עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://tech.yahoo.com/news/ap/20080510/ap_on_hi_te/shuttle_recovered_data_9 עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. של איזה חברה היה הדיסק? 2. האם מערכת הפעלה DOS עולה על כל האחרות מבחינת בטחון נתונים?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. יש לי הארדיסק של 500 ג'יגה אני רוצה להוסיף 2 הרדיסקים של 160 במערך רייד האם אפשר שה-2 כוננים של ה160 יעבדו ברייד 0 ו ה500 לא, פשוט ככונן נוסף. והאם זה בכלל ישפר את המהירות אם המערכת הפעלה תהיה על הרייד יש לי לוח אם P5K עם בקר רייד מובנה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by aviv00,

http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926.html ניצחון ל SSD

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by netanel1234,

שלום, יש לי שני HARD DISK של MAXTOR (מחשב ישן) עכשיו אני לא מצליח לחבר את שני ה HARD DISK אני יודע שאחד צריך לכוון על MASTER והשני על SLAVE עשיתי את זה וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי ללחוץ על CTRL+ATL+DELETE ניסיתי הכל ואני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד! הנה תמונה עם תצליחו לראות משהו. מצד שמאל זה MASTER והשני זה SLAVE איך אני אמור לחבר? תודה!!

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by roma4k,

היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגה יש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ? בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות: -לגבי 720p -לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירה תודה מראש, לירן

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  11. בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד, אך זה לא פתר את הבעיה. איך פותרים את הבעיה? אגב, הבנתי ש-XP לא תומך ב-SATA באופן מובנה, ולכן צריך לבטל את אופציית AHCI…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

ההארדיסק בשימוש חיצוני עם מתאם SATA ל USB עובד לצורך גיבוי אולי דלק עד היום 8 פעמים בודדות שאני מנסה להפעיל אותו הוא נדלק ואז מתכבה שאני מוציא את הכבל סאטא ומחזיר הוא נדלק שוב ואחרי כמה שניות מתכבה עזרתכם יש לי חומר מאוד חשוב עליו תודה !!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון יש לי כונן קשיח נוסף במחשב בחיבור SATA, כבר תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים טובים אין בעיות איתו לא מזמן הוינדוס התחיל להריץ עליו CHKDSK לפני הכניסה לוינדוס פעם גם עשה את זה אבל זה הסתדר. הפעם הוא גם עשה את זה, אבל נוצרה בעיה חדשה שאני מוריד משהו לאותו כונן, הוא מקבל תקיעות כאלה של כל המחשב, וגם אם אני רוצה לגשת לקובץ. בנוסף גם שסתם אני מנסה להיכנס לתיקיות הוא מתחיל בתקיעות. (שמתי לב שכל תקיעה כזו מקפיצה את השימוש במעבד ל-100%) גם הרצתי בדיקת כונן עליה לתקןם שגיאות וכו', הוא רושם שלא יכול לסיים תהליך, וזה גם תוקע לי את המחשב לסירוגים כנ"ל ניסיתי להריץ תיקון סקטורים פגומים וכאלה, שזה תהליך ארוך שלא יודע אם עזר כל כך וגם יצר תקיעות של כל המחשב כל…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by Sango,

היום רכשתי את הצורב אבל בספק כוח שיש לי [ ENERMAX NOISETAKER ] יש רק שני יציאות חשמל של SATA והם צמודים על אותו הכבל ולכן אין אפשרות לחבר גם לדיסק קשיח וגם לצורב אז החלטתי להניח את הדיסק הקשיח על הצורב[ כאילו הוא לא יציב בכלל ] השאלה היא האם זה בסדר ולא פוגע בהם ? ועוד שאלה: צרבתי את הדיסק הראשון וNERO SPEED מדווח על איכות צריבה של 84 ... האם זה תקין ? http://img128.imageshack.us/my.php?image=nerotesthu8.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. שלום לכולם, בפוסט הזה אפרט את הניסיון שלי עם ה-RAID0 החדש שעשיתי, וקצת תובנות על SATA ו eSATA. יהיה פוסט קצת ארוך אז מי שלא מעניין לו שימשיך הלאה קראתי די הרבה פוסטים בפורום וברשת בכלל והחלטתי לנסות מערך RAID0. לפי העצות פה החלטתי לקנות AAKS 320 נוסף על זה שיש לי ולשים את שניהם ב RAID0, ולקחת עוד AAKS 500 לגיבוי (וגם כי הייתי צריך לגבות איכשהו את מה שהיה על ההארד דיסק שהיה לי...) לפני השינוי היו לי במחשב את ה AAKS 320 הראשון, עוד 250KS ועוד 200JD (כזכור לי סאטה1). את הישן יותר אני אעביר למחשב אחר ואת ה250 כנראה אשים במגירה, מה שיצר את הצורך או לפחות את הרצון שלי לחבר אותו דרך ה-eSATA. זה זמן טוב לציין את המפרט שלי (שנבנה כמובן בעזרתם האדיבה והמקצועית של חברי פור…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. אני לפני קניית דיסק קשיח 320GB (אני חושב שלא אצטרך יותר) של WD עם זיכרון באפר של 16MB. ראיתי גם את הסייגייט באראקודה 500GB עם 32MB זיכרון נדיף. השאלה היא האם כדאי לחרוג לכיוון ה32MB זיכרון באפר של הסייגיט (החריגה היא עוד 100 ש"ח הוצאה). האם ה16MB זיכרון הנוספים יהוו יתרון, הם יהיו מורגשים בכלל וחיוניי? והאם סיגייט עדיפים על ווסטרן בדיסקים קשיחים.

• 78 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD חיצוני 2.5 שמתחבר דרך USB בלבד (כלומר אין חיבור למתח) בויסטה הסייר נתקע, ובXP העברה מגיעה לאמצע בערך ועוצרת. מה אפשר לעשות? יש איזה כלי לתקן? חשבתי לפרק אותו מהבקר IDE-USB ולחבר אותו ישירות ללוח אם, זה יעזור? תודה עריכה: רק רציתי להוסיף שמה שמוזר שבXP, אפשר למחוק תיקיות בקלות.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב חדש אשמח לקבל מעט חוות דעת על רשימת הצורבים הללו: SH-S203B =Samsung‎ Lite-On LH-20A1P Sony NEC Optiarc AD-7200S lg=‏DVD±RW GSA-H55NB x20 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA asus= DRW-2014L1T Pioneer‎= DVR-115D DVR-215DBK אני מעוניין לקנות אחד מהצורבים הנ"ל אבל אשמח לקבל שמות גם של צורבים אחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי במחשב שני הארדיסקים אך לא על שום מערך כלשהו, ז"א עובדים רגיל לחלוטין..... האם אני יכול להגדיר אותם כ jbod ללא פירמוט מיותר? אודה לכם אם תענו לי על שאלתי אוריה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by Yanir7,

יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש שאלה יש לי מחשב חדש יש לי לוח p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx יש לי גם שני דיסקים קשיחים אחד 160 גיגה sata 2 ואחד 250 ide וצורב גם ide האם ההרדיסק של ide מאיט לי את המחשב והצורב גם מה אני אמור לעשות להחליף את ההרדיסק של ide וגם לקנות צורב חדש של sata בבקשה עזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לקנות הרד דיסק חיצוני בעלי חיבור FireWire יקרים יותר האם כדאי בכל זאת להשקיע ב FireWire יש לי חיבור USB2 , האם ההבדל במהירות גדול?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים