עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Imtheman,

ההארד דיסק שלי הולך למות (s.m.a.r.t) מצאתי את הכונןהחיצוני הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63429/ אם אני אפרק את המארז בפנים יתחבא לו הארד דיסק שיכול להתאים לנייד שלי ?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  2. שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5" 7200rpm 16mb שיהיה גם בממשק esata+usb, חשבתי להרכיב אותו מהמארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25505&catid=73#details (מארז ישן יחסית אבל מצויין לפי הביקורות הדגם המדוייק הוא nst-260su-bk פשוט טעות קטנה באתר ווידאתי שוהא ניתן להזמנה) ומכונן כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24999&catid=884#details בעיקרון המחיר הסופי יוצא יחסית יקר לכונן 320GB אבל אם המהירות של הכונן באמת תיהיה מהירה משמעותית מכונן ממוצע שמוכרים אין לי בעיה לשלם את המחיר. אני ישמח לעצות והלמצות בנושא וגם להמלצות לכוננים אחרים שעונים לדרישות. ובקשר לDOK היה לי אחד (שאבד לצערי) של sandisk הנשלף של 8GB כונן ממוצע לא יותר מזה…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  4. היי כולם...... יש לי את המקבוק פרו 13" החדש (הגרסה החזקה). אני מתכנן לערוך וידיו עם פאינל קאט (מתחיל ללמוד קולנוע השנה). בשביל לא לשחוק את ההרדיסק הפנימי של המק אני מחפש אחד חיצוני. אני חושב על אחד של WD עם חיבור USB ו FireWire. רציתי לדעת אם זה משנה אם ההרדיסק הוא 3.5 או 2.5 (הגודל לא משנה לי כי הוא הולך לשבת בבית). לפי מה שנראה לי ה3.5 אינצ' יותר עמיד מה2.5 אבל זה סתם ניחוש... בנוסף 1T עולה כמו 500GB ב2.5 אינצ' אז נראה לי עדיף 3.5 ככה או ככה. בכל מקרה עעל איזה אחד אתם ממליצים שיהיה נטו לעריכת וידיו שיהיה מהיר ועמיד ביותר. תודה רבה ומצתער על החפירה.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. יש לי שני דיסקים קשיחים הראשון IDE והשני SATA 2 ה IDE הטמפרטורה שלו היא 35 מעלות לעומת ה SATA 2 שהוא 60 מעלות!!! התוכנה Everset רושמת תחת SMART את הדבר הבא: ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status BE <vendor-specific> 45 39 20 61 Advisory: Usage or age limit exceeded למישהו יש מושג מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. רכשתי את הכונן המדובר (נפח 64GB, למרות שהנפח האפקטיבי הוא כ30 בגלל הoverprovision). בזמן הקנייה הדיסק הקשיח העיקרי שלי היה במעבדה אחרי תקלה, וכשבוע השתמשתי בכונן כSSD רגיל, ללא תקלות כלשהן, אם כי הביצועים יחסית לSSD היו בינוניים יחסית (יש לזכור שבSSD הביצועים עולים עם הנפח, וכאן מדובר בכונן מאוד קטן מבחינה פרקטית). כשקיבלתי את הדיסק שלי בחזרה, התקנתי את הכוננים בקונפיגורציה הנדרשת לשימוש העיקרי בכוננים כאלו. החדשות הטובות (בערך): אחרי התקנת התוכנה וההפעלה מחדש הנדרשת, הביצועים של הדיסק הקשיח הרגיל אכן עלו פלאים, לביצועים שמזכירים SSD. למה רק בערך? כי בהשוואה לדיסק SSD שCrucial באותה טכנולוגיה, לפי מבחנים ברשת, אפשר היה לצפות להרבה יותר מזה - וזאת למרות שהOCZ גדול יותר בנפ…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Modan2,

עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by bratwa_tut,

שלום יש ברשותי מחשב עם לוח עם MSI P55-GD55 היה לי את ה HD הזה: 500G http://jpg.co.il/view/51798e48a7963.jpg וחבר הביא לי אחר ושמתי את זה: 1TB http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg עכשיו אני בא להתקין עליו WINDOWS אבל ההתקנה לא זהיתה שיש לי HD אבל בבויוס רשום שהוא מצא את ה HD של HITACHI והוא מצא שהוא 1 GB הביוס מעודכן בגירסה הכי אחרונה של הלוח עם ? כשאני מעלה את המחשב יש לי משהו חדש שעף פעם לא היה לי זה רושם לי ככה: http://jpg.co.il/view/51798e4895b7e.jpg מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אולי צריך להוריד דרייבר של ה HD? לא יודע תודה..

9. Started by RunX,

ברצוני להודות להנהלת האתר HWzone על המלצתם לצורב DVD המשתלם ביותר. כמו שנכתב בכתבת סיכום שנת 2004 : http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=elected20045.php קניתי אותו מ KSP לפני כמספר חודשים ועד עכשיו הספקתי לצרוב איתו כ 40 דיסקים והצריבה איכותית ביותר, מהירה ביותר, ואפילו לא פיקשוש אחד ולו בדיסק אחד. תודה רבה רבה על המלצתכם לצורב זה, אף על פי שהייתי סקפטי בהתחלה. תודה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by זאק,

קניתי מחשב ויש הארד דיסק ssd עם מערכת ההפעלה. ויש עוד הארד דיסק למידע של טרה. ההארד דיסק של טרה מוצג בתור. system reserved. מה זה אומר? האם זה יכול לעשות בעיות בהתקנה של דברים מסויימים. איך משנים את זה?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  11. Started by langa,

היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר שבועות קניתי כונן DVD של Samsung SH-S223. צרבתי פעמיים דיסק Double Layer עם תוכנה IMGburn, הגדרתי את מהירות הצריבה ל2-2.4 אבל הצריבה מתבצעת במהירות המקסימלית (והדיסק לא נקרא במכשיר שלו הדיסק מיועד) עם הצורב הישן שיש לי, NEC ND-3540A, מהירות הצריבה נשארה תמיד למה שבחרתי. האם זאת בעיה בכונן הDVD של Samsung, או בעיה בתוכנת הצריבה?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by zaroor,

יש לי dok חדש של SANDISK CRUZER U3 16 GB ושמתי לב כאשר הוא תקוע בתוך המחשב הנורה שלו האדומה דולקת נורמלי וגם שמעבירים קבצים אז יש קצה היבהוב מהיר ..אבל כאשר הוא בסרק או לא מעבירים בו קבצים אז הוא מהבהב בקצב איטי מאוד כמו ספוט שנידלק ונכבה לאט .לעומת זאת באחר שיש לי אותו הדבר בדיוק רק נפח של 8gb אז הוא דולק קבוע בסרק ולא מהבהב ,השאלה האם זה ככה או תקלה ב 16GB ??? וצריך להחליפו ??

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לקנות כונן DVD רגיל למחשב (לא צורב). יש בחנות KSP (משם אני מעדיף לקנות בשל קרבה גיאוגרפית) כונן של Toshiba ויש כונן של Lite-On. שניהם במהירות 16x48. איזה מהם טוב יותר (אם בכלל)? תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by HellBoY,

האם אפשר לשחזר נתונים מדיסק און קי?ואם כן אז איך? זה ממש דחוף לי אבד לי שמה חומר ממש חשוב... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by ori24,

האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by shaykosss,

אני צריך להחליף בקר לכונן קשיח מסוג WD1200BB-00GUAO http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/147/576/833/pcb-for-western-digital-wd1200jb-00gva0-wd1200jb-00gvao-b5cc4.JPG הזמנתי כונן קשיח כזה מאיביי במטרה לפרק את הבקר ולהרכיבו בכונן הישן ,בו נשרף הבקר (אני צריך את המידע שיש בו) אבל כבר עברו יותר משלושה חודשים והוא לא הגיע ובדואר חלק אומרים שלא קיים מספר המשלוח,חלק אומרים לי תקוע במכס וחלק אומרים לי שזה הוחזר לשולח...קיצר התייאשתי כבר מזה ונוסף הלכו 170 שקל... השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות כונן קשיח אחר פשוט בארץ ולנסות להרכיב את הבקר שלו...אם כן איזה דגמים? תודה לעוזרים/עוזרות

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by ashafir,

הייתי היום בחנות והראתי להם את המפרט שלהם והאיש שם אמר לי שדיסקים קשיחים של סמסונג הם לא כל כך טובים, הם נהרסים אחרי שנה הוא אמר לי . הדיסק קשיח שאני רוצה לקנות הוא : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 זה נכון מה שהוא אמר? איזה חברה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. האם כדי לקנות דיסק כזה? האם המהירות הכן גבוהה בהרבה ומרגישים זאת גם למשתמשים ביתיים (משחקים וכדו..)?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by t d,

לשלום קניתי לפני חצי שעה הארד דיסק: western digital 80G 7500 RPM 8MB Buffer עכשיו אני רוצה לחבר אותו כ slave ולעשות בו מחיצות ולהתקין את הווינדוס xp ואז להפוך אותו למאסטר... אבל הרגע חיברתי אותן, את שני הכבלים שצריך, ושמתי את הג'מפר על slave וזה כאילו לא קולט שחיברתי אותו! אני נכנס למשל לmy computer ורואים רק את הארד דסיק c מה אני יכול לעשות? אני מת כבר להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  23. Started by pedro1,

אהלן, אני מחפש פתרון אחסון חיצוני בנפחים גדולים (יותר משני טרה). האם יש מארזים חיצוניים המכילים מספר דיסקים ומתחברים למחשב ב-firewire או usb ומתנהגים כדיסק בודד? תודה

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  24. אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה. יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב? ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה. מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות? ומה מומלץ? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם רכשתי שני כונני הרדיסקים האחד HITACHI 320GB השני W.D 500GB ביצעתי בדיקה בHDTUNE, ואני מפרסם את התוצאות לעיונכם רק כדי לקבל תשובות האם התוצאות טובות? או שאחליף אותם... יש לציין שכל הבדיקה היתה שקטה ללא חירחורים למיניהם... * אשמח להתייחסותכם גם בנוגע לטמפרטורה , מהי טמפרטורה תקינה, ומה הסף של החום שאליו אפשר להגיע.. תודה תודה רבה.. יאיר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים