עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני זקוק לצורב DVD אמין, צורב שיצרוב כל מדייה במהירות המוצהרת שלה ללא בעיות/נפילות בזמן הצריבה. כרגע יש לי שני צורבים, הראשון הוא אסוס DRW-2014L1T והשני הוא תוצרת LG מדגם HD-DT-ST GH22NS50 כאשר רכשתי חבילת מדיות של "סילבר ליין" במהירות 16 (וגם מספר פעמים בעבר) קרתה לי תקלה מוזרה עם ה LG וקיבלתי הודעה של "Power calibration error" אך כאשר אני מנסה לצרוב את המדיה באסוס אז אני מצליח כך שאני מניח כי הבעייה אינה במדיה. כאשר רכשתי את האסוס לפני כשנה הוא עבד היטב ומהר אבל לאחר מספר חודשים הוא נהפך להיות מאוד איטי, לצרוב את המדיה באסוס במהירות של 16 לכאורה לוקחת לו 55 דקות (!) . כאשר רכשתי את הצורב לא הייתה בעייה זו ולאחר שהיא הופיעה אז כיבוי והדלקה מחדש פתרו את הבעייה אבל היום (…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. בסביבות 100-200 שקל תודה רבה

4. Started by deso,

אני רוצה לקנות צורב DVD של LG שיש לו יכולת Rewritable בתקציב של 200 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by Raul,

התקציב הוא בערך 300-350 +/- הרבה זמן לא עקבתי אחרי מידע בנושא... אז איזה צורב טוב אפשר להשיג בתקציב הזה? בפעם האחרונה אני חושב שהדגמים של NEC היו המומלצים.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אני צריך שהצורב יהיה : שקט, איכות צריבה, תומך ביסטינג, תומך "3 הכבשות", תיקון/סריקת שגיאות, קריאה מהירה (לא חובה). להלן 2 הסוגים. מומלצים? ואם כן מה עדיף מבינהם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20077 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2072&products_id=20030 עריכה: או אולי עדיף את ה115DBK של פיוניר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_2445&products_id=20015

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. כמה אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by coperl,

יש למישהו המלצה בנושא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני חובבת משחקים ואוהבת לשמור אותם (שיהיו אצלי באוסף). הקבצים הם גדולים ונעים בין 5GB ל 20GB קובץ. הייתי רוצה המלצה לדיסק 2TB חיצוני או פנימי (מה שיותר אמין). הדיסק לא יהיה בשימוש יומי ,כמובן שמידי פעם אני אוסיף לדיסק עוד קבצים, אבל אני לא אשתמש בו הרבה, הוא אמור להיות דיסק "ליום השחור" (במידה ויתרחש משהו אפוקליפטי). התקציב שלי הוא 600-650.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by גיימרית,

הצורב שלי הלך לעולמו והוא רק בן 3 :'( אני צריכה המלצה לצורב עמיד (אני צורבת הרבה), רצוי שמתחבר בSATA

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. היצרנית היפנית השיקה דגמי M.2 חדשים תחת מותג ה-OCZ שבבעלותה, עם ביצועים ותגי מחיר שמהווים תחרות ישירה לדגמי ה-Pro 950 המרשימים של סמסונג לכולם כבר ברור שכונני ה-NVMe, אלו שמבוססים על ממשק ה-M.2 עם עורק PCI-Express 3.0 שמאפשר להם להגיע לקצבי העברה וזמני שהות שכונני SATA יכולים אך ורק לחלום עליהם, הם העתיד של שוק ה-SSD – אך עובדה זו לא מונעת משוק ה-M.2 תומך ה-NVMe הביתי (חשוב להבדיל בינו לבין שוק ה-M.2 שעדיין מבוסס על בקרי SATA במרכזו) להרגיש מצומצם מאוד, ויקר בצורה בלתי מבוטלת כפועל יוצא. עתה, נראה שאנחנו סוף סוף מתחילים לראות מגמה חיובית של שינוי בתחום – והיא מגיעה בראש ובראשונה תודות להשקה הרשמית של דגמי ה-RD400 מבית טושיבה-OCZ. הכוננים החדשים מוצעים בתצורת M.2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

שלום, יש בעיה אם מחברים HD למחשב לאחר שהוא כבר עלה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. האם יש דרך לחבל בדיסק קשיח כאשר יש לי גישה מלאה אליו, בלי שהיצרן יגלה שישנה חבלה במתכוון, כדי שהאחריות עדיין תישאר תקפה... תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כתוב שם TEAC/SONY מה זה אומר ?! TEAC זה סוני או SONY זה TEAC ?! :-\ או שזה סתם לא יודע מה ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. פשוט הגדרתי לפני כמה ימים הכל DMA ושאני עושה עכשיו COPY בנירו זה עושה לי X אדום שהוא לא יכול (יש לי צורב TEAC x40). לכן רציתי לדעת איפה לעשות PIO ואיפה DMA. הארד דיסק של מחובר לבד על קבל משלו. והצורב והסידי על קבל ביחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. שלום, באתר היה כתוב Western Digital WD5000AAKS WD SATAII 500 GB WD5000AAKS Caviar 7200 וכשבדקתי ב-Everest Ultimate שלי כתוב שהמודל של הדיסק הקשיח הוא WDC WD5000KS-00MNB0. אני הבנתי שיש את מודל ה-KS ויש את ה-AAKS שהוא יותר טוב (מבחינת רעש, חום וכו') ולכן קניתי את ה-AAKS וב-Everest רשום WD5000AAKS האם זה בסדר? לא רימו אותי? ומה הבדלי המחירים בניהם? והאם יש הבדל בביצועים? אם רימו, להחליף או שזה זניח? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by shimon956,

מה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה זה קשור לצורב אנה עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by alexgo,

יש לי כרטיס זיכרון של 8G. לאחרונה הוא נתקע, המחשב מזהה אותו אבל לא נותן לגשת לנתונים ומבקש לעשות אתחול. בשום מחשב שלא ניסיתי לא הצלחתי לבצע אתחול לא ל FAT ולא NTFS שאלתי האם יש איזו שהיא דרך להציל את הכרטיס? לא אכפת לי מהנתונים..תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. עשיתי בנורטון מג'יק MERGE(CELLS) PARTITION לכונן D: שיעבור לC: וקיבלתי הפתעה לא נעימה כונן D: שלי נמחק טוטאלית עם מלא מלא חומר חשוב.. אני ממש צריך את החומר הזה שנמחק האם יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג[/l] http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377 [*][/l]

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  24. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג[/l] http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377 [*][/l]

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  25. דיסקים היברידיים מתוצרת seagate (שימו לב לא ssd ) עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף מגיעים לשוק בקרוב. דיסקים היברידיים עם כמה גיגות של זיכרון לא נדיף משלבים את היתרונות של דיסק רגיל מכני (עלות זולה לנפח גדול ויכולת לשרוד כתיבות ומחיקות מרובות ) יחד עם היתרונות של דיסקים מבוססי זיכרון SSD(מהירות קריאה ) . המשמעות היא שאותם קבצים שנעשה בהם שימוש לעיתים קרובות כמו קבצי מערכת ההפעלה או קבצים של משחק ימצאו על גבי הזיכרון הלא נדיף כך שמהירות הגישה לאותם קבצים תהיה הרבה יותר מהירה מפני שלא יהיה צורך לטעון אותם כל פעם מחדש. תופעת לוואי מבורכת תהיה גם פחות שחיקה של ראשי הקריאה ואורך חיים רב יותר .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים