עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נגמר לי הזיכרון בכונן D ואני רוצה להרחיב אותו בעוד 40 גי'גה, אז אפשר בבקשה להגיד לי מה מומלץ וכמה זה עולה? ועוד משו, יש לי פנטיום 4 עם 256 RAM, ורציתי להגדיל גם את הRAM, כמה זה עולה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by yotam.m,

שלום ח'ברה מה שלומכם? אז ככה, "נפלו" לידיי 2 HD'S SCSI שעושים להם 15K RPM עקב הידע הדל שלי בדיסקים שאינם מיועדים לשוק הביתי אין לי מושג האם יש אפשרות לחבר אותם למחשב הביתי או שהדבר אינו אפשרי. אם הדבר אפשרי אצטרך הסבר לדרך ולבקר\מתאם\כבל שאני צריך לקנות ולחבר, אם הדבר אינו אפשרי... :'( תודה לעוזרים. נ.ב אגב, אם הנתון רלוונטי נפחם הוא 146.68GB כ"א.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by johnwoo,

יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. אני זקוק לצורב DVD אמין, צורב שיצרוב כל מדייה במהירות המוצהרת שלה ללא בעיות/נפילות בזמן הצריבה. כרגע יש לי שני צורבים, הראשון הוא אסוס DRW-2014L1T והשני הוא תוצרת LG מדגם HD-DT-ST GH22NS50 כאשר רכשתי חבילת מדיות של "סילבר ליין" במהירות 16 (וגם מספר פעמים בעבר) קרתה לי תקלה מוזרה עם ה LG וקיבלתי הודעה של "Power calibration error" אך כאשר אני מנסה לצרוב את המדיה באסוס אז אני מצליח כך שאני מניח כי הבעייה אינה במדיה. כאשר רכשתי את האסוס לפני כשנה הוא עבד היטב ומהר אבל לאחר מספר חודשים הוא נהפך להיות מאוד איטי, לצרוב את המדיה באסוס במהירות של 16 לכאורה לוקחת לו 55 דקות (!) . כאשר רכשתי את הצורב לא הייתה בעייה זו ולאחר שהיא הופיעה אז כיבוי והדלקה מחדש פתרו את הבעייה אבל היום (…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. יש לי כרגע פנטיום 3, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים כרגע יש לי שני דיסקים של WD, שניהם 72RPM, רגילים (200, 80 GN) במחשב החדש, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש, מהיר יותר, שעליו תשב מערכת ההפעלה. השאלה שלי, היא האם לקנות דיסק גדול, שאני אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות, או שרק חשוב שמערכת ההפעלה תשב עליו ? כלומר, האם אני יכול לקנות דיסק קטן ומהיר, ואת כל התוכנות והמשחקים להתקין על הדיסקים של ה7200 RPM ? אני לא יודע אם משחקים ותוכנות משתמשים בהרדיסק למעט הטעינה הראשונית שלהם לזכרון אם תוכנה/משחק יושבת על הדיסק המהיר יותר, ביצועים ישתפרו ? וגם איזה אפשרויות יש לי לדיסקים מהירים ? ומה ההבדל בין SATA לדיסק רגיל ?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  6. שלום אני רוצה לבנות מערכת חדשה אבל לשם כך אני צריך לדעת אם באמת יש טעם בעניין השאלה שלי המערכת צריכה להעביר קבצים כבדים מכונן אחד למישנהו בסוגים שונים של חיבורים כגון כרגע אלו חיבורי USB וחיבורי SATA באופן הרגיל מה שיש לי היום בסוקט 775 כל שליחת נתונים לכונן כל שהוא גורמת להכפלת או לשילוש הזמן הכללי להעברת הנתונים בין הכוננים וכך ככל שאני מבקש להעביר עוד קבצים במקביל הזמן מתארך והמחשב הופך להיות איטי מטרתי העיקרית כרגע לפתור את בעיית האיטיות הנוראית אשר נגרמת כתוצעה מעברות נתנוים מרובות בו זמנית מכונן לכונן האם במערכת שבבים החדשה 1155 ההאטה כמעט ולא תורגש ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by ashafir,

