אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן של HP מדגם DM3 שנקנה בארץ מכיוון שהמחשב ישן חשבתי להחליף את ההארד דיסק שלו בכונן SSD (כרגע יש כונן רגיל של 320 GB). מכיוון שהמחשב בשימוש משרדי בלבד אין צורך בנפח גדול וגם SSD של 120 GB יעשו את העבודה. אני חושב שהחיבור שיש במחשב זה SATA2 אבל אני לא בטוח. איזה כוננים מומלצים יש? האם כדאי להשקיע ב EVO850 או שלא ארגיש את ההבדלים בגלל ה-SATA2? תודה רבה לעוזרים, שגב
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על ה- DOK הנ"ל. ויש לי מס' שאלות. איך באתר של Sandisk מוכרים אותו במחיר של 79.99$ (277 ש"ח) ובחנויות אחרות הוא עולה פחות (פנדה - 197 ש"ח)? אחריות בנוגע למוצר, כל חנות נותנת אחריות אחרת, שנתיים, 10 שנים, לכל החיים וכו'. האחריות לא מגיעה מהחברה מ- Sandisk? או שכל חנות נותנת תקופת אחריות שונה ? בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על החנות פנדה, האם כדאי לרכוש מהם את המוצר ? ובכלל איך היא ? ואיך החנות KSP ? ושאלה אחרונה, מזה בעצם U3 ? אשמח לתגובה מצידכם. תודה!
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ועשיתי לו דיסק עם sp1 sp2 בילד אין יצא לי 802 מגה בקובץ iso אז אם הצורב שלי לא תומך ב דיסקים של 900 מגה... (בהמשך לשאלה הקודמת) איך אני יוצא מזה (זה חייב להיות איך שהו על דיבק bootable להתקנה של וינדוס...) האם אפשר לפצל אותו ולשמור כך שההתקנה לא תפגע ותעבוד רגיל?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש לקנות דיסק און קי, כרגע החיפושים שלי נעצרו על Super Talent בנפח 4GB בגלל המחיר הנמוך שלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4136 הבעיה היא שחוץ מהמחיר של הפריט אני לא יודע עליו כלום לכן אני מבקש לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למכשיר במיוחד לגבי הביצועים, גודל, משקל ועיצוב. תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות דיסק חיצוני שישמש אותי ל: 1. גיבוי חומר מהמחשב. 2. יאפשר גישה ע"י סטרימר (כלומר חיבור רשת) 3. יאפשר גישה מרחוק דרך האינטרנט לתחזוקה ולהעברת חומר. 4. אפשרות לחיבור כונן נוסף בחיבור USB . מתלבט בין שתי האפשרויות הבאות: אפשרות אחת segate BlackArmor NAS 110 בעלות של 830 ש"ח http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/blackarmor_nas_110/ אפשרות שניה WD My Book World Edition בעלות של 730 ש"ח http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 לא הצלחתי להבין אם אפשר בעתיד להחליף את הדיסק הפנימי באחד יותר גדול . תודה אהרון
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן קראתי קצת מדריכים באתר...וראיתי שאפשרי לעשות OC להרד דיסק? איך?? הרי אין לו קלוקים כמו לרכיבי ליבה?? מעלים את ה PRM?? נגיד יש לי HD עם 7200 סלד... עד כמה אני יוכל להעלות אותו?? 10K כמו הראפטורים?? האם זה מומלץ?? זה משפר את הביצועים בצורה ניכרת?? ואפשרי לעשות OC גם לצורב...??
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=13206 http://ksp.co.il/?select=.1033..146..148.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה הבדל 5 שקל? תודה כולם
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה בסדר שבזמן הצריבה המהירות כל הזמן משתנה והבפר לא יציב? פשוט אני זוכר שבצורב הישן שלי המהירות היית קבוע והבפר כמעת ולא היה קופץ.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לכתוב הודעה זו כאן או בפורום תקלות חומרה אבל החומרה עובדת אז החלטתי לכתוב כאן. יש לי RAID 1 של דיסקים קשיחים של סיגייט דגם ST31000528AS (גודל 1TB). אינני יודע אצל מי הבעיה מאחר והם RAID1 אבל אתאר את הבעיה כמה שניתן. יש לי 3 מחיצות על הדיסק קשיח. אחת מהן, נקרא לה D, יש תקלה מוזרה מאוד. לעיתים משחקים לא עובדים ונותנים שגיאה מוזרה. חיפשתי בזמנו את השגיאה וזה מאוד מוזר. הפתרון היה להריץ CHKDSK על אותה מחיצה, D, עם F, כלומר תיקון. זה תמיד מצא בעיה בתמונת המחיצה (משהו בסגנון), תיקן ורק אז יכולתי לשחק במשחקים או לעשות פעולות שונות במחיצה. כל שאר המחיצות תקינות לחלוטין - אין להן את הבעיה הזו, רק למחיצה D יש. זה קורה לעיתים רחוקות אך עדיין קורה :s05: אז…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5" 7200rpm 16mb שיהיה גם בממשק esata+usb, חשבתי להרכיב אותו מהמארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25505&catid=73#details (מארז ישן יחסית אבל מצויין לפי הביקורות הדגם המדוייק הוא nst-260su-bk פשוט טעות קטנה באתר ווידאתי שוהא ניתן להזמנה) ומכונן כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24999&catid=884#details בעיקרון המחיר הסופי יוצא יחסית יקר לכונן 320GB אבל אם המהירות של הכונן באמת תיהיה מהירה משמעותית מכונן ממוצע שמוכרים אין לי בעיה לשלם את המחיר. אני ישמח לעצות והלמצות בנושא וגם להמלצות לכוננים אחרים שעונים לדרישות. ובקשר לDOK היה לי אחד (שאבד לצערי) של sandisk הנשלף של 8GB כונן ממוצע לא יותר מזה…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בוקר/צהריים/ערב טוב לפורום אחסון, פעם ראשונה שלי כאן. בכל מקרה, אני טס לאמריקה בקרוב, ורציתי לקנות לי אחד מההרדיסקים הניידים החדשים האלו, משהו בסגנון הזה, כדי להחליף סוף סוף את ערמות ה-CDים שלי. שאלתי אליכם היא איזה אחד מהם לקנות? יש דגמים רבים של חברות רבות. הקריטריונים שלי הם: 1)מקום אחסון: רצוי 40 ג'יגה, אבל אני אסתדר עם 20. תמיד כדאי עוד אם זה נדחס לתקציב 2)גודל: רצוי מכשיר קטן מספיק כדי שייכנס לי לכיס. אני לא צריך מיקרו-דיסק שנכנס לי לאוזן, ואני גם לא צריך מפלצת שמגיעה עם תיק-גב. משהו בגודל של פאלם ממוצע... 3)נתונים טכניים: לצערי אני לא ממש מבין באחסון (אצלי RPM זה מאווררים ו-RAID הורג ג'וקים), אז לכן באתי לכאן ;D ואחרון חביב, התקציב. משהו בסביבות 250$. ערי…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מאז שאני צורב סרטים DIVX עם הצורב החדש (LG62 צורב דיוידי) כדיי לראות בדיוידי הסרטים נתקעים באמצע הצפייה ואי אפשר לראות את הסרט, הבעיה הזאת לא היהת עם צורב TEAC הישן שהיה לי. מה לעשות? הדיוידי גם לוקח לו יותר זמן לקרוא אותם בהתחלה.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ככה, זה כבר בעיה שיש לי אותה פול זמן, לא יודע אם זה מאז שקניתי את הצורב או לא. הבעיה היא שאני מכניס דיסק לצורב, לא משנה דיסק ריק או שכתוב עליו, אני שומע באוזניות/רמקולים את הסאונד של הצורב. כלומר, אני שומע את הפעולות של הצורב, הסיבוב של הדיסק? אני שומע אותו, הצורב חושב? שומע אותו... אין לי מושג מה הבעיה :< תעזרו
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אנירוצה לקנות 5 כוננים כאלה ואני רוצע לבצע עלהם מערך רייד 5 עים תוכנה או בעזרת הלוח, הבנתי שהם בעלי 4 סקטורים וזה גורם לבעיות, לא כוכך הבנתי מה זה אומר.. 1.האם אפשר לבצע עלהם מערך רייד 5 דרך תוכנה ולוח(שתומך ברייד 5 כמובן) ולא יבצרו לי שום בעיות מיוחדות?? 2.אני נכון לעכשיו מזמין מחו"ל מכיוון שלא מצאתי בארץ, משהוא מכיר חנות בארץ שמוחרת אותם?? 3.האם אתם גם חושבים שהם הכי מומלצים לאיחסון??
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכונן הקשיח מדגם זה כבר שנה, ולא בפעם הראשונה, המחשב לא מתקשה בזיהויו. כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מזהה אותו בתור iomega select HDD רק ב DEVICES AND PRINTERS. לעומת זאת, במחשב שלי הוא מופיע בתור local disk (i). כשאני מנסה לפתוח את הכונן, נשלחת הודעה זו: you need to format the disk in drive I : before you can use it. כשאני אני מנסה להוציא אותו בסייפ רימוב, הוא שולח הודעה בנוסח זה: windows cant stop your ¨generic volume¨device because a program is still using it. Close any program that might be using the device, and then try again later. אין צורך לפרט שעל הכונן קיים מידע רב וחשוב. שמעתי על אפשרות של חברות לשיחזור והצלת מידע, אך אני מעדיף לא לפנות אל מקו…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בדיסקים קשיחים בין Samsung לבין Western Digital. האם Samsung באמת יותר טובים מאשר Western Digital? ואני יסביר את ההתלבטות שיש לי בעיניין: האם כדאי ללכת על: Western Digital WD1600JS - בנפח 160GB - במחיר של כ-300 שקל. או Samsung HD160JJ - גם בנפח 160GB - במחיר של כ-330 שקל. או Western Digital WD2500KS - בנפח 250GB - במחיר של כ-390 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי תוכנה סמארט איך מתיחסים איך מונעים עד היום לא ידעתי שיש בעיות. האם מומלץ להוריד את התוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה אפשר לקנות כרטיס שמכיל X8 פורטים עם חיבור PCI-E לפחות X4 כי ראיתי שיש גם X8 עם Battery Backup Module ? ומכיל את כל הפי'צרים של חיבור SCSI עם תוספת מהירות. וגם שיהיה לו לפחות 128MB CACHE ואם יש אז גם 256MB ושיתמוך כמובן בויסטה 64ביט. וכל בקר מכיל זיכרונות ECC שלא יהיו שגיאות. אני מנסה למצוא בארץ אבל יש המון סוגים חנויות ומחירים שונים, לא הצלחתי להתמקד על אחד שהוא יענה על הדרישות בצורה מלאה. אין לי בעייה להשקיע סכום כסף העיקר להעיף את הבקר "המזוייף" שנמצא על הלוח אם.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הדור הבא של שבבי האחסון מבית הענקית הקוריאנית נראה מרשים מאוד, עם נפח מירבי מרשים ומהירויות שמגיעות עד 850 מגה-בייט בשנייה כשנה אחרי שהייתה היצרנית הראשונה להציע קפיצת מדרגה משמעותית ביכולות נפח האחסון המובנה של הסמארטפונים עם שבבי תקן ה-UFS 2.0 ששולבו ב-Galaxy S6, נראה שבסמסונג מרגישים בשלים לבצע קפיצה נוספת קדימה – עםהכרזה על זכרונות פנימיים ייעודיים לסמארטפונים בנפח ובמהירויות שיא. השבבים החדשים מבית סמסונג מתבססים על ארכיטקטורת V-NAND תלת מימדית פנימית ועל תקן ה-UFS 2.0 עם צמד ערוצי תקשורת, לתמיכה בקצבים תיאורטיים מירביים של 1.2 ג'יגה-בייט בשנייה – מהיר יותר מפי 2 מכונני SSD המבוססים על תקן ה-SATA 3.0, וכל זה בשבב זעיר שנמצא בסמארטפון, כאמור. קטן …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במקרה הארדיסק חדש מהשקית מדגם Hitachi GST Deskstar HDP725025GLAT80. כשפתחתי אותו גיליתי שאין בו חיבור SATA אלא יש בו חיבור ATA ישן כלשהו (לפי מה שהבנתי זה ATA133, אבל זה לא בטוח). תמונה: http://pasteboard.co/1CaKl3yw.jpg אשמח אם תוכלו להציע דרך לחבר אותו למחשב באמצעות כבל SATA עם מתאם כלשהו (שיוזמן כנראה מאייבי). אם תוכלו לצרף קישור למתאם מתאים באייבי זה יהיה נחמד. תודה מראש! עריכה: בטעות פתחתי את הנושא בפורום כרטיסי מסך במקום באמצעי אחסון, אשמח אם תעבירו את הנושא לאמצעי אחסון.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-