עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by PeaS,

קצת לפני הקנייה, אני רוצה לדעת 1. האם ישנם הבדלים רציניים בין הכוננים של מקסטור, סיגייט, ווסטרן-דיגיטל? למיטב זכרוני המקסטור היה קצת יותר מהירים, אבל המחיר בהתאם. 2.האם SATA שווה את זה? צריך לבחור בין SATA+120GB, לבין 160+ATA, ששניהם באותו המחיר. האם הנוחות בכבלים דקים שווה כל כך הרבה?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  2. צריך המלצה ל HD חיצוני 2.5" ו- 3.5" של 2TB שיהיה מהיר. המטרה היא לאיכסון וגיבוי נתונים. ללא חיבור חשמל. מה אתם אומרים על זה? : My Passport 2TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 Black המחיר שלו ממש גבוהה, שמעתי על עוד אופציה לקנות כונן רגיל ולהשים עליו מארז. מישהו יכול להגיד מאיפה אני קונה את המארז ואיך אני עושה את זה? ומה אתם אומרים על ה HD הזה? : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אשמח לשמוע עוד הצעות.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by Mpro,

קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by soffer1,

שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by EagleXDR,

היי, קניתי הארד דיסק נוסף (סך הכל 4), שאמור להיות בקופסא חיצונית. החלטתי, כיוון שזה קריטי כרגע, לחבר אותו בצורה פנימית בינתיים, בנוסף ל3 הקיימים. עד עכשיו היה רווח מכובד בין כל כונן וכונן (רווח של.. קצת פחות מהארד דיסק הייתי אומר?). עכשיו, כשאני בא להוסיף עוד אחד, אני נאלץ להצמיד את הכוננים הקיימים, במצב שמגיע לרווח של פחות מסנטימטר... לפי המבנה של המארז, יש מקום לחמישה כוננים, אך בצופף. בפועל, זה מדאיג אותי. האם יש מקום לדאגה, או שאין סכנה לקרבה ביניהם? תודה, נעם.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by חובב,

ברשותי מחשב נייד ישן עם חיבור IDE (היה לו הארד דיסק 120 GIGA שהתקלקל) וחשבתי על פיתרון עם מתאם http://dx.com/p/sd-to-2-5-ide-adapter-card-227040 או דומה לזה עם כרטיס SD 32-16 משום שלקנות הארדיסק חדש יעלה הרבה כסף. המערכת המותקנת תיהיה כנראה XP. מחשב זה מיועד לשימוש מינימלי של OFFICE ואינטרנט. המחשב הוא HP ZT3000 : מעבד 1.6 512 RAM MB כרטיס מסך RADEON 9200 האם אפשרי להתקין מערכת הפעלה בתצורה זו? האם זה יפעל במהירות סבירה (בלי קשר למפרט המחשב)? ראיתי באמזון 40 GIGA IDE ב16$ (כרגע הבעיה זה להביא את זה לארץ אבל נמצא פיתרון) האם זה עדיף?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  7. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את כונן ה-CD-ROM הישן שלי במהירות 24X ששירת אותי עוד מימי הפנטיום 2 הישן שלי(עכשיו יש פנטיום 4 1600MHz). אני רוצה לקנות CD-ROM חדש במהירות 52X(הכי מהיר, נכון?), אבל לא יודע של איזה חברה. אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משהו אמין, שיחזיק הרבה זמן-שיהיה אמין, מהיר, ושיעבוד חלק ושלא יהיה לו בעיה לקרוא דיסקים צרובים.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  8. האם 12 ק"ב של סקטורים פגומים בהארד דיסק סיגייט 500 ג"ב בן חודשיים זאת תקלה שתכובד ע"י היבואן בהחלפה של חדש ? נראה לי שהבקרת איכות שלהם נעשית ע"י בני 12.... עוד שאלה קטנה: בזמן האחרון הוא התחיל "לחשוב" לי אפילו בBIOS... מעין רעשי קריאה קטנים כאלה, פחח פחח פחח, זה נורמלי ? על מה כבר הוא חושב בBIOS ?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by Gilbk,

אהלן חבר'ה, יש לי כרגע My Passport של WD(כנראה מהדגמים היותר ישנים טיפה כי אני לא רואה אותו באתר שלהם) והנפח שלו לא מספיק לי, אני רוצה לקנות עוד אחד באיזור ה4TB ועד איזור ה600 שקל. חשבתי ללכת עלהMy Passport החדש פשוט בגלל שהנוכחי שיש לי מספק אותי, אבל ראיתי כמה ביקורות שאומרות שהוא איטי עם קבצים גדולים וזה רוב השימוש שלי אליו. יש סיבה לא לקחת אותו אם בתכל'ס אני משתמש בדגם יותר ישן של אותו סוג והוא בסדר גמור מבחינתי? יש אלטרנטיבה אחרת וטובה יותר לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

מתחיל ללמוד אז חשבתי להתחדש בדיסק און קי נחמד 4 גיגה נראה לי אידיאלי,יעבוד על מערכת הפעלה ויסטה ו XP ראיתי שני דגמים שנראו לי נחמדים לא ממש יודע מה ההבדלים 1.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490689 SanDisk Cruzer Titanium 2.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590579 Cruzer Contour המחיר לא ממש קריטי כי ההבדלים די קטנים,הבנתי שהטיטניום עמיד יותר והקונטור יכול לשמש להגדל הזיכרון של הויסטה אז אשמח לשמוע את דעתכם

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  11. בהמשך לדיון שפתחתי לפני שבועיים: הרצתי diagnose ב- ES-Tool, בדיקה מקיפה שלקחה הרבה זמן, והתוצאה בסוף הייתה: Your HDD has no error !!! גם SpeedFan, כולל בדיקה אונליין, מראה שההארדיסק תקין. כמו כן, הרעשים החריגים נעלמו. האם יש עדיין סיבה לדאגה? אין זה הגיוני שאין יותר רעשים? (הסיבה לפער בין הדיונים היא היותי חייל) ורציתי להגיב ל- Nike: הייתי מתאר את הרעשים כחריקות הידועות שהארדיסקים משמיעים, אבל הן חלשות\עדינות יחסית. זה הכל. תודה רבה רועי

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by zone glide,

אני כנראה בודק לגבי ה-980 PRO בנפח 2TB. בארץ זה כ 300-400 ש"ח יקר יותר מבחו"ל אבל האחריות כנראה היא הבעייתית.. למרות שזה רכיב שאמור להיות אמין.. מה דעתכם? כאן בארץ יש מחיר טוב רק על נפח 1TB של הכונן הזה, או שבמחיר הזה כבר אלך על 2TB Gen3.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  13. יש לי אפשרות להזמין אותו מחו"ל ב590 ש"ח. אם יקחו לי עליו מע"מ ייצא לי 685 ש"ח. אני שואל כיוון שראיתי בארץ הורדת מחירים מסיבית לכונני SSD אך לא של OCZ. למשל ב KSP אני רואה שניתן לרכוש את הכוננים: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ב590 ש"ח Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 ב610 ש"ח מביקורות ברשת הכונן של OCZ נמצא תמיד בראש הבאנצ'מאקים מה שאי אפשר להגיד על אלה, למרות שהכונן של Crucial מצויין. מה הייתם עושים ?? המחיר הכי זול בארץ לכונן של OCZ הוא 880 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Night,

מישהו ניסה לקנות משם מדיות DL ? יש המלצות / ממה להיזהר? האם קריטי להתרחק מיצרנים לא מוכרים? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)

16. שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  17. כמו כן, אשמח להמלצות לכונן בגודל הנ"ל.

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by Frequency,

הי, מישהו מכיר את הדגם Toshiba STOR.E PLUS 2TB? זה כונן חיצוני 2.5" אני רוצה לחבר אותו לראווטר של D-LINK דגם 6850 האם אמורה להיות בעיה? (ראיתי שההארד דיסק תומך בווינדוס והנתב מריץ לינוקס) ובכלל האם הוא מתאים לשימוש הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by HORADRiM,

האם במקרה יש למישהו נסיון עם החיה הזאת בעבודה/צבא/אוניברסיטה? אם כן זה יהיה נחמד להתייעץ... תודה!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by shedox,

על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  21. אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  22. כלומר אם אני מתקין עוד הארד דיסק ונגיד מגדיר אותו SLAVE אם הקודם הוא Master ז"א שהחלונות XP שיש לי מזהה אוטומתית או שצריך להגיד משהו ב-BIOS??

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by op7777,

יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. ראיתי את ההארדיסק הזה בזאפ בהבדל משמעותי וגם בנתונים יש 2 דגמים של הכונן אחד SATA2 ואחד IDE כמו כן שמגדילים את התמונה היא בכלל של דגם של 400 ג'יגה.. אם אין פה טעות אז המחיר טוב (למרות שיותר זול לקנות שניים של 250) רציתי לדעת לגבי הביצועים והאמינות של הכונן, האם הם טובים? אני מדבר על 500ג'יגה IDE.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by iyehuda,

External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים