפקט ??? יש למישהו מושג מה זה צריך להביע? זה טיפה מעצבן :-\ הצורב כבר בן שנתיים - yamaha 20 10 40
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128 GB. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: Corsair Neutron GTX 120GB לבין Samsung 840 Pro 128GB יש ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 איזה דגם כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ובפעם הראשונה שוקל להוסיף כונן SSD לטובת מערכת ההפעלה. אני מחפש כונן בטווח ה 500ש"ח ומשיטוט בפורום נתקלתי במס' אפשרויות אך גם בבעיות כאלו ואחרות. כרגע ניראה לי שהכוננים של CROSAIR יכולים לעשות את העבודה (אלא אם תמליצו אחרת בפה מלא) בדקתי ונתקלתי ב 3 מועמדים (אנא ראו תמונה מצורפת) אודה לכם אם תמליצו מי מבניהם עשוי להיות הטוב. המשתלם ביותר. כ"כ אם יש לכם המלצות אחרות וסיבות למה כדאי -אם בכלל להתרחק מהכוננים האלו אשמח להמלצותיכם. ד"א אני מתכוון להתקין משחקים "כבדים" וחדשים על המחשב, האם כדאי \ לא מומלץ כלל להתקין אותם כל ה SSD? אשמח לדעת אילו דברים למעט מע' ההפעלה ואופיס אפשר ורצוי להתקין על הכונן או שהוא מומלץ…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מצורף קישור לדיל של כונן נייד, מה דעתכם? http://group-e.buy2.co.il/Group-e/DailyDeal/Index/370ed17a-a52d-4fe2-af02-43801147d459?referrer=mailchimp&utm_source=Groupe+-+Main&utm_campaign=3ca309678c-Groupe_23_08_2012&utm_medium=email
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם יש הבדל אמינות בין סיטייט לווסטרן דיגיטל? תודה ערן
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תמיד כשצרבתי עם NERO לא הופיעה לי ההודעה הזאת. לאחרונה שדרתי את הגרסה של NERO ל-2014, ניסיתי לצרוב דיסק ומופיעה ההודעה: buffer underrun was avoided 3 times זה משהו שצריך להדאיג אותי?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הקשיח של הלפטופ נפחת את נשמתו (ת.נ.צ.ב.ה) אני צריך חדש בגודל 2.5 כמובן. ראיתי את המבצע ב-KSP של החיצוני ב-362 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=13880 (זה המחיר לפני המבצע) האם כדאי לרכוש קשיח כזה? או שיש משהו יותר זול? אני מחפש בעיקרון 500GB אבל עקב המחירים אני מוכן להסתפק גם ב-320GB.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה צורב עמיד ואיכותי שיהיה גם דו שכבתי, צורב + - ו 16X והכי חשוב שיהיה איכותי תודה מראש בברכה, שי
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-