הייתי היום בחנות והראתי להם את המפרט שלהם והאיש שם אמר לי שדיסקים קשיחים של סמסונג הם לא כל כך טובים, הם נהרסים אחרי שנה הוא אמר לי . הדיסק קשיח שאני רוצה לקנות הוא : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 זה נכון מה שהוא אמר? איזה חברה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by cobmetal,

שלום , ברצוני לרכוש כונן חיצוני בגודל 500גב USB3 , אני מתלבט בין ה IOMEGA (עם הרצועת הגנה) לבין הסמסונג וה TRANSCEND , מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות וביצועים ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by itaysk,

יש סיבה למה לא להשתמש בצורב במקום CDROM? זה יכול לפגוע ביכולת הצריבה?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  11. Started by shikaka33,

היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  12. שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by epichorus,

אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  14. ואיך הכי טוב לחבר כונן חיצוני- ב- Firewire ב- USB או ב SATA? ואיזה כונן חיצוני 1 טרה הכי טוב בשוק? הלוח שלי הוא: intel DQ965GF תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! ברצוני לקנות צורב עד 150 שקלים מהאתר tms ההתלבטות שלי היא בין סוני נק, אלג'י ופיוניר אם תשימו לב על פיוניר ונק יש שנתיים אחריות אשמח אם מישהוא יוכל לתת חוות דעת ולתת המלצה על צורב

17. היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  18. מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  19. אז ככה יש לי שלושה הארדיסקים במחשב שלושתם מחוברים בsata 2 .שלושתם של ווסטון דיגיטל. אחד של 160 גיגה אחד של 500 ואחד של 320 גיגה. ההארד דיסק של ה- 320 גגיגה הוא הראשי ועליו מותקן הווינדוס. מאז שקניתי את המחשב שזה לפני שנתיים בערך, החלפתי את ההארד דיסק הזה בערך 4 פעמים ע"י האחריות וכל פעם מחדש הוא מתקלקל שוב. אז אחרי הפעם השלישית חשבתי שזה לא הגיוני שכל הזמן ההראד דיסק החדש וזה שמותקן עליו ווינדוס מתקלקל ואילו ה- 2 האחרים שבמחשב עובדים טוב. יתכן אולי שזה החיבור שלו ללוח אם ? או הקבל עצמו של ה sata? שגורם שלתקלות.. אז בכל זאת, החלפתי קבל והחלפתי כניסה בלוח אם שאליו חיברתי את ההארד דיסק וחשבתי שנפתרה הבעיה. אך לא, כעבור חודשיים בערך עד היום גם הוא נהרס ושווק חיים. עכשיו אני מ…

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by shikaka33,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  22. בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by maormark,

אני מתבלט בין 2 דיסקים קשיחים חיצוניים של 500 ג'יגה 1. דיסק קשיח חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 390 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 2. דיסק קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential 2 500GB 430 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לראשון יש שנתיים אחריות לשני חמש שנים אחריות זה לא הכי מעניין אותי כי בעוד שנתיים הם יעלו גרושים..גם ההבדל במחירים עוד 40 שח לא מעניין אותי השאלה שלי מבחינת ביצועים מה עדיף??? מה הייתם לוקחים? לינקים http://www.maxtor.com/gb/hard-drive-backup/external-drives/maxtor-onetouch-4.html http://ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 5 שנים אחריות http://www.wdc.com/en/products/products.a…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כונן DVD של פיוניר - pioneer dvd 115 הכונן קצת רועש אבל זה לא נורא,הכונן הוא X16 ב DVD ו X40 ב CD. הנתונים הרשמיים שלו מציינים טווח מהירות העתקה ב DVD מהירות: 6.6-16 לDVD מקורי וגם לDVDR אך בפועל לדיסק צרוב המהירות ההתחלתית היא 2.5 והסופית היא 5 - לא מגיע למינימום הרשמי אפילו, בדיסק מקורי המהירות היא יותר טובה. ה FW מעודכן להכי אחרון של פיוניר עם עדכון ל region free הכונן מוגדר על DMA ומחובר אפילו בכבל 80 פינים, מותקן אצלי ASPI - אני לא רואה שום סיבה שהוא יעבוד לאט מהי הסיבה שהוא עובד לאט ממה שהוא צריך? ד"א יש לי צורב DVD של NEC מדגם 3500 המעולה שמהירות ההעתקה שלו בדיסקים צרובים היא גבוהה מאוד. בברכה.

25. שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים