אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
1. לאחרונה קניתי צורב RICOH 32-10-40 אך שאני מנסה לצרוב כל דיסק (שתומכים במהירות זו) תוכנת הצריבה (NERO + CD MATE) מאפשרות לי לצרוב רק עד X24 ... בדיוק שרציתי כבר ללכת להחליף שמתי בכונן את הדיסק של RICOH שבא עם הצורב - והפלא ופלא - פתאום הופיעה לי האפשרות לצרוב בX32 .... איך הצורב מזהה את החברה שיצרה את הדיסק ? איך אפשר לגרום לו לצרוב במהירות גבוהה גם בדיסקים האחרים. 2. בעיה מוזרה נוספת אצלו - בזמן הצריבה הבאפר שלו עולה ויורד כמה פעמים בצריבה - ובסוף הצריבה מודיעה לי התוכנה שנפילה נמנעה 10-30 פעם בצריבה זו אגב, בצורב הקודם שלי לא ראיתי אף פעם נפילה בבאפר כמו פה .... אז למה זה קורה ? (ניסיתי לסגור את כל התוכניות ברקע - זה עדיין קורה אבל ר…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. הכונן החיצוני שלי מחובר באופן קבוע למחשב השולחני שלי. כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני מקבל את ההודעה "Do you want to scan and fix expansion drive"? האם הכונן מראה על סימני תקלה? למה ההודעה מתקבל כל פעם? אחרי שאני מתעלם, הכל עובד כרגיל, והכונן מתפקד כראוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במקרה הארדיסק חדש מהשקית מדגם Hitachi GST Deskstar HDP725025GLAT80. כשפתחתי אותו גיליתי שאין בו חיבור SATA אלא יש בו חיבור ATA ישן כלשהו (לפי מה שהבנתי זה ATA133, אבל זה לא בטוח). תמונה: http://pasteboard.co/1CaKl3yw.jpg אשמח אם תוכלו להציע דרך לחבר אותו למחשב באמצעות כבל SATA עם מתאם כלשהו (שיוזמן כנראה מאייבי). אם תוכלו לצרף קישור למתאם מתאים באייבי זה יהיה נחמד. תודה מראש! עריכה: בטעות פתחתי את הנושא בפורום כרטיסי מסך במקום באמצעי אחסון, אשמח אם תעבירו את הנושא לאמצעי אחסון.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, זו לא הפעם הראשונה שאני מתייעץ כאן לגבי דיסקים קשיחים (וזה לצערי התחיל לעייף גם אותי.....) בהמשך לאשכול הנ"ל: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140842.0;topicseen למרות שממש חיפשתי, לצערי לא הצלחתי למצוא את ה WD2000JD בשום מקום (מהמרכז צפונה)..... לכן במקום זאת החלטתי ללכת על ה MAXTOR DIAMONDMAX 10 SATA1 (לא SATA2). ההתלבטות שלי כרגע היא האם לקנות את ה 160GB או את ה 200GB. הפרשי הנפח והמחיר זניחים מבחינתי ומה שמכריע הוא הביצועים - מהירות ושקט. באשכול הנ"ל הומלץ לי על ה WD 200GB כיוון שיש לו 3 פלטות ול 160GB שתיים, ולכן ה 200GB עדיף מבחינת מהירות ושקט. האם גם בין הדיסקים הנ"ל של MAXTOR יש הבדלי ביצועים? ואם כן, לטובת מי? ושוב תודה למגיבים....
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם אפשר לשחזר נתונים מדיסק און קי?ואם כן אז איך? זה ממש דחוף לי אבד לי שמה חומר ממש חשוב... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=136 לאלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=285 אותה חנות אותם 50 דיסקים, למה ההבדל במחיר? והאם זה אותם דיסקים של אופיס דיפו שאני רואה פה? http://www.officedepot.co.il/(gn2ky2ahlh0yys55mfda14rd)/catalogSku.aspx?id=700534 ??? גם הבנתי שיש קווי יצור ממדינות שונות, מיפן הודו ועוד, זה משנה איזה אני קונה? ואיך אני אדע בדיוק איזה אני קונה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב ביום חמישי שעבר, והיום קיבלתי שיחה מנציג החברה שאין להם במלאי את ה- Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ולכן הוא אמר שהוא יתן לי במקום את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD בפעם הקודמת שדיברתי עם נציג שלהם והוא הציע לי אותו דבר, הוא ציין ש- Western עדיפים באחריות, הכוונה שאם יש פגם בדיסק הקשיח, הם מחליפים לך ישר את הדיסק קשיח במקום, ולא בודקים אותו. אז מה אתם אומרים? אין הבדל בין 2 החברות וזה לא נורא שהחלפתי?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב עד 150 שקלים מהאתר tms ההתלבטות שלי היא בין סוני נק, אלג'י ופיוניר אם תשימו לב על פיוניר ונק יש שנתיים אחריות אשמח אם מישהוא יוכל לתת חוות דעת ולתת המלצה על צורב
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הגודל הנדרש הוא 500 SATA 2 MB 32 GB ? אתם מכירים דיסק אמין לפי חוות דעת? גם אם זה 16MB זה בסדר או קצת פחות מ- 500GB תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם ערכה כזו תעקוף את הספק השרוף ותספק חשמל ע"מ שאוכל לגבות את המידע ולממש את האחריות?-
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בוקר/צהריים/ערב טוב לפורום אחסון, פעם ראשונה שלי כאן. בכל מקרה, אני טס לאמריקה בקרוב, ורציתי לקנות לי אחד מההרדיסקים הניידים החדשים האלו, משהו בסגנון הזה, כדי להחליף סוף סוף את ערמות ה-CDים שלי. שאלתי אליכם היא איזה אחד מהם לקנות? יש דגמים רבים של חברות רבות. הקריטריונים שלי הם: 1)מקום אחסון: רצוי 40 ג'יגה, אבל אני אסתדר עם 20. תמיד כדאי עוד אם זה נדחס לתקציב 2)גודל: רצוי מכשיר קטן מספיק כדי שייכנס לי לכיס. אני לא צריך מיקרו-דיסק שנכנס לי לאוזן, ואני גם לא צריך מפלצת שמגיעה עם תיק-גב. משהו בגודל של פאלם ממוצע... 3)נתונים טכניים: לצערי אני לא ממש מבין באחסון (אצלי RPM זה מאווררים ו-RAID הורג ג'וקים), אז לכן באתי לכאן ;D ואחרון חביב, התקציב. משהו בסביבות 250$. ערי…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד HD למחשב כרגע יש לי WD 120GB SATA אני מחפש עוד אחד באפיק SATA כמובן. מחיר : 350 -450 ש"ח. גדול : כמה שיותר יותר טוב. עדיפות חברה : WD תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי קרס לפני חודשיים, מסך שחור וכל זה, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על כונן C ולא היה מקום, אז התקנתי על הכונן עם כל הקבצים שלי - כונן D, אבל מה שקרה זה שההתקנה נמשכה יומיים בעקבות איטיות של הדיסק וגם נעצרה באמצע אז קניתי דיסק קשיח פנימי חדש ואת זה שהיה בפנים חיברתי למחשב עם מתאם USB אחרי שניסיתי לגשת בכל דרך אפשרית (דרך לינוקס, ודרך וינדוס XP לייב, דרך המחשב עצמו אני מקבל שגיאה "פרמטר שגוי, אין גישה" או שהוא נכנס ואין כלום בפנים) לכונן D (מערכת NTFS עם 400GB) לא הצלחתי, המחשב מזהה את הקיום של הכונן אך לא מאפשר גישה לתוכו ולא מציג שום קובץ כונן C כן נגיש וכל הקבצים כולל מערכת ההפעלה נגישים. אני לא יודע מה לעשות, אני חייב להציל את כל הקבצים שנמצאים שם, מדובר…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא?? ?200GB (8MB) SATA DiamondMax 10? MAXTOR ומי מהחברות הבאות הכי מומלצת בנפחים של 200 GB . MAXTOR\WESTERN DIGITAL\Samsung הפרמטר הכי חשוב לי הוא אמינות.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעדיף לקנות כונן 3TB, אבל מאחר וראיתי שבפורום ממליצים שהרבה יותר משתלם לקנות את כונני ה2TB, אם אכן עדיין כך המצב אעדיף באמת את ה2TB. בעיקרון, בבעלותי כונן נוסף 1TB של WD, Sata 2 איני זוכר את "צבע" הכונן. לכן איני יודע אם עדיף שהכונן הנוכחי יהיה הכונן המרכזי, והכונן החדש יהיה איחסון, או שאולי בגלל הSata 2 יהיה עדיף לעשות הפוך, ולהפוך את החדש למרכזי. בגדול, ראיתי שמה שממליצים הואseagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 האם אכן זה הכונן המומלץ לי? האם להפוך אותו לכונן המרכזי, או להשתמש בו ככונן איחסון לכונן הWD שרשמתי לעיל.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם נגן ה ipod מסוגל לתפקד ככונן קשיח לכל דבר ולשאת קבצים שהוא לא בהכרח מנגן? תודה רבה חבררה סליחה התבלבלתי בפורום, יש מצב שאתם מעבירים אותי לפורום אחסון? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות חבילת דיסקים dual layer . אמרו לי שהחברה הטובה ביותר היא וורבטים אבל הם יקרים מאוד (יוצא 14 ש"ח לדיסק בודד). אני צריך משהו יותר זול. מה הטוב ביותר מבין השאר: ? Teac, Silver line תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-