עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הוא לא נותן לי להעתיק ולהדביק ממקומות למקומות במחשב, לא נותן לי לעשות תיקיות חדשות. לא נותן לי לשמור קבצים שאני עורך. בדר"כ כותב שהדיסק פגום ולפעמים מביא את זה: תמונה מצורפת-הראשונה כשאני מנסה להוריד קובץ ששלחו לי במייל הוא כותב לי את זה למטה: תמונה מצורפת- השניה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי דיסק בנפח 640GB שהיה במקור בלפטופ. נפחו מספיק לי, אך הביצועים שלו הם לא משהו בלשון המעטה - לכן ברצוני לקנות דיסק חדש של 1TB. מכיוון שה 640GB עדיין תקין, ברצוני להשתמש בו בתור כונן לגיבוי "מראה" - כל קובץ שאכתוב לכונן הראשי (1TB) יועתק גם לכונן המשני. אני מחפש פיתרון מבוסס תוכנה לעניין הזה, ומעוניין בשתי אפשרויות עיקריות : 1. אפשרות לבחור קבצים מסוימים שלא יגובו בדיסק המשני. 2. אפשרות לכך שגם קבצים שאמחק מהדיסק הראשי יימחקו מהדיסק המשני - אבל עם מרווח ביטחון מסוים, שיאפשר לי, במידת הצורך, לשחזר קובץ שנמחק בטעות. אשמח להמלצה לתוכנה כזו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Farjeman,

שלום לכולם. שאלתי היא (ותודה למי שיסביר לי) היא מה היתרונות/חסרונות על קצה המזלג בין סוגי הגדרות כונן. אני יודע שה- NTFS טוב ויעיל לקבצי מערכת, מוסיף הגנה ובקרה אבל לא מנצל מקסימום מהירות החומרה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה ההבדל בין FAT ל FAT32? מה מהם עדיף ל DOK למשל והאם כדאי לעשות PARTITION מסויים (שלא ל-WINDOWS) בתור FAT כלשהו ... תודה רבה ואחלה שבת [=

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by Eddie Markovich,

יש לי כזה חדש כבר תקופה למה זה משמש?? עדיין לא הצלחתי להבין

5. Started by Achiron,

האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by lipa,

אני חושב לקנות צורב של אסוס 40-12-48 כדאי? תודה

• 32 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by matan13,

קיימת אפשרות יישום RAID ב-win xp ? יש חיה כזו ? ואם כן, אשמח בקצרה איך מתחילים לבצע. כי ממה שאני יודע אני צריך להתקין קודם את האופציה לביצוע RAID. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by dids22,

יש לי את הקומבו של LG(צורב ו dvd ) ניסיתי היום לראות סרט dvd(מקורי-שעובד לי בdvd שבסלון) ולא הצלחתי דרך איזו תוכנה אתם מנגנים את הסרט? ניסיתי דרך מדיה פלייר והוא הראה לי שגיאה גם RealPlayer הראה שגיאה ובדיסק של הסרט היתה גם תוכנה התקנתי אותה וגם איתה הוא מראה שגיאה ניסיתי לשים סרט אחר(גם מקורי) וגם הראה שגיאה יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? **עריכה** ד"א נגיד ואני נכנס ל realplayer איך משם אני מפעיל את הסרט?(איזה קובץ צריך לפתוח?) והנה תמונות תודה!! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Skatman,

שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בלוח שיש לי היום אין תמיכה להרדיסקים SATA (מהסיבה הפשוטה שכשקניתי אותו לפני כמה שנים, התוספת לתמיכה ב-SATA הייתה דיי גדולה). היום אני חושב על הגדלת נפח הדיסקים שלי ואני מתלבט בין לקנות עוד 120GB (בנוסף ל120 שכבר יש לי ול-120 החיצוני) רגיל או SATA. הבעיה: אם אני קונה SATA אז אני צריך לקנות גם בקר והשאלה שלי היא: האם משתלם להוסיף בקר כזה בשביל עוד דיסק או שכדאי לוותר ולדחוף עוד 120 רגיל ודי. שאלה נוספת - הבנתי שיש קצת סיפור עם דיסקים שגדולים מ120 ג'יגה (160 וכאלה) - מישהו יכול לפרט בנושא? ד"א - המפרט המלא בחתימה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by x-dude,

אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dbx22,

איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Ash Binary,

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Vickel,

שלום חברים ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לרכוש צורב DVD חדש. כבר חשבתי לסגור על הצורב הזה LG GSA-H12L שהוא גם תומך Light Scribe. מה דעתכם עליו? האם כדאי להשקיע ב- Light Scribe או לא? אני מעוניין שהצורב יתמוך בכל הפורמטים הקיימים ושיהיה גם דגם חדש. אשמח לעזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה תודה! ויק http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11837

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by K0by123,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם x550vx, שאצלי מ2016 למחשב יש כונן HDD בגודל טרה וכונן SSD בגודל 126Gb שעליו מותקן הווינדואס והייתי רוצה להחליף לכונן SSD באיזור ה500Gb. ורציתי לשאול איזה סוג של כוננים רלוונטי בשבילי מבחינת גודל פיזי וסוג חיבור? ומה הפרוצדורה הכרוכה בהחלפת הכונן הקיים? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

שלום, הכנסתי את הנגן MP3 שלי לUSB שבמחשב, והוא לא עובד. הWIN רושם שיש שם מקום תפוס, אך הוא לא מראה לי שום קובץ. לא ניתן ליצור שם תיקייה(ואני לא על HOLD). מה אפשר לעשות? המידע שם נורא חשוב לי(עבודה בVB). תודה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

קניתי לפני לחודשים את הHD הזה והיום קיבלתי מסך כחול פתאום באמצע היום אחרי מספר בדיקות ( התקנת מערכת הפעלה ב HD אחר ) התברר שיש על ה HD של WD 4K של סקטורים פגומים 1. מה לעשות? 2. משהו נתכל בתופעה כזאת? 3. יש לציין שזה ה HD השני שלי ב 8 חודשי קיום המחשב ( הHD הקודם היה של סגייט 60G ) שבשניים קיבלתי סקטורים פגומים יש קשר? או שזה מזל רע? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by leyaniv,

כרגע יש לי במחשב שלושה כוננים של 250GB מחוברים ב-RAID5. במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר ומהיר יותר, הזמנתי כונן SSD 32GB מסוג SLC תוצרת Samsung וכונן WD 640GB. אני רוצה כמובן להתקין על ה-SSD את מערכת ההפעלה (Vista 32bit) ולהשתמש בכונן הקשיח לאחסון, אולי אפילו נשלף. יש לי התלבטות בין שתי אפשרויות שנראות לי הסבירות ביותר: 1. לקנות כונן קשיח נוסף זהה ולעשות משניהם RAID (שחלקו יהיה RAID0 עליו יהיה ה-Page File) אבל אז אני צריך לוותר על האפשרות לשלוף את הכונן הקשיח מהמערכת כשהוא לא בשימוש... 2. להשאיר את ה- Page File על ה-SSD, כשהפחד העיקרי הוא מקיצור חייו של הכונן. האם צריך לדאוג מאורך חייו של הכונן? מה לדעתכם עדיף? אשמח גם להצעות אחרות... אולי לבטל את ה Page File לחלוטין? בנוס…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hamoodit,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בחו"ל צורב DVD של SONY אשר הומלץ לי על ידי רבים מחבריי האמריקאים ואכן במחיר זול למדיי (330$) קיבלתי צורב, חדש יפה שחור ומהיר ! אבל.... כשהגעתי לרגע בו עליי לקנות מדיות ריקות לצריבה קיימים מספר סוגים שאיני מצליח לעמוד על ההבדלים ביניהם: ישנו תקן שנקרא DVD-R ובהתאמה אליו ישנו תקן שנקרא DVD-RW אך ישנו גם תקן שנקרא DVD+R ובהתאמה DVD+RW, האם יש הבדל שמישהו יודע עליו בין ה -R ל +R ? האם הצורב שלי שמתיימר לצרוב DVD במהירות x4 דורש מדיה מתאימה שתומכת במהירות זו כמו בכל צורב CDs רגיל ? איזה דיסקים (מישהו עם נסיון בבקשה...הדברים האלה יקרים) הכי טובים לצריבה.?. סוני טוענים שהצורב הוא הגירסה שלהם לצורב ה A05 של פיוניר - אם זה עוזר למישהו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. תהליך הDV אחרי הצריבה (בASUS DRW-1608P3S או Pioneer 111) נמשך יותר זמן אפילו מהצריבה עצמה, למרות שזה אמור להיות רק קריאה? האם זה נורמלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני קונה HD בגודל 250-320, מחבר אותו, ממלא אותו, ומנתק אותו פעם אחת ואז מאחסן אותו בארון באריזה אנטי סטטית, כמה זמן בערך יחזיק מעמד המידע עליו? תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.