עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by anri,

רציתי לדעת איזה הארד דיסק יותר טוב : WD SATA 74GB 10000 RPM או Maxtor 250GB SATA 150 16MB 7200 RPM ?? נגיד ושתיהם אותו דבר במחיר (למרות שMAXTOR קצת יותר ייקר) אני רוצה להיתייחס רק למי יותר טוב ומהיר נטו ? לא חשוב לי הכמות המחיר כלום . ווועכשיו מי יותר משתלם לי ?? (מבחינת עלות ,כמות וכו' )

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  2. טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אני משתמש כרגע בקושחה גירסא 1.W5 וראיתי שיצא 6-7-8.. אבל מכיוון שאני לא מבין את הסינית שמדברים בcdfreaks פניתי אליכם שתמליצו לי על הקושחה הכי טובה לצורב הנ"ל מLD...

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by elior021,

היי יש לי מחשב עם הרדיסק IDE ואני רוצה לקנות עוד הרדיסק SATA יש חיבור של SATA בלוח השאלה אם זה אפשרי ששניהם יעבדו ביחד או שתיהיה בעיה???

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. שלום וחג שמח! אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח של טרה, במחיר של עד 415 ש"ח לכל היותר דברים שחשובים לי מאד: 1. שיהיה שקט כמה שיותר. 2. אמינות. עמידות לאורך זמן. שידוע שלא נוטה לההרס. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Samsung HD103SJ לWD10EARS קראתי שהסמסונג ממש טובים ושקטים, אבל בגלל נסיון מאד רע שיש לי עם הארדיסקים (של WD אגב..) אני פוחדת לקנות מחברה כמו סמסונג שמוצרים אחרים שלה שווים לזבל. כאמור, אני לא יודעת איך הם מבחינת הדיסקים הקשיחים. WD ידועים באמינותם וכו וכו.. אפילו שיש לי נסיון רע איתם. ולכן מהבחינה הזו העדיפות דווקא שם. אם אדע שהסמסונג באמת לא עושה שטויות ומצטיין בדגם הזה, אהיה רגועה מאד וארוץ לקנות, כי זה כרגע מה שמדאיג אותי. אשמח להמלצות נוספות מצידכם (ואגב, לא …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by jj516,

אני חושב שהכותרת אומרת הכל יש לי MAXTOR 40 GB 7200 + WD 60 GB 7200 אחד אצלי כשנה, השני כחצי שנה. ויש לי עסקה להחליף את שניהם תמורת אחד גדול של 120 GB עם אני אוסיף 250 ש"ח שווה או לא?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by kibub,

היי יש לי שני כונני SATA שאני רוצה לחבר ללוח אחד מהם כבר מורכב והוא מחובר ללוח לSATA1 שזה האדום (מאסטר) רציתי לדעת אם את השני אני מחבר לSATA2 השחור? הבנתי שיש קטע שנקרא RAIDE0 והוא הכי מומלץ מבחינת ביצועים, אם מישהו יכול להגיד לי איך אני בונה מערך זה אני אודה מאוד תודה אופס עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום,מנהלים, בבקשה להעביר לפורום המתאים, אני מצטער לא שמתי לב : :-[

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by elada92,

יש לי צורב של LG מדגם GSA-4163b ודיסקים של silverline dvd+r dl. כשאני בא לצרוב עליהם (לא משנה אם בעזרת nero או ImgBurn) הצורב עושה בעיות, נתחיל מזה שאם אני רוצה להיכנס למחשב שלי הוא נמצא בסטטוס לא מגיב עד שאני מוציא את הדיסק ואם אני בא לצרוב אז הוא יעשה לי fail ישר על ההתחלה אבל יעשה גם finalize לדיסק ככה שדיסק לא זול הלך לפח... יש למישהו פתרון לבעיה? אני כמעט בטוח שזה עניין של firmware אבל אני לא ככ מתמצא ולכן פניתי אליכם

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by jamoos123,

שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by topcat115,

יש לי SSD של סמסונג שעושה בעיות, יש לו bad sectors. יש עליו אחריות אם יש לו bad sectors?

11. יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by erashel,

אני רוצה לקנות HD של 1TB ראיתי כמה דגמים שאני לא ממש יודע מה ההבדלים ביניהם והם גם זולים לעומת דגמים אחרים, למה זה? http://skypc.co.il/pl_product~ST31000528AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~ST31000524AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD105SI~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD103SJ~7~0.htm

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  14. מישהו יכול לעזור בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=555814.0 תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by stas12,

עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by ha,

RAID 5 ב ABIT IP35 Pro אני עומד להרכיב את המערכת שלי עם לוח אם ABIT IP35 Pro ורציתי לשאול מספר שאלות. 1. האם ה RAID 5 ב ABIT IP35 Pro עובד היטב? יש למישהו ניסיון איתו?... והסיבה שאני שואל שאלה כזאת היא שכבר ניתקלתי בבעייה של הגדרת RAID וניסיון שימוש בו כ Boot disk. במערכת הנוכחית שלי, הבנוייה סביב Asus P5GD2, ישנו RAID 0 ב BIOS. כאשר ניסיתי להפעיל אותו בזמן התקנת ה Windows XP (הגדרה ב BIOS, לחיצת F6 והכנסת דיסקט הדריוור) ה Windows לא זיהה אותו כדיסק קיים. 2. הייתי רוצה להשתמש ב RAID 5 הבנוי כ 200GB * 3, כרגע יש לי שני דיסקים דומים ,שההבדל ביניהם הוא בכמות הזיכרון (8M/2M): דיסק 1: WD200JS 00MBH0 8M cash דיסק 2: WD200JD 00FYB0 2M cash ונראה לי שאוסיף WD2000JS כדיסק …

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by edoson,

התקהתי partition magic 8 וכשאני מנסה לעלות את התוכנה זה רושם לי : error 100 bad partition table ???????? יש לי רק C. מישהו יודע על מה מדובר??

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל) רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות. לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב. ?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?. או את הגרסה של ה 160. אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by portance,

לאחרונה הדיסק הקשיח שלי נהיה איטי מאוד. הדיסק הוא של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים. ב7-ZIP למשל הוא מחלץ לי במהירות של 1.5 MB שזה ממש איטי לעומת מה שהיה בעבר. יש לכם מושג מה היה יכול לגרום לו להיות כזה איטי והאם יש דרך לתקן את זה? דרך אגב מצורפת תמונה של HDTUNE אז תגידו לי מה אתם חושבים. זה פעם ראשונה שאני שולח תמונה ככה שאני מקווה שתיראו את התמונה. תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על זה האם המצב כזה גרוע? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  20. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  21. פשוט הגדרתי לפני כמה ימים הכל DMA ושאני עושה עכשיו COPY בנירו זה עושה לי X אדום שהוא לא יכול (יש לי צורב TEAC x40). לכן רציתי לדעת איפה לעשות PIO ואיפה DMA. הארד דיסק של מחובר לבד על קבל משלו. והצורב והסידי על קבל ביחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  22. בדקתי את זה ב PCMark 2004 אחרי אתחול כשהמחשב נקי לגמרי... זה מהירות נורמלית? דרך אגב, בביוס יש אפשרות שקוראים לה משהו עם 32bit transfer שהיא מבוטלת, זה צריך להיות מופעל?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by quantoM,

והאם זה אפשרי בכלל לפרמט מחיצה ולא את כל הHDD ? זו לא המחיצה של המערכת הפעלה אף על פי שמותקנת בה מערכת הפעלה.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by harry,

שמעו תעזרו לי אני בהיסטריה, בזמן האחרון הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות של טרקטור, איך שאני מפעיל את המחשה זה מין בבבבבבבבבבבזז חזק ואז נפסק פתאום, ואחרי זה ממשיך עוד פעם. וגם שמתי לב שכמה שירים שניסיתי לנגן אני שומע אותו חושב באמצע השיר ופתאום יש כאלה רעשים בשיר .. זה הסוף של הדיסק הקשיח שלי?? (שאני ינסה לגבות) :'( :'( :'( (זה דיסק קשיח של IBM משנת 2000 )

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by lisly,

המליצו לי על NEC ND-3520AB יש לכם אולי המלצה אחרת? שיהיה זול רק....

• 7 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים