עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vid170,

האם מורגש הבדל בעבודת עריכה או כל פעולה אחרת באופן רציני?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. Started by shay767,

שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by creed111,

מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בחיבור USB, עדיפות לנפח כמה שיותר גדול, אך בתנאי שהחיבור שלו למחשב דרך ה- USB גם יספק לו את החשמל כך שאני לא אצטרך ספק כוח נוסף שיתחבר אליו.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by nokobik,

יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  5. קניתי לפני כשבוע ראפטור, היום קניתי את הראפטור השני. (שניים של 74 GB כ"א) התכנון שלי הוא לשים אותם ברייד 0, כדי להנות מביצועים גבוהים, רייד 1 לא מעניין אותי, מכיוון שהמידע שלי מאוחסן על דיסקים נפרדים הבעיה, שאני תקוע בלי כונן דיסקטים, האם יש איזושהיא דרך "לעקוף" את השלב הזה? האם לאחר שהכוננים הוגדרו בביוס ככונן אחד, הWIN לא מזהה את העסק ככונן אחד? עריכה: גם אני אשיג את הפלופי הארור הזה.. איך אני אמור להכין דיסקט?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. היי חברים.. ראיתי בזאפ מלא חניות של דיסק קשיח בדגם WD2500KS והיתקשרתי אליהם ואמרו לי שאין ורק יש בדגם WD2500AAKS אבל אני חייב דיסק קשיח בדגם WD2500KS כי אני צריך בקר שנישרף לי הקודם אז אני חייב אותו ומישהו יודע איפה באמת יש בחנות ת'הדגם WD2500KS ולא אחר או שיש ביד 2 העיקר שיש דגם WD2500KS בארץ בתודה אגב:כבר שבוע התקשרתי מלא חניות ואין להם או

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Green,

יש לי DOK של 16GB והוא מפורמט על FAT32 ואין אפשרות לפרמט למשהו אחר הבעיה שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB וזה ממש מפריע.. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה רלוונתית תודה רבה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. שוקל לקנות DOK (אחרי שעד עכשיו לא השתמשתי באחד אף פעם, וזה היה דיי חסר לי). נראה לי שהCruzer Micro מתאים לכל הצרכים שלי - בלי מכסה (אני נוהג לאבד דברים), קטן, אפשר לתלות על המחזיק מפתחות, והכי חשוב, עד כמה שהבנתי, הוא תומך בהתקנת תוכנות שלא נועדו להיות ניידות (portable) בלי להשאיר עקבות על המחשב שבו משתמשים בהם. זה מעולה בשבלי, בגלל תוכנות כלשהן שיהיה לי מאוד מאוד מאוד נוח אם אני אוכל לגשת אליהן בכל מקום בלי בעיה. עכשיו יש בעיה. הDVD שלי (לא זוכר איזה דגם בידיוק, אבל משהו של LG) תומך בהצגת סרטים מDoK. יש סיכוי שהU3 של הקרוזר יתנגש איתו וימנע ממני לנגן סרטים כמו שצריך? חוץ מזה, יש DoK אחר שיתאים לצרכים שלי? (הU3 [או משהו שדומה לא] לא חובה, השאר דיי כן.) בקשר לנפח - ההבדל …

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Titan777,

יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bigdady,

אני רוצה לרכוש Kingston Travaling 8g אני אשמח לשמוע דעות על החברה ועל המוצר...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של WD http://zap.co.il/model.asp?model_id=676817 http://zap.co.il/model.asp?model_id=599123 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה קשור בצורה כלשהיא להאטת המחשב שלי בתקופה האחרונה ( או שהדיסק עומד למות, או שזה עקב הOC הכבד, נשמע מוזר, הא?) בכל אופן, הרכבתי לפני כמה דקות את הראפטור החדש שלי, ושמתי לב, שהלוח של המקסטור שלי, בוער, הדיסק עצמו די קריר, אך הלוח לוהט, ובייחוד הצ'יפים שנמצאים עליו, זה די מלחיץ אותי, שכן יש לי עליו מידע די יקר, לכן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין לפני שאני קופץ מחר לקנות דיסק חדש, ולמסור את הנ"ל לבדיקה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by avvvi,

יש לי בו חומר ממש חשוב והסיסמה הייתה ממש קשה בכל מקרה שחכתי את הסיסמה ואני צריך את החומר מה ניתן לעשות ואיך אפשר לשחרר את הזכרון ? עשיתי כבר שני טעויות בסיסמה ועכשיו הוא רושם לי שבטעות השלישית הזכרון ינעל את עצמו בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי בתצורת USB. אני מחפש את התוכנה המתאימה ביותר להשתמש כדי לבצע גיבויים של חומר מהמחשב. אני מחפש תוכנת גיבוי שתהייה מסוגל לבצע גיבוי בצורה אוטומטית בכל פעם שאני מחבר את הכונן אל המחשב (בסגנון AutoSync של ה IPOD...) מישהו מכיר תוכנה מומלצת שמוסגלת לבצע את זה ? תודה, נועם

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. כמובן שאני מדבר על SATA מה צריך לעשות לפני הניתוק של הכבלים שלו תוך כדי זה שהמחשב דולק ושלא ייגרם לו נזק?! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by eladbu,

יש לי USB 4 גיגה פלאש ואני מעוניין להפוך אותו ל BOOTABLE כיצד אני עושה את זה???

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Ferrari599,

קניתי Disk On Key של 8 ג'יגה ויש לי מספר שאלות: 1. אני לא יכול להעביר קובץ של 6 ג'יגה. למה? 2. כיצד ניתן להגן על המידע ? 3. יש תוכנות\קבצים מומלצים שכדאי שיהיו על ה disk on key?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by waizman,

היי בנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי. בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן. ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק). מה עושים?? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0 לא רשום עליו פרטים או משו.. בגלל זה לא יודע אם זה שווה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים