אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים, במהלך הרכבה/פירוק המארז והדיסקים (מספר לא מועט של פעמים...) שני דיסקים, הראשון של 1TB והשני של 2TB (המונחים אחד ליד השני) הפסיקו לפעול לחלוטין. הכוונה היא שבזמן חיבור מתח הם לא מסתובבים. מדובר בדיסקים יחסית חדשים (בני פחות משנה) ניסיתי לחבר/לנתק אותם מספר פעמים ובחיבורי ספק שונים, שמתי במקפיא ליומים (קיבלתי פעם אימייל הטוען כי זה מחזיר דיסקים לחיים...) אבל שום כלום. יש למישהו רעיון כיצד להפעילם לפחות לפרק זמן שיאפשר לי להוריד מהם את הנתונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי תלושי שי באמאזון שאני צריך לנצל, ובתחילת דצמבר חבר שלי נמצא בארה"ב ויכול להביא לי משלוח משם. אני מעוניין לקנות אחסון קשיח פנימי וחיצוני, ואולי גם SSD לשיפור ביצועי הקשיח הפנימי. אודה על המלצותיכם בעניינים הבאים ; הכי חשוב לי אמינות -- לא מעוניין בקריסות ובהחלפות יבואן, ככל שניתן להימנע מזה. על איזה קשיח פנימי תמליצו מהמבחר ב-amazon? יספיק לי 1TB, אבל אם 2TB הרבה יותר משתלם, גם טוב. אני לא מבין ב-SSD פנימי. האם זה יכול לשפר משמעותית את ביצועי הקשיח הפנימי אם ישמש לו כקאש? במקרה זה, על מה תמליצו מאמאזון? נפח 128MB או 256MB, או הגודל המקובל בימינו, מה שעדיף. הבנתי כי קשיח חיצוני ידרוש חיבור לשקע חשמלי אם הוא 3.5". האם יש הבדל ניכר במהירות כתיבה/קריאה לעומת 2.5"?…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי דיסק קשיח של GB 6 (WESTERN DIGITAL) חיברתי אותו לחשמל (החות הציבוני הזה) וחיברת את הIDE (בצבע אפור) אני מדליק תמחשב והוא לא קולת אותו ניסתי ללחת לBOOT בBIOS ולא היא אפשרות של הכונן כאילו הוא לא מחובר מה אני עושה ? תנו לי מדריך או משהו עם תמונות (שהיא בעיברית)
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
AAKS או AAJS ?? אני יראה לכם תכוננים: Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 או WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 בלי קשר לכמות G
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי ocz vertex 60gb למקבוק שלי. ואני חייב לציין שזה מטורף. עכשיו הבנתי שצריך לעשת ניקוי כלשהו פעם בתקופה? או שצריך לבצע איזה פעולה כדי לשמור על התאים שלו ריקים או משהו? יש דברים שכדאי לבצע פעם בתקופה כדי לשמור על הרמה שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים אחד עם HD IDE והשני עם HD SATA, עכשיו אני רוצה לחבר את HD IDE למחשב של הSATA.. זה אפשרי..? זה יזהה אותו ויעבוד רגיל..? זה משנה איזה SATA זה..? תודה!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי לכולם. אני עדיין חושב שסקרים מהסוג הזה רלוונטיים קומסי קומסה לצרכן הביתי, אבל זו דעתי. בכל מקרה, הנה הסקירה, שכל אחד ישפוט בעצמו .... https://www.zdnet.com/google-amp/article/ssd-reliability-in-the-enterprise/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איזה דגם הכי מומלץ כיום במחיר עד 600 ש"ח ? עדיף לי כזה שכולל קיט התקנה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי אמור להזמין את הדגם המומלץ כל כך של סמסונג (ה-F3) בנפח של 1 טרה בית, אבל בפרק זמן הלוחץ כל כך הזה אני יכול ללכת רק על אלטרנטיבות שונות שהן הגרסה הישנה יותר של הסמסונג הזה, ה-F1 מדגם HE103UJ, או ה-WD Caviar Black או המקביל של סיגייט. מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? האם ה-F1 הוא אופציה גרועה בהכרח? חשוב לי לציין שממש חשוב לי כונן שקט, לכן גם ה-WD לא ממש קורץ לי פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , זה הפוסט השני שלי בנושא. קניתי מחשב חדש , כאשר אחת הדרישות שלי למחשב - שקט. ה wd6401aals רועש ומציק.. בדיוק כמו הרעש של המחשב הישן-ישן-ישן שלי עם מהירות 200 (פנטיום 2 אם מישהו זוכר). במחשב השני שלי יש wd6400aaks (שזה ה caviar blue) , והוא שקט... כמו שצריך (לא שומעים אותו , רק אם מתאמצים). האם יש בעייה עם הדגמים של caviar black מבחינת הרעש? או שזה רק אצלי? לא אכפת לי שהוא מהיר ומגניב (ההארד דיסק) , אני רוצה שהוא יעבוד בשקט ולא יבכה שאני פותח סוליטר (זה עושה הרגשה של מחשב חלש , ומדובר ב core i5 ). תודה למגיבים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/3-5-2-5-SATA-HDD-Dock-Docking-Station-SD-CF-HUB-eSATA_W0QQitemZ280448505739QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item414c08978b כניסות ה USB והכרטיס SD מופעים בעת חיבור למחשב ומאפשרים לראות את תוכנם הכונן קשיח (תקין ומפורמט)אינו מאפשר כניסה אני חושב שהוא מקבל אות במחשב שלי אבל אינו מאפשר לראות אותו-המוכר טוען שאם הוא מופיע כאות היחידה תקינה אבל אני טוען שלא משום שהכונן לא מתחמם ולא מסתובב אגב ב COMPUTER MANAGMENT אני רואה התקן שנקרא SPIF301 USB2SATA BRIDGE האם זה ההתקן של הכונן הקשיח? שאלתי 1)מה ניתן לעשות 2) מי צודק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחר שהאחרון נהרס בגלל ספק מתח לא תקין בזמן שזה קרה היו מחוברים למחשב 4 דיסקים קשיחים חיברתי את 4 הדיסקים אחד מהם עובד תקין ל 2 מהם המחשב מודיע שהם לא מפורמטים (אני יכול לשחזר את המידע) ובדיסק הכי חשוב (חוק מרפי) אין תגובה כלומר המחשב לא מזהה שחובר דיסק קשיח למחשב (לא ב windows , לא ב bios ולא בשום מקום אפשרי) . בדקתי במחשב אחר וכנ"ל , אין זיהוי . הלוח האלקטרוני שעל הדיסק מתחמם בצורה יוצאת דופן והדיסק לא משמיע קולות . לדעתי הלוח האלקטרוני מקצר. לפני שאני פונה לחברות לשחזור מידע (שבטח עולה הון תועפות) , אני פונה למי שיש דיסק קשיח מהדגם WD3200KS (של westren digital ) - לא AAKS . אני מוכן לקנות את הדיסק ב 500 ש"ח או לחילופין לתת דיסק קשיח 500GB AA…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה שאני רוצה שיהיה לי שרת ביתי לצורך הזרמת מדיה. מתלבט בין 3 אפשרויות: 1: raspberry pi. עלות - בסביבות 700 ש"ח כולל ערכת קירור ואחסון 2: לפטופ ישן שיש לי זרוק אצל ההורים שההתלבטות לגביו היא שהוא מאוד ישן, ואני לא יודע אם לפטופ בנוי להיות דלוק 24/7. היתרון שלו היא שאין עלות בכלל (חוץ מצריכת חשמל שאני מניח שהיא הרבה יותר מאשר שרת יעוד או PI). 3: שרת NAS יעודי כמו לדוגמה: https://ksp.co.il/web/item/105907 ההתלבטות שלי לגביו היא שיש לו זיכרון נמוך (512MB לעומת 4GB או 8 GB שיש ב PI או בלפטופ הישן) מערכת הפעלה שאני לא מכיר ולא יודע אם אפשר להחליף. ודבר אחרון מעבד יותר חלש מזה של ה PI או של הלפטופ. עלות כוללת כולל אחסון - ב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 4 followers
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-