עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.

2. Started by mccartney,

היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורס כוננים קשחים יש לי בעיה בלוח ASUS MAXIMUS IV EXTEME בביוס אני רואה את שניי הכוננים אבל כאשר אני מעלה את הוונדוס מופיע לי רק ארד דיסק אחד אני חושב שאולי זה החיבור או אפילו הגדרות בביוס שאני אמור לעשות אבל אין לי מושג איפה לשנות את זה. HELP

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות כונן חיצוני, קראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי שם המלצות לכוננים חיצוניים. אני רוצה לאחסן קבצי וידאו בעיקר, אבל לא רק. אני מחפש כונן של 1/1.5/2 TB, מעדיף 3.5 אינץ', לא מפריע לי הגודל והצורך בשנאי, אני מעדיף מהירות העברה. בעיקרון התקציב שלי הוא גג 600 שקל, אבל אם יש משהו ששווה טיפה יותר, ובאמת הרבה יותר טוב מכל אחד אחר עד המחיר שלו, אני מוכן לשמוע. למחשב שלי יש כניסת USB 2.0, אז בבקשה להתחשב בזה אני אשמח לקבל המלצות גם מאתרים אמינים בחו"ל כמו eBay או חנויות אחרות, אבל עדיף חנות בארץ, שיהיה למי להתלונן אם יעשה בעיות בנוסף, האחריות חשובה בכוננים חיצוניים? הם נוטים לעשות בעיות? וכמובן שאני מעדיף עם אחריות תודה ענקית לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by jambo222,

שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראשית אגיד שקראתי את הדיון של המלצות צורבים ובעקבותיו ההתלבטות. 1. רציתי לדעת אם החברה : Sony NEC Optiarc והחברה Sony Optiarc זו בעצם אותה חברה? האם זו Sony המוכרת? 2. איזה צורב עדיף מבין הרשימה שלכם : א. Sony Optiarc AD-7240S ב. Pioneer DVR-215BK ג. Samsung SH-S223F מבחינת מהירות צריבה, איכות צריבה על CDR ו-DVDR וכו'. 3. באיזה חנות אתם ממליצים לקנות את הצורב? אשמח להמלצות באזור הדרום.... ואיך החנות KSP? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני מחפש הארד דיסק נוסף (להרחבה של ספריית סרטי הHD שכרגע נמצאת על המחשב) נכון להיום היא תופסת בערך 500GB כך שהכונן שאני מחפש צריך להיות בעל קיבולת של 1.5T לפחות (עדיפות ל2TB - כי בוודאות זה ימולא 8) ) העניין הוא שאני לא כזה בקיא בכוננים קשיחים חיצוניים חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר (אני יודע שאין שום אינדקציה על הנושא.. אבל ככל האפשר) עדיפות לכונן בעל חיבור של USB3.0 או eSata (בתקופה הקרובה כנראה ייקנה מחשב חדש שיכולל יציאת USB3.0) בהתחלה הסתכלתי על מס דגמים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAEDF593 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 אבל אז ראיתי ביקורת נורא לא טובה בZAP על הWD ובסמסונג בכלל אין דגם... כך שיצאתי מבולבל... :-\…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by MODI,

מצאתי איפה שהוא HD ישן של WD הוא 40GB ורשום שהוא משנת 2004 אז חיברתי למחשב וזה ואחרי כמה שעות נהייה את המסך הכחול הזה. אחר כך עשיתי ריסט והמחשב לא זיהה את הHD. חיברתי גם למחשב אחר, ואין תוצאות. אני לא שומע את המנוע, אבל המעגל חשמלי מתחת לHD מתחמם. מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. תראו אני חושב על מה שמשתלם יותר דהיינו עזבו כסף עכשיו יש הבדל גדול בין ה 16 mb buffer לבין ה 8 mb buffer ???

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by mokisho,

יש לי הרד דיסק מקסטור 120 גיגה רשום עליו 15 למרס 2004 האם יד עליו עדיין אחריות ואם כן מי היבואן שלהם כי לא זכור לי מאיפה קניתי אותו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי "Corsair Force 3 SSD SCSI Disk Device" ולוח אם "Gigabyte GA-X58A-UD3R" על מערכת הפעלה "win7u64bit" חיברתי את הכונן ליציאת "SATA3"(ובביוס זה חיבור "IDE" ולא חיבור "AHCI"), ועדכנתי את הדריברים(במדד הערכה של הוינדוס הדיסק קשיח 7.9). כשאני בודק את הביצועים של הSSD גם ב-"HD.Tune" וגם ב-"AS SSD" הוא מראה לי מהירות כתיבה מקסימלית של 100MB ומהירות קריאה מקסימלית של 130MB, שהמהירות צריכה להיות בסביבות ה-500MB. למה זה ככה, ואיך אני יכול לסדר את זה??

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by 3liran,

שלום, אני מחפש צורב חיצוני איכותי, סוס עבודה. יש לכם המלצה כלשהי? המחיר לא כל כך משנה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. שלום , אשמח שתעזרו לי בבעיה שאני לא הצלחתי למצוא לה פתרון באף מקום . יש ברשותי את מכשיר : NAS253Be QNAP https://www.qnap.com/en/product/ts-253be כרגע הוא עובד על ארד דיסק ראשי : Samsung Pro 850 250GB , שעליו הותקנה מערכת NAS עם כל התוכנות. ויש לי ארד דיסק נוסף : WD RED 3TB שהוא לשמור מידע . סה"כ - 2 ארד דיסקים בNAS . שני הכוננים הם נפרדים אחד מהשני ( תצורת Jambo ) , אין גיבוי RAID ביניהם. 250GB התמלא במהירות ( יותר מכפי שחשבתי) ואני מעוניין להרחיב לכונן SSD 500GB . איך אני יכול לשכפל את הכונן SSD 250GB כפי שהוא ( יש לי הגדרות , משתמשים , תוכנות וכו ) לכונן הגדול יותר שהוא SSD 500GB ואז רק לחבר והכל ימשיך כפי שהיה . …

16. Started by nim901,

ראיתי בKSP כונן HD של סייגיט, 500 גיגה עם 32 מגה קאש, האם הדבר משמעותי? או ללכת על WD AAKS?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Electric Boom,

80 gb 7200 rpm 8 mb cache ide רק שהמקסטור עובד על ATA133 והWD על ATA100. הWD זול ב30 שקל....לא משמעותי! לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש!לא אכפת לי מרעש! מה אתם אומרים?...(שמעתי איפשהו מתישהו שהמקסטור הכי מהיר,וכן לי זה חשוב הATA133) או שבכלל אתם הייתם הולכים על משהו אחר?...

• 50 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, רציתי לקנות איזה דיסק בנפח של בין 320 ל 500 גיגה שיהיה אמין (רגיל+, אחרי הכל לא נעים לאבד כלכך הרבה מידע). חיבור SATA2 עם עדיפות לשקט יחסי ואם אפשר גם יחסית מהיר (תעדוף הוא שקט, אמינות ולבסוף מהירות). המחיר שיהיה סביר ולא יקר מדי (לא איזה raptor ב3000 שקל), משהו באזור ה 600 שקל. תודה מראש. נ.ב. אני יודע שהרבה יגידו אין הבדל מהותי בין הדגמים, אבל בכל מקרה, אשמח לשמוע על המצלות (מידע אישי או התעניינות) שיעמדו בדרישות שרמשתי.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  20. סיגייט אישרה לאחרונה כי היא בודקת תלונות על "תקיעות" של הכוננים הנ"ל. לפי התלונות שהתקבלו, אין איבוד מידע, אבל הכונן מפסיק להגיב למשך פרק זמן של עד 30 שניות. בכל מקרה סיגייט צופה כי הפתרון לבעיה יהיה ברמת עדכון FIRMWARE. http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=08/11/11/2125227 http://techreport.com/discussions.x/15863 אישית לי יש כונן כזה בשימוש מספר שבועות, אבל הוא מותקן ביחידת NAS שעובדת בעיקר לצרכי גיבוי. בכל מקרה בשימוש שלי לא נתקלתי בבעיות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Or ei,

במה תלוי צריבה של OVERBURN ? תוכנה או חומרה? יש לי yamaha 2100e 16x10x40 אני אוכל לצרוב דיסקים של 900 MB?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

אפשר להגדיר את היוטורנט להוריד קבצים לדיסק הקשיח המשני והגדול יותר ישירות, מבלי שהם יעברו קודם בSSD קטן הנפח שעליו יושבת מערכת ההפעלה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי את ה-EVO 120GB כבר חודש וחצי בערך, באמת מרגישים שינוי ולא צריך לחכות יותר מדי כשהמחשב עולה, הכל באמת מהיר, אבל לעיתים אני מרגיש שהוא קצת עייף, לפתוח מייל לדוגמה (אאוטלוק) פותח ב-4 שניות בערך במקום שיהיה בשנייה אחת.. יש תוכנות מסוימות שכן מותקנות על ה-SSD ועדיין נפתחות בקצב זהה ל-HDD שהיה לי לטעמי.. זה קשור שאני ב-SATA2? אני לא מדבר על מהירויות העברת קבצים וכו', אלא מדבר על המהירות הכללית של המחשב. הוא מכוון על MAXIMUM PERFORMANCE, ו-RAPID מופעל גם כן. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי קניתי את ההרד דיסק(ההרד דיסק צריך להגיע שבוע הבא) עכשיו שמעתי שFDISK לא מחלק טוב כוננים בעלי נפח גדול ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אם איזה תוכנה לבנות את המחיצות תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הי מעוניין לבצע רייד 0 לביצועים נתקלתי באיזהשהוא מקום שצריך פלופי דיסק משום מה.. האם זה נכון? אם כן, האם הפלופי צריך להיות ריק או שעליו להיות מלא? ובאיזה חומר ? תודה מראש, מאוד מעריך את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.