עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128 GB. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: Corsair Neutron GTX 120GB לבין Samsung 840 Pro 128GB יש ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 איזה דגם כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by STi,

שלום חברים, קראתי פה בפורום על הצורבים של BENQ ואמרו שהם טובים וחבל שלא מוכרים אותם,אז מצאתי אחד במחיר טוב גם 170 ש"ח במכירה קבוצתית. נראה טוב,תגידו לי אם הוא טוב,או אולי המלצה לאחד יותר טוב ממנו,תודה לעונים! הדגם הוא-BENQ DW1620

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by tikot,

שלום, האם מומלץ להתקין מ"ה על הכוננים הירוקים של ווסטרן דיגיטל (1 TARA) או שלא משנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by Imtheman,

ההארד דיסק שלי הולך למות (s.m.a.r.t) מצאתי את הכונןהחיצוני הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63429/ אם אני אפרק את המארז בפנים יתחבא לו הארד דיסק שיכול להתאים לנייד שלי ?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. אז ככה, יש לי WD 5000AAKS כ HD יחיד והוא מחולק לשני מחיצה. מחיצה ראשונה רק הויסטה x64 ושניה לכל שאר הדברים. הבעיה שלי היא שכל פעם שאני עושה חילוץ, העתקה, גזירה וכו' כל המחשב ניהיה איטי ובקושי מגיב. את המפרט שלי ניתן לראות בצד. אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדיסק הקשיח. הדבר הזה נורמלי ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by ariebel,

הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  8. ^ המפורט לעיל- תקין? תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by Lavi 1,

פורסם פה בפורום במחיר של 277 ש"ח מאמאזון לידיעת הציבור בקי אס פי זה נמכר ב 269 ש"ח. מוגבל ליחידה 1

10. Started by galai198777,

זה כונן טוב כדאי לקנות ? https://www.amazon.com/gp/product/B00PAFJJRA/ref=s9_simh_hd_bw_b1PRYq3_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=EHQ2TYNRKZCVB30XZ5G5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7a6a68aa-96da-5137-9caa-9f257ebb3433&pf_rd_i=1292110011

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by o_O,

אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בכוונים קשיחים אבל אני יודע שחלק מהנתונים החשובים זה מהירות הסיבוב וגודל החוצץ של כונן. שאני מסתכל על כוננים קשיחים תמיד הנתונים האלה מופיעים אבל לאחרונה התחלתי לחפש כונן קשיח חיצוני ונתון הBUFFER לא מופיע. אני זוכר שכדאי 7200RPM ו16MB BUFFER רציתי לדעת מה חשיבות נתונים אלו והאם יש איזה סיבה שיצרניות לא יפרסמו את נתון הBUFFER בכוננים קשיחים חיצוניים. לדוגמא: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=356 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=null&vgnextoid=b4de26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=03d5368407f70110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model תודה!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  13. יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?

14. Started by רוני1,

אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by haviv1,

שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by 996,

קניתי דיסקים בגודל 900M. ברגע שאני מנסה לצרוב אם כול מיני תוכנות צריבה,הם מציגים לי את הדיסק בגודל 80 דקות ולא 100 דקות כמו שאמור להיות. מה לעשות? דרך אגב יש לי צורב מחברת MSI 40X12X48 תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  17. הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום, רציתי לשאול האם חיבור SSD על הלוח אם שלי יכול לגרום לירידה בביצועי הכרטיס/י מסך + ביצועי ה - SSD עצמו. קראתי שיכול להיות מצב בו אם אני מחבר את ה - SSD ל SATA 3, של marvel, החריץ הראשי X16, ירד ל - X8. האם זה הגיוני/יתכן/ברור שיקרה? הלוח אם הוא p55A UD4. תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  19. גם אם יש חברות יותר טובות אני אשמח לשמוע אבל אני חייב לדעת קודם אם היא נחשבת למצויינת בלי קשר לחברות אחרות

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by naorai1,

אהלן כולם, נחמד לראות שהפורום התחדש, רק חבל שכל הפוסטים שלי מפעם נמחקו (-: יש לי OCZ VERTEX 3 256GB כבר בן שנה וחצי במחשב הנוכחי, אני קונה מחשב חדש ובהתחלה חשבתי לקנות SSD של 512 וHDD לאחסון השוטף, ואז אמרתי לעצמי, למה לא לקנות 256GB ולהריץ בRAID1+0 עם ה SSD הישן? אם אני אלך על ה256GB והרייד אז כנראה הסמסונג 840P יהיה הכיוון, השאלה שלי היא האם נראה לכם ששני הכוננים האלו יעבדו סביר בRAID0 והאם הOCZ לא יתקע את הסמסונג ויאט את הביצועים של המערכת? אולי עדיף לקנות עוד SSD של OCZ כדי למנוע אי תאימויות? תודה על העזרה, נאור

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by SwiftCat,

מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Zupapa,

מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by amittt,

תודה לכל העוזר... תגידו לי בבקשה מה זה משנה איזה חיבור יש לך? ומה טוב בכל אחד מהחיבורים האלה?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. שלום, אני צריך להרחיב את הזיכרון SSD במחשב נייד FLEX שנמצא ברשותי. האם ישנה אפשרות להרחיב את הזכרון במחשב הנייד באמצעות הssd הבא: https://ksp.co.il/mob/item/74521/כונן-קשיח-transcend-830s-ts1tmts830s-m-2-ssd-sata-iii-נפח-1tb כונן קשיח Transcend 830S TS1TMTS830S M.2 SSD SATA III - נפח 1TB וכמו כן קישור למפרט של המחשב: https://zuzu.chat/t/lenovo-flex-6-2-299/42151 תודה מראש לעוזרים.

25. Started by avram,

כשאני צורב , הכל עובד יופי כשמסתיימת הצריבה אני רוצה לראות את מה שיש על הדיסק והוא מראה לי דיסק ריק אבל אחרי ריסט למחשב הוא מזהה את הדיסק והכל צרוב עליו פרפקט ??? יש למישהו מושג מה זה צריך להביע? זה טיפה מעצבן :-\ הצורב כבר בן שנתיים - yamaha 20 10 40

• 7 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים